finns inget bättre ♥





haha, älskar denna bilden!


kärlek på hög nivå! älskar er


...

Ska nog sluta med att göra allt i sista sekund, har fått skriva hela dagen och nu är jag äntligen klar med allt 15 sidor blev det, dataskrivet på både engelska och svenska var inget kul kan jag lova..

Nu ska jag duscha sedan sova! godnatt♥

Söndag

Sitter här med en hög arbeten som ska vara inlämmnat imorgon kul jätte verkligen, nej.
men är iaf klar med engelskan och bokrecesionen känns skönt, bara författar poträttet kvar nu :D hihi. lyckliga mig.

Förresten så har jag en liten nyhet, jag ska börja med konståking igen. vi får väl se hur det går men är riktigt pepp på att. :D


hihi,isen här kommer jag! stort plus att jag får träffa heddus lite oftare med!

home

Hemkommen från en tur i kalmar, skulle nämligen inskaffa mig skolavslutnings skor men det gick inte så bra med det, men det blev ett par andra skor som fick hänga med mig hem ist.
Vi skulle även köpa en ny hemtelefon eftersom den vi har nu inte riktigt går att trycka på knapparna vilket kan vara en fördel om man ska ringa till någon. (;
Så när vi var på mediamarkt så fick vi se timotej gå omkring där inne, haha. eller jag fick se dem, mamma och pappa stog och gottade sig vid maten. haha.


ha en bra dag :) puss.

Fredag



blev en lugn kväll med min fina vän ida, vi åt kebab kollade på film och grävde upp vår lilla låda som legat under marken i två år nu, haha. hade grävt ner ett halsband tydligen hade verkligen inget minne av hur de såg ut så ja det var en trevlig överraskning. :)
imorgon får jag väl ta tag i pluggandet igen på en lördag usch och fy vad tråkigt.
men nu ska jag sova, godnatt puss♥


skola....

Nej nu är jag trött på skolan, nästa vecka har vi 4 inlämingar och 2 prov!? herregud hur ska jag klara detta är en riktigt bra fråga just nu.
sitter här med skiten och inget vill bli klart åhhh.
SOMMARLOV NU TACK!


utklädningsdag!








ja, där har ni några bilder på det, måste säga att det var väldigt kul! (:

 


dålig uppdatering!

Har haft lite dålig uppdatering här i vecka, men det är inte så ofta det händer så ni får ursäkta men jag har faktiskt inte haft tid. hehe.
igår var det den sista madeshowen för oss nior, och jag måste säga att det känns väldigt tråkigt att allt är slut har haft så grymt kul och alla har varit riktigt bra, :)
Idag har det inte hunnit hända så värst mycket, slutade vid ett och nu sitter jag här med en hel hög med läxor inte allt för kul. har även lite nudlar här som gör mig sällskap men kan inte påstå att de var så värst goda eftersom sofi hällde ut vattnet men var ju ett snällt försök (;
hopp, imorgon är det utklädnings dag! haha, känns som jag och ida är de enda som verkligen tycker de ska bli skit kul men det gäller att bjuda på sig själv lite och det är just de vi ska göra haha, ska bli lite kul o se vad alla tycker om oss (;
men nu ska jag fortsätta med de jag höll på med innan, alltså plugga.
ha en bra dag! puss

Den borttappade filen!

Natten var inte att leka med alltså, usch vad det åskade och blixtrade! så jag låg här ensam och rädd i min säng och smsade med ida, men kom sedan på att pappa inte var hemma så jag smög in till mamma hehe.
sjukt läskigt att sova själv när det åskar (a)
men som sagt blev det inte så mycket sömn då pågrund av åskan och det märktes sen på morgonen, skulle äta fil nämligen så jag hällde upp det i en skål och tog fram flingor till den, men när jag väl skulle äta min fil så var den borta helt plötsligt så jag blir lite smått irriterad och undrar vart fan den har tagit vägen, så jag står där som ett fån ett tag och saknar min fil men sen, fick jag en svag o konstig tanke i mitt huvud om att jag satt in den i frysen så jag kollar in där, och där stog den! hahaha. Så jag stog där och skrattade lite åt mig själv ett tag och tänkte fan vad roligt det här hade varit om ngn hade sett mig men icke. hehe.
Ikväll ska jag iaf träffa min brudar vi får väl se vad de hittas på (:

ha en bra kväll puss!

älskar vädret!

Vilket underbart väder! :)
nu är noprovet gjort gick väl sådär, men vad hade jag förväntat mig.
Har även sprungit på idrotten måste säga att jag nästan är lite stolt att jag ens orkade springa 2 km haha, har verkligen ingen kondition längre, tog mig iaf 15 min och komma runt men de är sånt man får ta. :)
Snart ska jag iväg till madeshowen, ska bara göra mig iording och se till så de kommer hem med min cola (; haha, den där röken är inte att leka med alltså får sjukt ont i huvudet!
men nu måste jag kila, puss.

never judge a book by it's cover

Mot stor staden

Just nu sitter jag här och pluggar duktig som jag är, nej där ljög jag varför ska jag alltid ljuga när jag gör blogg inlägg..
okej, just nu sitter jag här och jag pluggar inte, även fast jag borde fast har redan tittat igenom boken lite men antar att det inte räcker till provet imorgon (;
men snart ska jag upp en sväng på stan med ida, julia och annie vi ska in en sväng på leksaksaffären för att se om de fått in lite nya leksaker sådär som vi gör varje onsdag. hihih:)

så puss så länge!

Madeshowen

Nu ska jag snart iväg till skolan och det blir madeshowen för andra gången men slår vad om att jag kommer vara minst lika nervös den här gången. haha men så himla kul är det! :)
har väl varit en lugn dag förövrigt och dagarna rullar på och det är inte många skoldagar kvar nu!
tråkigt att splittras från klassen bara eftersom vi är så jävla bra :D hehe.

men nu måste jag börja göra mig iordning (:
ha det bra puss.


Söndag

vad gör man om man har tråkigt?
jo det ska jag säga er, då tittar man på det här även kallat, Sunes jul :D





fast egentligen så borde jag göra något i stil med detta; plugga, tvätta, städa, duscha.
fast det är ju ganska självklart vilket av dem som är roligast, så jag tror jag fortsätter att kolla. Det är en riktig söndag det.


Godmorgon?

Ne, den har dagen började inget bra, fick en sån där härlig väckning som jag fått hela denna helgen med att de står och bankar på taket verkligen jätte härligt.
Vaknade även upp med ondare i halsen än igår, det var visst någon liten rackare som hade smittat mig..
haha, men så kan det gå.

Måste även tillägga att jag saknar ida!? känns som det var ett tag sen vi såg, :(
hihii. ha en bra dag pusspuss.


haha, jag älskar denna bilden!

Mamma, pappa don't kill me..

foto0491 (MMS)

Mamma, pappa don't kill me..


OCH VI ÄR FRAME MAMMA VI LEVER! :D HAHA.. ...

foto0486 (MMS)

OCH VI ÄR FRAME MAMMA VI LEVER! :D HAHA.. NU VÄNTAR VI PÅ ATT NORDSTAN SKA ÖPPNA ;)


Sitter på tåget med sofi, hon försöker...

Sitter på tåget med sofi, hon försöker sova och jag äter ;) haha, lite sur jag blev idag när klockan ringde eller, tänkte varför i helvete jag satt på den så den ringde mitt i natten. Så ja minnet är ganska så kort;) måste säga att mackan är skitgod det lyckades du bra med mamma! Skriver när jag kommer hem igen. Ha det bra puss!


soova

Har kommit en från en ute kväll med ida, det var nog det roligaste på länge alltså,
vi köpte iaf en rulltårta och spelade ganska så många videos med den. hahaha.
" jag är beväpnad! VA? med vadå? En rulltårta! "
haha, nej men om jag skulle ta och hoppa in i duschen har ingen lust att duscha imorgon bitti när vi ska upp runt klockan 4 (; haha.
IMORGON DRAR JAG OCH MIN HÄRLIGA SYSTER TILL GÖTEBORG!

ge mig ett S
ge mig ett H
ge mig ett O
ge mig ett P
ge mig ett P
ge mig ett A
vad blir det? SHOPPA! :D


.

 


                                   - I’m disapointed.

 


woho!

kom hem för en liten stund sen från madeshow preimären det var nog det roligaste och läskigaste jag varit med om! :D satan var nervös jag var innan alltså men vilken kick man fick när man hade gjort det! :D
så jävvvvvlaa kul!

nu ska jag kolla på sex and the city sedan sova, mini lov har vi nu också ska bli väldigt skönt, på fredag så ska jag till gbg med sofi, jag är kär som satan i världens underbaraste kille, jag är så jävla glad rent ut sagt, kan det verkligen bli bättre nu? :D
pussspuss

hihihihihihihihihi

Det slog mig just en tanke när jag läste minnen någonstans, att jag och ida har grävt ner en låda med massa minnen och saker vi skulle göra för att se om vi sedan lyckades göra dem, detta var ungefär för två år sedan och jag har lite lust att gräva upp den faktiskt med mitt minne så kommer jag inte alls ihåg vad jag la ner, förutom en sak men det kanske jag inte ska ta upp här (;
men nog om det, idag rullade skolan på riktigt fort,
slutade runt ett med orientering på slutet måste säga att ida och jag är väldigt bra på det där råkade hålla kartan upp och ned, och lite sånt klyftigt ;) haha..
härliga tankar hade jag när jag cyklade hem också; åh, när jag kommer hem ska jag äta något nyttigt eftersom jag åt det igår. ja det ska jag göra!
kommer hem: kollar i kylskåpet ÅHHH finns det kladdkaka kvar :O och grädde!! poofff så var den slut.. men fan jag är mer hungrig finns det inget godis här hemma eller fan så dåligt..
där rök min plan.

ha det bra! :D


home

hemma igen efter en lång dag om man nu kan kalla det så, har mest sovit tycker jag, men operationen gick prima även fast jag var lite nervös innan. Fast det är lite läskigt när man vaknar alltså, att man inte märkt att man blivit flyttad till ett helt annat ställe känns fortfarande som man ligger där på operationsbordet där man somnade men icke. haha.
Men tänkte faktiskt vila en liten stund igen, efter att ha varit i skolan en sväng och övat på madeshowen är jag ganska slut.
Sedan får jag väl ta tag i pluggandet igen.

ha det bra! pusss

tomorrow.

Är jag löjlig om jag säger att jag börjar bli lite smått nervös nu? men kan inte hjälpa att allt med sjukhus skrämmer mig, bara dess lukt där inne gör mig illa mående.. usch.
Imorgon blir det då alltså ingen skola för mig, bara madeshow repetion och det är ju lite smått roligare än skolan om man säger så (;
men tanken slog mig också att jag inte får äta något från midnatt, så jag smällde i mig både det ena och det andra idag för att äta upp mig lite, och jag antar att jag får stå mitt kast nu med ont i magen.. haha.

nej nu ska jag plugga lite, sedan läsa söndag sen blir det nattinatti för mig.
ha det bra puss.


:D

ohyee, nu är äntligen kalaset över tycker verkligen inte om släktkalas om det inte är mitt eget förstås, kanske låter lite själviskt men hur kul är det egentligen att sitta där och se glad och trevligt ut och fika i flera timmar nej usch inget för mig det. (; men har absolut inget emot andras födelsedagar som det nu är idag emmas, för då är alla bara överdrivet glada, kan vara skönt att slippa tjat för en gångs skull :)

Men idag så blir det väl pluggning som står på schemat brukar bli så på de roliga söndagarna..
ha en bra dag.
puss

Lördag

Mår inget vidare ont i magen och annat skit är inget kul, huvudet snurrar och jag känner mig trött, vill inte bli sjuk nu bara det har jag verkligen inte tid med.
Nu har jag hyrt mig en film, så ska väl kolla på den, har inget mer vettigt att säga förutom en massa klagomål. så det var allt för mig idag.

var det någon som sa sommar?

Varit en sväng på marknaden är inget höjdar väder för det precis, så det blev ungefär cykla dit, köpa godis, cykla hem men det duger för mig (;
Snart kommer kusinerna ner hit till lilla nybban, för imorgon blir det firande för emma.
Ikväll händer det antagligen inte allt för mycket, känner mest för att ta min godis påse och krypa ner under täcket med en bra film.

ha det bra, puss

skola..

Sitter i datasalen med annie bunny (:
Vi gör absolut ingenting dunkar musik och lite annat, för er som inte fattade så har vi en helt vanlig svenska lektion ;) haha.
sitter och taggar inför matte provet som är snart!
efter skolan ska vi på marknad hur vädret än är, marknads godis här kommer vi!
tycker synd om julia som ligger hemma och är sjuk, krya på dig älskling.

puspuss

Slutar alltid knasig när jag är i kalmar m...

foto0430 (MMS)

Slutar alltid knasig när jag är i kalmar med min galna syster! :D but i like it ;D


Kalmar mit Sofi!

Slutade vid halv ett idag, men det var vi fan värda när vi sluttit med nationella i kemi i 3 timmar och även muntligt i svenska. Kemin gick inget vidare satt där och små skrattade lite åt mina svar, fattade inte själv vad jag hade skrivit men (;
Snart ska jag kila iväg till kalmar med sofi för att kika på lite hemligheter, har nämligen en liten syster som börjar bli stor hela 20 år.. :O
nej, men nu ska jag hämta mig en glass och sätta mig framför tven innan det var dags att åka. hihi
pusspuss

trött med för mycket tankar i huvudet..

Detta var fan dagens: mobilen blinkar till. ooh sms..
"saknar du en bh?"
  haha, just den har jag letat som ett litet djur på jakt här hemma om, sen visade det sig att den hade hamnat hemma hos annie men så kan det gå.. (; hehe

imorgon då, nationella prov i kemi har skummat igenom boken lite, fattar inte riktigt vad jag läser men får hoppas att det löser sig på något sett imorgon.
Även danskväll imorgon, som jag är ganska negativ emot eftersom jag inte kan dansa.. haha, eftersom det står fräsch klädsel så kanske man skulle göra tvärtemot bara för allt vara lite extra negativ.
Slänga på sig mjukis dressen, skita i att duscha, skippa sminket och annat som luktar gott, kanske skulle avskräcka folk då, eller kanske bara skulle klassas som äcklig?
hmm, tror jag skiter i den tanken faktiskt.
Man vill ju vinna buggtävligen liksom.

pusspuss!


Just nu sitter vi här i skolan och tråkar....

foto0429 (MMS)

Just nu sitter vi här i skolan och tråkar. Vi har snart hemkunskap. Och sedan blir det dans för fulla muggar! :D


blabla

känner mig arg, ledsen, glad och stressad på samma gång är detta möjligt?

Ja, det är det kan jag ju säga, för det är precis så jag känner mig just nu. Inget verkar vilja funka som jag vill och jag är bara så trött på allt.
Det händer alldes för mycket dessa veckor så jag vet inte vad jag ska tänka på allt bara geggar ihop sig..






Det är ganska konstigt att jag och ida int...

foto0415 (MMS)

Det är ganska konstigt att jag och ida inte väger 150 kg var, för just nu sitter vi här på coop med muffins och pimpim, har blivit världens mat helg. ;)


Söndag

åh, varför ska jag alltid vakna så tidigt när man väl får sova länge? detta är mig ett mysterium.
Idag blir det nog en sån där härlig pluggdag, har mycket prov den här veckan så egentligen så skulle jag bara vilja sätta mig i garderoben och stanna där tills det är skolavslutning. Men det ska jag inte göra iaf inte idag! för nu ska jag vara duktigt och plugga, eller inte precis nu har inte ens ätit än.. jag ska kolla på film.
förvirrande inlägg men de smarta kanske fattar.

pusselipuss

slappisar

Just nu ligger ida och jag här i min säng, kollar lite på film och annat slappt luktar glass och godis över hela rummet (; hehe. men tro det eller ej så har vi varit ute idag för vi var ju tvungna att hämta kebaben som vi beställt ;) haha.
Nu ska vi nog kila ut i köket och se om det finns något annat och smaska på hehehehe.

pusspusss

RSS 2.0