En väldigt bra helg

Haft en väldigt mysig helg i Karlskrona. Har ätit massor med gott, varit på bio,
gått på stan och julhandlat, bakat pepparkakor och fyllt på mitt lyckokonto ett litet tag framöver.
Idag har jag börjat julpynta lite här hemma och slagit in min första julklapp, det höjde verkligen mysfaktorn i min lilla lya. 

En eftermiddag i ishallen

Efter dramaredovisningarna var slut i skolan så drog jag och min studiegrupp till ishallen. Var riktigt roligt! Ska bli kul att åka med barnen nästa vecka från min VI-skolan. Nu hade jag tänkt att fixa lite mat och matlåda tills imorgon då det blir en lång dag i skolan. 

En bättre kväll


Min underbara vän! Tack för du är lika knäpp som jag ❤

because you make my heart beat a little faster

Skolan rullar på och jag har precis avlsutat kurs nummer två, på onsdag börjar vi med ytterligare en ny kurs och denna gången blir det svenska. Är verkligen mycket att göra, har sedan skolstart haft antingen ett seminarium, tenta eller inläming varje vecka men det är riktigt kul! Idag har vi haft VI-dag och jag ska vara i en etta fram till jul nu. Jag gick på stan en sväng sen efter skolan med ett par kompisar från min studiegrupp, kikade lite på kläder och tog en fika. Såg att de håller på att sätta upp julbelysningen här i kalmar nu på stan så mysigt när det börjar bli mörkt tidigt om dagarna. 
Jag längtar som en galning till helgen, på fredag åker jag och hedda upp till tranås för att fira min syster som fyller år nästa vecka. Ska bli riktigt kul och mysigt att spendera helgen med mina fina systrar och min underbara vän! 
Så hoppas att veckan springer fram! 
 
 

RSS 2.0