Den första tågresan

Nu var det väl ändå dags efter 18 långa år att åka tåg ensam. Tåget som ska till Malmö rullar in på perrongen, hjärtat bultar. Jag hade memorerat vagn och sittplats, mamma var med på stationen som stöd. Vi står och väntar på att tåget ska stanna. Vagnen framför oss saktar in och vi ser att det klart och tydligt står vagn 14, så typiskt. Mamma och jag halvspringer lite smidigt ner till vagn 11, tror mamma var nervösare än mig för ett ögonblick då jag aldrig sett henne kuta iväg så fort.
Jag staplar in på tåget, vagn 11 och glömmer helt att säga adjö till mamma, nu hade jag ett mål plats 102 var min. Till min förskräckelse så ser jag att tåget är proppfullt och att alla platser är upptagna.
Jag är inte direkt någon person som gärna pratar med främmande människor. Men nu var jag tvungen det satt en tant på min plats och en yngre tjej bredvid henne. Jag får fram med darrande ord "ursäkta men du sitter på min plats" tjejen reser sig fort upp men tanten ser lite besvärad ut. Jag får iaf min plats som tanten satt på men den yngre tjejen fick inte sitta kvar på sin utan den tog tanten. Nu sitter jag iaf på ett proppfullt tåg på min plats bredvid tanten som fortfarande ser lite halvsur ut och är på väg till Malmö, ganska stolt är jag ändå. Men att åka tåg själv vet i fan om jag gör fler gånger. Så Emma och Sofi känn er jävligt hedrade detta är för er skull!!!


Monday

Första dagen på mitt lov börjar lida mot sitt slut. Det är farligt med lediga dagar har inte fått många saker gjorda idag, sängen lockade lite för mycket. Lovade dock mig själv att börja på ett skolarbete vilket jag också gjorde dock med ca två meningar men börjat har jag allt! ;)
Har även varit och spinnat med mamma idag var kul och skönt!
Nu ligger jag i sängen framför tven och dricker te. Ska nog sova snart är helt slut fast jag inte gjort många knop!

Biljetterna är hämtade på onsdag drar jag!


No words for hate, a million words for love

Har haft en himla bra helg som spenderats med familjen och med min fina kille. Så himla skönt att ledigheten inte slutar imorgon utan fortsätter en hel vecka till!
 
Idag har jag varit en sväng i kalmar, gått lite på Ikea och köpt godis på hemmakväll, bästa godiset där. Imorgon åker Sofi hem till Tranås igen men det blir inte länge vi är ifrån varandra för på onsdag åker vi ner till Malmö för att hälsa på Emma, ska bli mysigt.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på beck.
 
Hoppas ni får ett bra höstlov ♥
 
Festade till det med lite chokladmousse på Ikea, mums!

Show me, don't tell me

Dagen började himla bra med en lång sovmorgon sedan skolan som endast bestod av en lektion idag, underbart.
Kom sedan hem kollade ett par avsnitt av skilda världar, städade mitt rum (!?), gjorde mig lite mat och nu sitter jag här och är riktigt uttråkad. Endast jag och Gordon hemma nämligen, så vad gör man? Väntar ivrigt på att det nya Vampire diaries avsnittet ska komma ut.. 
 
Kvällen lär bli lika bra om inte bättre som min morgon då jag ska träffa Hampus. Är riktigt mysväder ute murrigt och regnigt så det passar ju bra. Bara en lektion kvar imorgon sedan är det höstlov, så jävla gutt.
PUSS
 
En styck Julia och vårrullar, hur gott!?

Bad day

Fy fan alltså vilken dålig dag jag haft, kan ha varit den sämsta på bra jävla länge. Skolan varade inte speciellt länge men kändes som år och dagar ville bara springa där ifrån.
Humöret har varit sämst och jag har verkligen mått skit idag, fattar inte vad det är med mig
min huvudvärk försvinner ALDRIG. Jag blir fan ta mig tokig. Och ett litet plus i kanten så hade jag feber när jag kom hem idag med men efter ett par timmars sömn så kändes det lite bättre med febern men huvudvärken var ju kvar såklart!!
Är bara så himla trött på saker och ting, jag orkar verkligen inte..
 
Imorgon får jag iaf träffa min fina kille, vet inte vad jag skulle göra utan dig. Min syster kommer hem imorgon också ska bli skönt, har saknat henne massor dock vet jag inte om jag gillar anledning till att hon kommer hem, vi ska nämligen göra högskoleprovet.. Herregud vad har jag gett mig in på..?
 
Hoppas verkligen ni har haft en bättre dag!
 
 

so damn tired of being disappointed

Ingen lång dag i skolan idag heller endast två lektioner, vilket även gäller för min del imorgon.
Har inte hänt allt för mycket idag, bakat en kladdkaka har jag hunnit med på min håltimme även varit hos tandläkaren vilket gick bra jag som var så nervös.. haha .
Har även hunnit med att gå en lång promenad med fina Annie som jag saknat den tjejen!
 
Har klarat två dagar utan att dricka läsk nu, har tyvärr blivit starkt beroende av pepsi så det känns jäkligt bra alltid en början!
 

hello you

Min måndag har inte varit allt för jobbigt med två lektioner i skolan och hårt jobb på projektarbetet med Ida på håltimmen. Längtar verkligen till allt klaffar med projektarbetet vi har ändå kommit en bit på vägen, blivit sponsrade av ett företag och snart hoppas vi även på att vi få ett bidrag från skolan också!
 
Har dock varit sjukt trött hela dagen och haft konstant huvudvärk.. Men är lite bättre med huvudet nu efter att ha sovit en stund. Ligger just nu i sängen med rostade majskorn och halv åtta hos mig, har det ganska gutt helt enkelt. Imorgon ska jag till tandläkaren, åh snälla rädda mig någon...
 
En Julia och en Ida för nästan exakt två år sen.
PUSS
 
 

Oh dear sunday

Helgen har verkligen varit toppen så skönt att knappt ha något plugg alls att göra.
Såg som sagt Taken 2 i fredags måste bara säga att den verkligen var bra, så den tycker jag absolut ni ska gå och titta på verkligen sevärd! Liam Neeson är en grym skådespelare.
 
Idag hade jag tänkt att få ungefär en miljon saker gjorda. Men känner mig verkligen inte på topp idag så jag har mest tagit det lugnt, har legat här i sängen och kollat ett tiotal skilda världar avsnitt, nu blir inte mamma glad på mig hihi. (eftersom vi egentligen tittar tillsammans)
Senare ikväll blir det Beck och besök av min underbara kille, underbart avslut på helgen.
 
Hoppas ni haft en bra helg PUSS.
 
Gottade även i mig Thai silk i fredags, så himla mumsigt!

A journey of a thousand miles begins with a single step

Har endast haft en lektion i skolan idag som alla andra mina fredag så skönt! Direkt efter skolan skyndade jag och ida oss till körskolan för att plugga lite teori, vi satt där i ungefär två timmar innan hon åkte tillbaka till skolan igen och jag hemåt.
Har inte hunnit med så mycket mer idag än förutom ätit fiskpinnar och makaroner haha. Ska snart ta tag i mitt fläsk och ut och springa en runda med pappa, måste komma igång igen nu!
Kvällen verkar luta mot lite bio tittande med mamma och pappa vi ska se Taken 2! Som jag längtat till att se den, ettan är ju så jäkla bra!!
Och inte nog med bio pratande så har vi äntligen bokat våra biljetter till Breaking Dawn part 2! Det blir nattbion den 13 november som tidigare filmer med bästa tjejerna, längtar!
 
PUSS
 

Good day

Har haft en himla bra dag idag och känner att jag fått en hel del gjort med. Har inte alls varit lika trött som tidigare i veckan så himla skönt att inte behöva sova när man kommer hem.
Skulle egentligen åka och plugga lite teori efter skolan på körskolan, men var helt proppfullt så det blev det inte.. Men när jag kom hem passade jag på att plugga lite på egenhand istället. Jag har även övningskört en liten sväng idag släppte av mig själv vid ishallen, för att åka skridskor en stund.
Kvällen avslutades på bästa sätt med min underbara kille. Haft en toppen dag helt enkelt!
Imorgon har jag lång sovmorgon men dock har jag körlektion tidigt på morgonen, men det är skönt att ha det gjort!

Ida och jag lyxade till det med mcd idag åh så gott det var.


Just once, I would like to wake up, turn on the news, and hear...'Monday has been canceled, go back to sleep.'

Har haft en kort måndag i skolan men ändå är jag helt slut som vanligt.. Och vädret idag piggade inte direkt upp mig, fick verkligen kämpa att vakna efter jag somnat på direkten i soffan när jag kom hem från skolan..
 
Men nu har jag iaf gjort det mesta på svenskan som är tills imorgon, tänkte göra resten på håltimmen imorgon i skolan, orkar verkligen inte göra något mer nu. Sista lektionen som är fysik imorgon får man jobba på valfri plats så himla skönt att sluta vid klockan ett imorgon också. Efter skolan ska jag till körskolan och plugga lite teori, skulle egentligen åka dit idag efter skolan men orkade verkligen inte.. fy på mig!
 
 
 
 
 

Barndop - Bilder

 
Har haft en himla bra helg uppe i Katrineholm bestående av barndop och massa släkt träffande vilket alltid är mysigt.
Men jag har dock saknat Hampus och Gordon som bara den mina två älsklingar!
Nu ska jag äta lite kebab och bara njuta av att vara hemma i det vackra vädret.
Hoppas helgen har varit bra. Puss!
 
 

Mot Katrineholm

Har börjat den långa bilfärden mot Katrineholm till fina släkten.
Det enda som fattas nu i bilen är mina underbara systrar, saknar dem så.. Himla tråkigt att de inte kunde hänga med upp..
Men till höstlovet hoppas jag vi ses alla tre nere i Malmö, hade varit himla kul!

Färdkost!!


HAPPY GIRL

 
Har än så länge haft en jäkla bra fredag och jag hoppas att den bara kommer att bli bättre!
Har sånna underbara fredagar i skolan som bara består utav en enda lektion. Därefter åkte jag och pappa upp på stan för att köpa strumpbyxor och sedan åt vi lite på Sibylla, mums!
Efter stadsbesöket så övningskörde jag lite överallt, gick förvånansvärt bra idag så jag är mer än glad. Har nu precis kollat klart på första avsnittet på säsong 4 av Vampire diaries, helt underbart avsnitt är verkligen besatt av den serien!! Och lite halvt småkär i Damon också haha..

Ska snart börja packa lite smått inför Katrineholm som jag ska till denna helgen för att gå på min kusins barndop, ska bli mysigt att träffa alla igen hihi.
Ha en bra fredag!! PUSS
 
 
UNGEFÄR SÅHÄR GLAD!!!

Our life is one big proverbial coin toss.

Underbara kisse, hur gutt hade det inte varit och sova bort dagarna som min lilla plutt!
 
Har haft en sjukt onödig dag i skolan idag som bestått av endast en hel lektion av fyra. Men det var riktigt skönt att få sluta tidigare än vanliga onsdagar så slapp man stressa hem och äta innan man drog igång med plugget.
Har inte direkt gjort något annat idag än pluggat på konstruktionen inför provet imorgon. Har dock hunnit kolla på bonde söker fru också ett måste på onsdagar! Ett riktigt lyckopiller program.
Nu ska jag ta och läsa lite i min bok innan det är dags att sova,  sovmorgon imorgon fy vad härligt!
PUSS

Don't let me down

Idag hade jag verkligen ingen lust alls att cykla iväg till skolan i spöregn, hade nästan gjort vad som helst för att stanna kvar i min sköna säng. Är nästan skrämmande hur skoltrött jag är just nu..

Dagen har bestått av konstruktions plugg och till piffning av samhällskunskapen innan jag slängde iväg den till Johan.
Har känt mig som en zombie hela dagen idag är så jäkla trött, så vet knappt vad jag skrev på den där inlämningen egentligen. Somnade vid klockan nio igår.. Herregud jag är inte normal, skulle kunna sova vid denna tiden med.. Hade inte varit något problem alls.
Men ska slänga mig i sängen nu för att titta lite på skilda världar!
PUSS

 


Tired

Har varit en utav mina kortaste dagar i skolan men ändå är jag helt slut. Dock är jag himla stolt över att jag inte sovit efter skolan, men känner att jag redan nu skulle kunna gå och lägga mig..
Dagen har mestadels bestått av plugg med fina Ida, vi fick en del gjort men dock så var det roligare att äta och kolla på tv haha...
Får bli intensiv plugg de sista dagarna nu innan konstruktionsprovet!!
En dag avklarad bara 4 kvar innan helgen smyger sig fram igen, underbart!


Lördag

Har verkligen haft en riktigt återhämtnings lördag då jag verkligen inte gjort allt för mycket förutom att ligga i min säng och vila! Men skönt var det verkligen.
Är nu påväg till Kalmar för lite biomys med fina familjen. Ska se hypnotisören, har läst boken innan och den var verkligen grym så hoppas att bion är minst lika bra. En utav mina favorit skådisar är ju med Mikael Persbrandt, så filmen har redan ett litet plus i kanten ;)

Hoppas ni får en bra lördagskväll!
PUSS


It still hurts like hell

Mina änglar Alice & Stig ♥
 
You used to call me your angel,
Said I was sent straight down from heaven
You'd hold me close in your arms
I love the way you felt so strong
I never  wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss  you,
I miss your smile
And I still shed a tear
Every once in a  while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you


You used to call me your dreamer
And now I'm living  out my dream
Oh, how I wish you could see
Everything that's happening for me
I'm thinking back on the past
It's true that time is flying by too fast..


I'm still not good enough

Slutade vid 10 i tio idag, älskar verkligen mina fredagar så jäkla sköna!
Efter skolan drog jag och pappa in till kalmar för lite häng på stan, hittade det jag var ute efter så jag är himla nöjd.
Var även lite full i fan och beställde en ny mobiltelefon, vilket verkligen behövdes känns som min gjort sitt nu!
Verkar bli en lugn fredag ikväll, får se om något skoj dyker upp.
 
Härlig höstdag!

Honey please?

Idag har varit en lång dag som ungefär bara bestått av körskolan. Först riskettan på morgonen i 3 och en halv timme sedan teori i 2 timmar på eftermiddagen. Är helt mos i huvudet.. Ska nog försöka sova snart.
Imorgon blir en väldigt kort dag bestående endast utav en lektion på morgonen, härligt!
 
Det bjöds på go fika på körskolan, mums!

HOME

Stockholms resan blev roligare än förväntat faktiskt var skönt att komma bort lite från skolan också, fast jag är fortfarande helt slut efter att ha gått upp vid halv 5 i måndags hur är det möjligt?
Vi hann med att göra en hel del eftersom vårt schema var väldigt hektiskt dock var kanske inte det de bästa eftersom man blev oehört stressad hela tiden.
Vi har iaf hunnit med att gå på riksdagen, gå på stan, ätit mcd 3 gånger (haha?), gått på bio, sett Andreas Carlsson från x factor, varit på tekniska museet och spelat in ett radioprogram och besökt KTH. Puuh det var till och med jobbigt att skriva (;
 
Nu ska jag iväg på riskettan, körtkort här kommer jag!!
 
PUSS

Mot Stockholm!!


RSS 2.0