NYÅR!!

Lite dåligt med bloggingen har det allt blivit men har varit lite upptagen med att inte göra någonting det är ju lov liksom ;)
Funderar på att palla mig upp från sängen nu snart.. hehe
måste städa lite antar jag hör dammsugaren utanför mitt rum :( Men ikväll ska det bli jävligt kul, NYÅÅÅÅÅR! :D
2011 liksom, helt sjukt vad 2010 gick fort!

men nu är jag hungrig så frukost står som nummer ett på dena lista idag, eller nej kanske nummer två måste ju komma upp från sängen med okej jag vet ej vad jag pratar om, pusss :D

Julafton!

Det tog sitt lilla tag att komma upp hit i förrgår ungefär 5 timmar det var väldigt jobbigt må jag säga, men nu är vi här och har jullov och det är julafton!
Som vanligt gick det inte speciellt bra att sova eftersom det var julafton nästa morgon plus att man har en liten kusin som inte är allt för kry och lite gnällig sådär men söt som få! hihi.

Vet inte riktigt om julklapparna på kvällen kan slå morgonpaket vi fick i år alltså, blev så glad att jag började gråta sen satt vi där alla syskon och grät en skvett ;) haha,
nej nu ska jag snart göra mig i ordning snart kommer det folk!!! :D

GOD JUL!

I adore you

foto1179 (MMS)

I adore you


skolan var det här ;)

Sitter i skolan och har naturkunskap med mina kära vänner, vi skriver om vattenkraft mycket intressant ämne måste jag säga.. ;) haha.

Har redan haft matteprov idag och om några minuter är det även tyska prov.. save meee, men snart är det lov och snart kommer tomten så jag ska inte kaga :D
ha det bra!

Emmmma!

Blev en tripp till kalmar och sjukhuset idag igen känner mig nästan hemma där nu, eller inte.
ska snart till skolan eller aa, om två timmar för jag lyckades visst komma hem mitt i en håltimme men det gör faktiskt ingenting ;)

Förresten idag är det fan ingen vanlig dag för idag kommer min storsyster hem från london!!! Du är väldigt saknad kan jag lova dig, från att ha setts i storsett varje vecka åtminstone till att inte träffas på flera månader shit alltså! du är hjärtligt välkommen hem ikväll ;) hehe.

nej nu ska jag nog sova lite faktiskt. trött som ett as godnatt eller säger man godmorgon?
pusssss


sjukhuset

Nu ligger jag äntligen i sjukhus sängen utan en slang från näsan till magsäcken det var inte en trevlig upplevelse kan jag tala om, nej fy kändes som om någon försökte kväva en med den där jäkla slangen.
Men nu har jag iaf fått i mig 4 liter skit äcklig dricka.. känns rätt skönt :)
men snart är det väl dags att sova med mamma här på barnklinken för vi blir ju faktiskt väckta vid klockan 6 imorgon..
jaha, nu när jag tittar efter så har mamma redan somnat härligt sällskap jag har.. och jag som har min säng i sittläge och har ingen aning om hur man fixar den haha, grattis.

hoppas ni haft en lite bättre kväll ;) pusss.


You are amazing just the way you are!
En lite sådär stenåldersbild men jag älskar dig lika mycket för det baby booo :)
Ville bara säga det och jag saknar dig redan, tihihi.
/ Din idus


....

Skolan går åt helvete orkar verkligen inte med den, allt går åt helvete.. jag har verkligen ingen lust med sjukhuset 3 dagar nästa vecka. Det snurrar verkligen i mitt huvud just nu.
låt mig sova kan vakna till några timmar vid julafton det är helt okej.



bad day



Miss the times i can't have back..

Roadtrip med klassen igen!

Gymmet blev liksom lite inställt igår, eller aa vi orkade inte ;) däför blev det idag istället duktiga som vi är och vi fick även med sofi och mamma inte dåligt.

Funderar verkligen på att gå och lägga mig snart, tror jag somnar här och nu och inget kul på tven heller, lika bra att sova då ju.
Aa just det, vi var även i oskarshamn idag det var ganska intressant i grottan iaf, att vara nere 450 meter var lite coolt faktiskt! hehe

nae. godnatt med er! :)

Måndag

Jackan som jag faktiskt lyckats hitta, testades ganska bra ute igår efter att ha blivit i slängd och mulad ett x antal gånger och jag frös faktiskt inte särskillt mycket så det var nog ett bra köp ;)

Skolan idag var riktigt jäkla seg och på något sätt lyckas vi alltid kolla på film eller liknande på naturkunskapen vilket leder till att jag somnar.. inte bra där!
Men imorgon ska vi till oskarshamn skönt med lite annat än bara lektioner på lektioner, fast vi är nog inte hemma förens runt klockan 6 och det känns ju sådär men det är sånt man får ta :)

nej nu ska jag snart till ishallen och sedan blir det kanske att gymma lite med ida!
pusss


Kronobergslän visa mig vad ni har nu! Mot ...

Kronobergslän visa mig vad ni har nu! Mot växjö och jakten på jackan fortsätter.. Puss!


man behöver en jacka ibland.

Och jakten på jackan fortsätter... var i kalmar i en evighet igår kändes det som efter att letat desperat i varenda jäkla affär efter en jacka, men detta slutade med förlust hittade ingen jacka.. och då kom det upp lite funderingar, liksom hur svårt kan det vara att hitta en svart jacka, ganska lång så den täcker rumpan ungefär vill ju inte frysa om den, rätt tjock så jag inte fryser, en stor luva så den täcker ungefär hela mitt ansikte hehe, och snygg. liksom hallå den måste väl finnas? eller är jag ett hopplöst fall?
Nej, nu forsätter jakten på jackan till kosta!! aldrig hittat något där förut men ngn gång ska väl vara den första eller hur?

ha det bra i vintervädret ;)


Torsdag

Provet för denna veckan är gjort, imorgon är det äntligen fredag och det betyder återligen helg igen, härligt!Tycker veckorna bara springer fram snart är det fan julafton! shit dags att skriva önskelista och börja köpa julklappar kanske?

Första gången jag och min vän cyklade i snön idag till skolan och det gick väl sådär vi klarade oss ganska bra på vägen dit, men sen drog nästan ida dit på vägen hem och jag som har världens skadeglädje kunde ju inte sluta skratta, ;) men det lät så himla kul hon körde rakt in i en snödriva och det lät verkligen POFF!! haha, nästan lika roligt nu med ;)

Men nu ska vetekudden värmas och choklad också så man kommer på lite bättre tankar, tänk att det alltid hjälper med sötsaker, amazing!!

RSS 2.0