ojsan

skulle aldrig gått och lagt mig igen vaknade nu..? varför har ingen väckt mig för mat? jag är hungrig eller har jag redan ätit idag :O nej jag tror fan inte det.. myskopysko

undra vad idus gör.. hhehe :D ska nog slänga iväg ett sms ;) puss

Fredag = pluggdag?

Skönt med lov? oja, har inte ens orkat sitta vid datorn så skönt att bara vila. Men det är det slut med nu, nu har jag redan varit duktig och skrivit på mitt tal i ungefär en timme det blir ju fan aldrig klart men snart så!

Igår va jag i kalmar med mamma och sofi och myste lite, vi tittade på balklänningar efter en sjukt läskig dröm så bestämde jag mig för att hänga med dem, sen blev det lite myst till när jag fick besök på kvällen hehe (;

men nu ska jag fortsätta att göra det jag gör, vad gör jag här och degar liksom?

Förresten om någon känner sig på gråthumör eller vill se en riktigt gripande film kolla då hachiko!
pusss!

'

Väldigt oväntande, dåliga och jag vet inte vad för grejer, hände inatt första gången på länge jag kände mig riktigt jäkla kass som om du var värd noll. Blev inte direkt mycket sömn inatt så jag är riktigt förvånad att jag orkade hänga med till kalmar idag för att kolla möbler vilket inte är sådär jättekul.
Men att få tankarna på något annat är ganska svårt för mig men alltid när jag står i provhytten tar på mig en riktigt jäkla snygg tröja är det all eyes på den och alla tankar kretasar runt vad jag har på mig, vad som passar till den, när jag ska ha den osv.
Shopping har alltid funkat för mig att fly ifrån sina känslor och tankar ett tag.
Jag hatar för övrigt nybro just nu, finns tydligen människor som tror sig veta mer om mig än mig själv och tro sig veta precis hur en situation ligger till, det trodde jag man visst bäst själv? sa man inte alltid så?

Jag åker härifrån helt enkelt. Imorgon drar jag med pappa till hans jobb vilket ligger 19 mil ifrån den här skithålan, jag stannar inte direkt länge men vad gör man inte för att få träffa sin syster och dra härifrån..

hurt


en vanlig tråkig torsdag eller?

Dagen har varit extremt tråkig, för torsdagar är så himla tråååkiga! men hände dock en kul grej denna dag hehe! så är jäkla happpy :D
funderade en liten tanke på att träna idag men är så himla trött så tror jag skippar det tränade faktiskt en sväng igår och uppdaterade då även mitt kort i 3 månader underbart!

ska man vara duktigt att plugga lite? hmmm ;) sugen på chips ska nog äta det med hehe (: puss

baby, you are a firework.

Har varit lite duktig idag och inte bara sovit bort dagarna som jag gjort i någon vecka nu, då slipper man ju tänka iaf. Men tränade idag och det får en faktiskt också att tänka på annat så kanske ska göra den metoden istället för att sova?

Men ska läsa lite i min bok nu och lyssna lite på musik sedan blir det att sova i världens skönaste i säng min egna alltså! puss

Skolan!

Sitter i skolan nu och ska snart ha cad, ida hälsar hihi skojskoj! men jag vet inte riktigt om de är så kul.. :/
Hoppas senare på att vi slipper svenskan så vi kan gå hem lite tidigare yeee!
Eftersom jag är lite halvsjuk buhu :(

Seeee YA !

Knockout

Somnade med strumporna på nyss, det är fan något utav det värsta om finns.. brukar aldrig kunna somna med det på antar att jag var väldigt trött kommer inte ens ihåg att jag stängde av musiken och la ner datorn på golvet.. men men!

Ska snart äta om en stund och vet ni vad jag ska äta??? GRILLLLAT mohihihi gottt som fan!!
ska bara vakna till lite nu känns som jag fortfarnde sover lalalala.

it's like a little pice of my heart is missing.

Har pluggat hela veckan så har inte haft tid att blogga och när jag inte pluggar så sover jag så bloggen har blivit lite på sidan om denna veckan ;)
Men har varit i ishallen nu på morgonen som vanligt, ska snart gå ut lite på hemnet tänkte jag, och kolla lite hus och så detta har blivit ett beroende och nej jag ska inte flytta tycker det är jäkligt kul att kolla bara :)

Ska senare plugga lite idrott, och spela sims 3 haha love it! ;) blir nog en lugn lördag som bara den i hope! orkar inte med mer drama nu...
pussss

What do you do when it all falls apart?

Ingen rolig helg alls.
Imorgon är det måndag och skola igen, fast ingen vanlig skoldag nej för det är inga lärare på skolan och vi ska därför ha en skoldag som skolledningen har kommit på, vi ska prata om markandsföring och sen ha en föreläsning om sex och samlevnad i 3 timmar, var det de bästa de kunde komma på?

Nu ska jag fortsätta och läsa min super spännade bok sen ska jag fan sova..




All my life I've been good, but now? I'm thinking what the hell!

LÖRDAG!!!!
Jag vandrade upp ur sängen vid klockan 9 som vanligt lite sådär halvdöd sen drog jag och sofi ner till ishallen.
Sen har jag hunnit städa mitt rum, göra klart kemi läxan och pluggat lite matte! Och nu tar jag mig en riktigt lång paus :D

Jag var förresten i kalmar med pappa igår, handlade en hel del så nu är det tomt i plånboken men är lika glad iaf, fick ju lite nytt i garderoben men tyvärr så går det inte in ett enda plagg till haha i love it ;)



Min kamera är förövrigt sönder :(::(:(:(:(:(


så kan det vara..

Hade nyss ett sånt där ögonblick när man inte vet om man ska skratta eller gråta och man sitter och lyssnar på deppiga låtar, som handlar om den komplicerade situationen man är...
MEN den här gång valde jag fan att skratta kolla in det här hhahaahah är vi beredda på den här bilden eller? 



Julia: Ida jag tar bilden nu se cool ut!!
Ida:  yeeah mann! ;) hahahah!


1 Februari

Ny månad det börjar närma sig sakta mot våren och sommaren..! Aja, idag hade vi iaf del 1 av mekanik provet vet inte alls hur det gick men får väl hoppas på det bästa.

Efter skolan stack iaf jag och ida till stan för att kolla in leksaksaffären som hade 70 % på allt denna veckan, lite små mysig butik kommer sakna den lite hihi.
Sen åt vi iaf en munk och satte oss på Sibylla och pluggade lite ;)

Nu ska jag slinga mitt hår, sen blir det nog engelska och halv åtta hos mig :D
pusssss


RSS 2.0