Lördag

Sitter och degar framför tven som jag gjort sedan jag gick upp tror jag kollat på 4 idol avsnitt nu..
Missade det igår pga. en riktig skräck upplevelse hos hampus. Vi låg i hans säng och helt plötsligt ser jag något svart på min tröja och det är en spindel.. Jag börjar skrika och hoppa runt som en galning och viftar bort spindeln, rusar ut ur rummet och totalt vägrar gå in i rummet igen innan hampus hittat och dödat spindeln. haha, tror nog nästan jag var nära en tår där, usch fy fan vad jag är rädd för spindlar! Så ja, vi missade idol igår iaf... ;) För att hitta den lilla spindeln tog ett tag då hampus lampa i taket var sönder haha! Men tillslut vågade jag mig in i rummet då spindeln var död, men tog ett tag innan jag vågade lägga mig ner alltså..

Tycker verkligen inte det känns som lördag idag utan känns som en slö söndag.. Kan bli svårt att slita sig från soffan på några timmar en dag som denna känner jag, ;)
Dock ville pappa köra motorcykel och plocka svamp kanske man skulle vara en snäll dotter och hänga med honom! (kanske)

Min fot har somnat också men kan inte riktigt röra på mig eftersom Gordon sover så sött på mina ben hihi!



Pussssss


LEDIG!

Vaknade upp idag och insåg att jag var ledig, var dock ledig igår med men det gick nog inte riktigt in i mitt huvud då, så idag är jag ledig och jag vet om det! Tyvärr så var nog inte mitt huvud med i svängarna eftersom jag vaknade vid klockan sju iaf.. Så typiskt.

Såg just min katt i ögonvrån hoppa upp på köksbänken, han är fan ta mig helt otrolig.. Jag har aldrig varit med om att en katt är så himla galen i mat! Pratar inte bara om kattmat nu min katt vill äta ALLT! Bara man öppnar kylskåpet så kommer han springades i galopp och ska hoppa in där tsm med maten.. Och jag som trodde min familj gillade mat men inte galopperar vi till kylskåpet när någon annan öppnar det och försöker trycka oss in där.. (dock hade jag gärna velat se min mamma försöka haha) Nej men Gordon är snäppet värre faktiskt..

Känner mig väldigt uttråkad just nu sitter och kollar på tvshop och små skrattar fortfarande lite på tanken med mamma i kylskåpet.. Däremot längtar jag massor till ikväll då jag ska träffa min underbara pojkvän hihi, saknar honom massor ♥

Nahe, nu ska jag ta och laga lite mat, allt prat om mat fick mig att bli hungrig.. Kanske är ganska passande att Gordon kom just till vår familj ändå ;)

Insåg precis att jag skrev ett helt inlägg om mat? haha, mitt bloggande börjar gå utför...


hejdå

Fredag

Skönt som fan att skolveckan är slut den har inte direkt varit särskilt jobbig för vår matte och fysik lärare har varit sjuk hela veckan men jag är helt slut ändå.
Igår kom min syster hem och hon stannar över helgen underbart skönt, har saknat henne massor ♥

Imorgon blir det dock inte sovmorgon iaf, blir att gå upp vid klockan åtta för att dra ner till ishallen och träna barnen i två hela timmar. Snacka om att jag kommer somna direkt när jag kommer hem eller...
Nahe, tråkigt inlägg men känner mig inte direkt så rolig just nu har haft en piss vecka rent ut sagt...

När man var liten blev man tillsagd att vara sig själv, men när man är det idag så är man falsk.
När man var yngre ville alltid ens föräldrar att man skulle tala sanning, men när man gör det idag är det ingen som tror en och man blir kallad lögnare.
När man var liten blev man lärd att man kände sig själv bäst men nu vet alla andra mer om en, än vad man vet själv.
Hur blev det såhär?







´


I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while he got freedom
'Cause when a heart breaks
No It don't break even

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces ..

Helg

Nu har äntligen helgen tagit över från de långsamma skoldagarna.
Idag har jag minsann hunnit med en hel del fick hoppa upp tidigt ifrån sängen för att släpa mig ner till frisören sen blev det att sitta där ett par timmar för lite klipp och färg.

Sen drog pappa och jag till markanden för att köpa godis och tidningar vilket vi också hittade! Har även hunnit med att gå ut en sväng med Ida nu är jag helt slut och klockan är bara 5... Vad ska jag göra nu liksom..?
Slut på ideér....

I want to be the girl that makes you hard to breathe,
I wanna be your dream come true..


RSS 2.0