höstlov

dagarna har gått i rasande fart och nu är det bara 2 dagar kvar på höstlovet, har varit riktigt skönt att vara ledig ett tag från skolan nu, nästa vecka är det teknik prao så det blir inga vanliga lektinoner så man får väl pusta ut ett tag till, ja vad har hänt på höstlovet inte mycket alls faktiskt, har haft ett par roliga kvällar med ida och annie, men så mycket mer har jag inte gjort, bara tagit det lugnt.
nu ska jag snart till kyrkogården med familjen och kolla på alla tända ljus i vinter mörkret,

pusspuss!

förlåt

kalmar

vilket ståhej! idag var jag då som sagt i kalmar, det blev att åka in dit efter träningen med mamma, pappa och sofi. vi tittade på lite olika skolor hit och dit, usch jag har ingen aning om vad jag ska gå :(
efter det blev det att äta ute mums! sen tittade vi runt lite på stan, vi letade som bara den om skor till mig men vi hittade inga som vanligt så vi åkte över till öland men det var lika tomt där, så vi åkte tillbaka till kalmar igen för att titta lite till, men nej inga skor fick åka hem med mig, men en tröja blev det iaf, :) senare nu på kvällen har jag verkligen inte gjort någonting har suttit här och pratat med lite folk, har inte orkat göra någonting. men nu är jag hungrig också, åh typiskt får väl palla mig iväg härifrån till kylskåpet då.

ha det bra!

16 oktober

dagen har inte varit den roligaste, jag har varit på begravning vilket jag hatar, begravingar alltså åh, det är så hemskt.
men kvällen har däremot varit bättre har blivit en hel mysig hemma kväll med familjen. med idol, god mat och kortspel även fast det inte gick super bra för mig men ;)
imorgon blir det att gå upp tidigt för då är det konståknings träning vid 9. efter det bär det in mot kalmar för att gå på gymnasiemässan vi får väl se vad de har att erbjuda! :)

ha det bra!
puusssss

plugg och åter plugg.

just nu sitter jag här och är arg, jag har tyska prov imorgon och jag kan ingenting känns det som. och jag skulle precis gå in på en hemsida som vår lärare har fixat så vi kan gå in och öva på perfekt men icke det funkar inte, jag kommer inte in, åh! så typiskt.
och det kommer fler klagomål igår blev min cykel stulen på köpet. grattis till mig!
och nu måste jag plugga igen gud vilken kul dag..

seee yaa!

10 oktober

oj, nu var det verkligen länge sen jag skrev här och det är mycket som har hänt under den här tiden. både bra som dåligt, vi har varit i polen vilket var riktigt kul även fast man inte fick de roligaste beskeden när vi var där nere. och massa annat som jag inte har tid med att berätta! :)
idag har jag varit i kalmar iaf, med min sjuka syster och pappa, det var kul hittade en vinter jacka vilket jag är väldigt nöjd med! efter kalmar blev det att köpa mat, kebab mums (:
får se vad som händer ikväll om det är någon som vill träffas eller om det blir en hemma kväll får man väl se lite senare :)

ha det bra!  

RSS 2.0