Bokrea ❤


Fredag

Då var en vecka med drama över i skolan. Det har varit väldigt roligt faktiskt och idag hade vi sagofestival. Vilket innebar att alla fyra grupper i klassen spelade upp sina teaterpjäser. Min grupp spela upp en sekvens från Pelle Svanslös, jag spelade taxen Max. De andra grupperna hade Snövit, Hans och Greta och frost. Var superkul att se alla!

Efter skolan mötte jag upp mamma på stan och åt en väldigt god lunch bestånde av svampsoppa och bröd till förrätt sedan åt jag fläskfilé med pommes, bea och rödvinssås var väldigt mumsigt.

Nu ska jag kasta mig in i pluggbubblan ett tag, har tenta nästa vecka. Hoppas ni får en bra helg! 

MIN BÄSTA VÄN

Min allra bästa och äldsta vän. Du förtjänar verkligen det bästa som livet kan erbjuda dig. Du är guld värd genom allt som du gör för andra och allt du gjort för mig och att du alltid har funnits där när andra har gått. Jag älskar dig otroligt mycket! Julia ❤ Julia. Precis som det alltid har varit och alltid kommer att vara. 

Alla ❤ dag

Haft en otroligt mysig helg tillsammans med mitt hjärta. 

Dont wish for it, work for it.

Lite nya godingar i min träningsgarderob 🌟

En ledig onsdag

Började min lediga dag med att springa ett par kilometer på gymmet innan jag mötte upp Emil på stan. Vi strosade runt lite i affärerna och åt en god lunch på thaisilk. Var mycket trevligt var ett tag sen vi sågs så vi hade mycket att prata om. Väl hemma igen tog jag det bara lugnt och nöjt av ett par lediga timmar. Förberedde även en uppgift som vi ska redovisa imorgon i skolan.

Är förövrigt verkligen helt underbart att vädret börjar bli lite varmare och eftermiddagarna lite ljusare. Allt känns lättare och jag känner mig mycket gladare. Tänk vad lite sol kan göra.


RSS 2.0