HELL YEAH!


FY FAN VAD GUTT JAG HAR KLARAT MATTE D, SKA INTE ÖPPNA EN FUCKING MATTEBOK PÅ ÖVER ETT ÅR IGEN!!!
SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!!

Beautiful times

Har inte varit så aktiv här på bloggen men har helt enkelt inte haft tid. Känns som jag bara suttit och pluggat dag in och dag ut. Nationella provet i matte D är gjort, men är fortfarande lika nervös inför resultatet.. Har nu endast 3 prov kvar och sedan är det fan sommarlov så jäkla gutt!

Gårdagen spenderades med min fina vän ida, vi satt vid parken och gottade oss i solen. Sedan gick vi hem till mig och gottade i oss chips och läsk istället mums!!

Snart ska jag iväg och träffa min pojkvän vi får se vad som hittas på med honom, vi bestämde iaf att vi skulle ses halvvägs haha! ;)

Ikväll verkar planerna luta mot fröken Annies hus för lite grillmys, hur bra låter inte det liksom! hihi

Har börjat komma in i en sån där liten mysko nörd period igen, ni vet när man fastnar för något och kan bara inte släppa taget om det.
Denna veckan har jag varit och köpt 3 stycken Twilight filmer haha! Har redan kollat på två och har nog sedan dess drömt vampyr drömmar nästan varje natt..


PUSS

Smile to the world

Idag har det varit en riktigt seg dag i skolan men det är det alla tisdagar så det var inte direkt något ovanligt. Men vi fick sluta lite tidigare från engelskan vilket passade mig utmärkt då jag skulle en sväng till kalmar för att fixa nytt pass. Hur mycket jag än försöker så blir jag aldrig bra på mitt pass.. då menar jag verkligen aldrig, heller inte på skolfoton och så vidare, kanske får börja öva lite i speglen haha!
Men som tur var hann vi även med en liten runda på stan vilket piggade upp mitt humör en hel del, fick med mig 2 nya linnen och en tshirt hem! 





Nu ligger jag här som en trött påse jordnötter och bara degar, tror jag ska slå på en film eller något. Har sovmorgon imorgon men känner mig extra trött idag så blir nog att sova tidigt iaf!
PUSS


Hello

Igår var jag med Hedda en sväng vilket var mycket trevligt blev upphämtad av henne med bilen sen åkte vi runt lite och snackade. Vi hade minsann mycket att ta igen då vi inte träffats på länge!
Men nu har hon åkt till turkiet, och jag säger bara fy fan vad fuskigt. Vill också! :(

Idag har det varit världens tråkväder men jag pallade mig ändå ut i rusket för att träffa en saknad pojkvän en stund.
Nu ligger jag här i sängen igen och kollar på smartare än en femteklassare, lite halvt underhållande om jag ska vara ärlig haha..
Har dock varit duktig och pluggat lite idag, imorgon väntas mer plugg verkligen skoj..



Hoppas ni har en trevlig lördag! PUSS

Disney





Behöver ladda om batterierna slår på en rikigt härlig disneyfilm, behöver en måbra fim och finns det något bättre än disney? Nej skulle inte tro det. 
Ha en bra fredag. PUSS 

Life

Har precis kommit hem från minnesstunden i badhusparken, det var otroligt fint att se alla människor som var där och stöttade varandra. Tände ett ljus för dig Elias, vila i frid.


Just because you can't understand something it doesn't mean it's wrong

Inte allt för händelserik dag än så länge, hade kort dag i skolan gick till halv 1. Därefter åkte jag hem och åt sen somnade jag haha, som vanligt ;)

Nu sitter jag här vid datorn och kollar lite på gamla bigbrother avsnitt hehe! Suktar lite efter något gott och smaska i mig men verkar inte finnas något så jag hoppas att pappa kommer hem snart! Borde verkligen städa mitt rum innan han kommer hem men har ingen ork...

Hoppas ni har en bra torsdag, äntligen helg imorgon hörrni!!


Bilder igår från Emmas födelsedag.


Fina Emma


Min mat MUMS!

It's hard to fail but it's worse never to have tried to succeed

Idag har jag varit med min fina pojkvän en stund på dagen, var mycket välbehövligt må jag säga.
Sedan åkte jag hem för att laga mat och vila så jag slängde av mig skolkläderna och tog på mig myskläder och började med maten. Mitt i matlagandet ringer det på dörren och där får jag öppna i min rosa pyjamas eftersom jag är ensam hemma. Kände att jag ville sjunka genom jorden ett tag där för det var nämligen en hantverkare som skulle in i huset och krångla också och där hade jag Greveholm på högsta volym på tven, han måste trott jag var 5 år? haha!

Aja, ibland händer sånt också. Har precis pluggat lite fysik som är nästintill omöjligt märkte jag så nu sitter jag här i soffan och tjurar..

Imorgon är det nationella i engelska igen.. Kill me orkar inte. Men efter skolan så händer det roligheter för det är nämligen min systers födelsedag hela 22 år! Inte dåligt, vi ska ut och äta i kalmar så mysigt så.
Ska snart slänga in mig i duschen och bli ren förhoppningsvis hehe! PUSS


Fina syster!


Marilyn Monroe



Äntligen helg!

Dagen har varit riktigt seg att ta sig igenom kan jag lova med nationella prov i engelska på morgonen och väldigt lång dag.. Sista lektionen är inte att leka med på fredagar!
Men idag hade jag minnsan något att längta till det var äntligen dags för nybro marknad, som jag älskar marknader. Dock var det lite till en besvikelse i år kändes som den var väldigt mycket mindre men kanske bara jag som växt?
Jag fick iaf mitt marknadsgodis så jag är nöjd!

Nu ska jag trycka i mig lite tacos och motvilligt kolla på hockey.. Pappa vägrar att slå på en annan kanal.. Försökte med att jag var här först men den funkade inte så bra.. Funkade dock alltid när man var liten hehe ;)

Ha en bra fredag! PUSS


Fina vänner!

RSS 2.0