En helg med de bästa

Tankarna bara snurrar runt en massa såhär på morgonkvisten, så lätt att de bara skenar iväg och tänker på allt möjligt. 
Jag har iaf haft en helt underbar helg med mina syskon och pappa.
I fredags var vi ute jag, Emma, Sofi och maxime. Det var så himla kul och vi dansade tills svetten rann. Bara glada stunder och jag kände för en stund att livet var helt underbart. 
Igår var vi i Linköping för att fira pappa litegrann som fyller år idag! Så grattis världens bästa pappa ❤️ 
Vi strosade iaf runt lite på stan och kikade i alla affärerna. Sedan gick vi och åt på en grekisk resturang som Sofi och pappa ätit på innan och det var verkligen så himmelskt gott! Åt fläskfilespett med krispiga pommes! Bättre än larmgatan 10 hemma faktiskt.
Vi gick sedan på bio framåt kvällen och då såg vi The equalizer som verkligen var helt grym! Rekommenderar verkligen att se den om ni gillar spänning och hämndfilmer. 

Kunde faktiskt inte blivit en bättre helg. Är så glad att jag verkligen tog mig i kragen och åkte upp hit istället för att ligga i sängen hemma och tycka synd om mig själv. 
När man mår såhär dåligt så får man verkligen se vilka som är ens riktiga vänner, vilka som verkligen bryr sig och frågar hur det är med en och vilka som skiter i en fullständigt. 

Jag är så otroligt lyckligt lottad att jag har mina underbara syskon iaf. Mina absolut bästa vänner ❤️



me and my broken heart




Wonderful day

Igår var klockan ställd på 4 och då var det dags att stiga upp och dra till jobbet. Började dagen med att öppna, slutade sedan vid klockan 14.15 på eftermiddagen. 
Mötte sedan upp mamma vid giraffen och vi åkte tillsammans in till stan där mamma utredde ett par ärenden innan vi gick på lägenhetsvisning. Lägenheten var helt underbar, en söt liten etta där man såg i alla vrån utan att behöva sova med tänt i hallen som jag gör idag, är verkligen extremt mörkrädd.

Vi trippade sedan bort till thaisilk för att äta lite (var inte ens mitt förslag jag lovar hihi) var lika underbart gott som vanligt! 
Efter det kastade vi oss in i bilen för att åka tillbaka till giraffen för att kolla på en ny cykeln till mig, eftersom min gamla blev stulen.. Och jag kan säga att det blev kärlek vid första ögonkastet! 


Här är min pärla i mattsvart och guld.

Åkte sedan hemåt till nybban, tog mig en snabb powernap innan jag fick trevligt besök av Annie. Mycket bra dag och en mycket bra kväll! 

Idag ska jag på 20års/24års fest för Albin och Julia! 

Jobb

Nu har jag jobbat en vecka och en dag på mitt nya jobb. Idag var första gången då jag fick vara med att öppna, det är många rutiner att lära sig men det är väldigt roligt också. Verkar vara hur goa kollegor som helst som jobbar där och det gör väldigt mycket! 
Imorgon ska jag lära mig rutinerna för stängning, så det blir en lång dag från kl. 14.15 till 00.15. 


Nu har jag precis mumsat i mig middagen för ikväll, det blev skinksnitzel, pepparsås och klyftpotatis. Körde på helgmat på en måndag men tycker nästan man förtjänar det när man stigit upp vid halv 4 imorse. 



Lördag

Idag har farmor, Allan och pappa varit nere en sväng i nybban. Vi åt lunch tillsammans på Juventus som Allan var så snäll och bjöd på. Jag åt planka med fläskfilé, väldigt gott! 



Senare på kvällen träffade jag Julia. Mycket välbehövligt, världens bästa är hon 💕

Drömmar


Idag har jag bakat drömmar, super enkelt och väldigt gott! 

Roadtrip

Idag har jag varit på en liten roadtrip med mamma. Vi åkte först upp på stan i Nybro för att kolla lite i affärerna, jag hittade en jättesöt rosa burk på karamellen som fick följa med hem. Vi åkte sedan till flygsfors där det ligger en jätterolig och stor loppis! 
Fick med mig ett par fynd därifrån blandannat en servetthållare, en fin skål och en liten tavla, allt det för ynka 45kr! 
Sedan åkte vi tillbaka till Nybro där vi åt god lunch på kebaben följt av en tripp till ÖB och efterrätt på mcd.
Haft en riktigt rolig dag, ska nu slänga mig i sängen och kolla på skilda världar! 




Gulasch

Gjorde en riktigt god gulasch idag som vi precis smaskat i oss. Idag är även tredje dagen utan läsk och godis, ska försöka att endast hålla mig till helgerna framöver. 

Happy


Idag har varit en bra dag, idag har jag varit glad. 

RSS 2.0