NYÅR!

Vaknde nyss upp från min sköna sömn av min kisse som krafsade på dörren för han ville komma in. Han hoppade och studsade ett tag på mig i sängen så det var bara till att palla sig upp, jag åt frukost och nu sitter jag här och funderar på om man ska göra sig lite iordning! Tänkte palla mig upp på stan och inhandla lite grejer nämligen.
På tal om något annat, helt sjukt att det är 2012 snart, håller ni inte med? 2011 gick väldigt fort men det har varit ett riktigt bra år faktiskt, hoppas att 2012 blir minst lika bra! Hör redan att de skjuter raketer här någonstans i mitt område lite tidiga är de allt.
Ikväll ska jag till Linneasjön med Hampus och kolla på raketerna, ska bli mysigt, tycker det är väldigt fint att kolla på om man håller avstånd för jag är nämligen sjukt rädd för raketer ;)
Känner på mig att detta kommer bli en riktigt bra och mysig nyårsafton som kommer spenderas med min fina kille :)



GOTT NYTT ÅR!

Annandag Jul

Godjul!
Hoppas ni har haft en mysig jul det har iaf jag haft hihi.
Idag har jag varit i Kalmar med familjen och shoppat massa på mellandags rean! Underbart :)
Kollar just nu på en ny Irene Huss film, dock är den ej jätte spännande...
Ikväll hoppas jag att min fina pojkvän kommer och myser med mig i blåsvädret, lite läskigt faktiskt när det blåser så mkt, så Dagmar nu får du lugna ner dig!
Puss


23 DECEMBER!!!

Idag är det den 23 dec, alltså bara 1 dag kvar till julafton underbart! Jullovet är alltså äntligen här och jag avnjuter min första dag genom att städa för fullt på mitt rum, för om någon timme kommer tjocka släkten ner hit till lilla nybban! Dock har jag paus just nu och har väl haft det i någon timme men ;) haha.. städa är inte min starkaste sida. Lite senare idag ska jag träffa hampus underbart, saknat honom så! Dock måste jag fortsätta städa ett tag till, duscha, göra mig i ording, äta osv.. haha känner att jag ej har någon ork idag att göra något nyttigt.. skolan har sugit musten ur mig. ;) Men det är väl bara bita ihop att göra det tråkiga först nu så man kan göra det roliga sen hihi! PUSS

Måndag

Underbar start på veckan att vakna upp bredvid sin pojkvän hihi, det gjorde måndags morgonen mycket trevligare :)

Sitter just nu och försöker plugga in engelska författare tills engelska provet imorgon det går sådär måste jag säga..
Ska på utvecklingssamtal om ett tag också.
Men snart är det äntligen jullov så jag får väl vara positiv!

Mina två älsklingar hihi


Hej jag är sur

Detta har nog helt seriöst varit den jobbigaste månaden i mitt liv i skolan.. December som ska vara en så mysig månad med julkalender, advent, lucia och allt. Men det känns som jag inte kunnat njuta något av det alls..
Vi har liksom haft, Fysik prov, Matte prov, Kemi prov, Engelska prov alltså herregud kläm in några saker till innan jullovet snälla..... (Sämst humör)
Vi har ändå en del kvar, två Engelska prov, tyska inlämning, gastronomi inlämning säkert ngt mer skit som jag inte kommer ihåg går ju fan inte att göra sitt bästa på alla prov och inlämningar när man har 20 st i veckan....
Man orkar fan inte komma hem vid klockan fyra varenda dag och plugga häcken av sig jag är så jäkla trött...

Vi missade liksom lucia i skolan, så känns inte ens som det har varit? Jag har minsann inte sett en enda tomte eller någonting.. Måste varit någon som tagit fel på månad och datum och hela köret det är inte julafton om 9 dagar bara så alla vet, för det kan inte stämma!!












RSS 2.0