Diggiloo

Det blev verkligen en helomvändning igår från vad jag hade planerat att göra på kvällen till vad jag gjorde. Mamma vann 2 biljetter till diggiloo i Växjö, på en blogg som hon följer. Eftersom både hon och jag tog oss en tupplur mitt på dagen så blev det lite tajt med tid eftersom mamma inte direkt trodde att hon vunnit, men vi hann till Växjö innan det började, hämtade ut våra biljetter, hittade våra platser och satt och lyssnade på en väldigt bra komiker och massa mysigt musik i ungefär två timmar. 
Vi hade verkligen tur med vädret precis när vi kom fram till Växjö så slutade det regna och var uppehåll hela kvällen! 

Artisterna som upptärde var bland annat Lena Philipsson, Nanne Grönwall, Oscar Zia, Erik Segerstedt, Jessica Anderson och komikern Per Andersson. 

27 juni

Den här jobbveckan har verkligen sprungit iväg, tiden går så mycket fortare på jobbet när man vet att man ska göra något roligt efter! 

I onsdags gick jag och mamma på stan i Kalmar efter jag slutat och kollade lite på rean i alla affärer. På klädfronten var det väl inte riktigt någon höjdare i mina favorit butiker. Men skorean däremot var betydligt bättre fick med mig ett par höstskor hem för endast 199kr. 

Igår efter jobbet så träffade jag Julia, vi köpte med oss mat hem och bänkade oss sedan framför tvn och snackade skit och tryckte i oss snacks, mycket mysigt! 

I kväll har jag inget planerat förutom att laga mat och mysa ner mig i soffan med Robin. 



Min midsommarhelg

Min midsommarhelg har varit otroligt mysigt och har spenderats med min fina släkt och pappsen. Alltid lika roligt att träffa alla små kusiner och busa! De har även varit och kollat på min och Robins lägenhet, vi gjorde pannkakslunch, kollade på sunes jul och Nellie och Milian badade badkar. Fick även en jättefin ljuslykta av dem som inflyttningspresent hihi! 


Söndagen blev dock inte riktigt lika rolig har åkt på något skit som gör att jag både har ont i halsen, öronen, huvudet och mår illa.. Pallade mig ändå till jobbet idag på morgonen men det var riktigt kämpigt! Tänkte att Emma skulle pigga upp mig men då visade sig att även hon mådde illa dåligt haha.. Blev mycket klagande mellan oss idag. 

Robin kom iaf hem med halstabletter och mitt favvo gottis så nu känns det lite bättre, helt underbar är han 💕




Massage

Idag efter jobbet var jag på massage på Nybro hudklinik för första gången. Har haft väldigt ont i huvudet ofta och även väldigt ont i ryggen, så nu ska jag prova på regelbunden massage för att se om det hjälper. Hade varit underbart skönt att inte ha ont i huvudet inprincip varann dag. 
Det gjorde ganska ont för hade väldigt mycket knutor över hela ryggen och var även spänd, men helt klart värt det om jag slipper smärtan i huvudet. 
Nu efteråt känns det ungefär som jag har träningsvärk i ryggen och är ganska så öm. 
Jag mötte sedan upp Ida på stan efteråt och vi gick och köpte oss lite skräpmat som vi sedan åkte hem till mig och åt vid soffan samtidigt som vi kollade tv och snackade skit!
Nu tänkte jag försöka sova då klockan står på kvart över 5 imorgon bitti för ännu ett jobbpass på sjukhuset och det blir även det sista för denna veckan. 




Jobb

Gjorde mitt första jobbpass igår, gick ganska segt då det inte fanns alls mycket att göra. Idag var det betydligt mycket mer att göra och då blir det genast mycket roligare. 
Slutade tidigt idag vid klockan 2, så nu har jag precis gjort mat och även matlådor tills imorgon. 
Väldigt skönt att mjukstarta med en kort arbetsvecka för kan inte påstå att jag är direkt van att jobba varje dag haha! 
Nu tänkte jag kolla senaste avsnittet av once upon a time. 

Matlådan idag! Dock hade jag även i lite pasta och bacon med så ni inte tror jag blivit sjuk och bara äter grönsker ;)

En sväng på stan

Idag har jag varit en sväng på stan i Nybro med Ida. Vi fikade på det relativt nya fiket mazarin, men vi blev faktiskt lite besvikna var inte direkt någon höjdare. 
Vi cyklade sedan vidare till ÖB, för där har dem just nu ett erbjudande där alla kuddar endast kostar 50kr så jag tänkte passa på att köpa hem mig ett par stycken. 
Hittade två fina som följ mig i smaken. 
Vi cyklade sedan hemåt igen och nu ligger jag hemma framför tvn. 
Fick en väldigt positiv överraskning när jag tittade ut i köket innan, Robin hade köpt mitt favvo gottis och läsk så idag får han en stor guldstjärna hihi perfekt till lördagsmyset! 
Hoppas ni har en bra helg! Jag njuter lite extra för på måndag börjar jag jobba  och det ska jag göra under hela sommaren. 

De nya kuddarna

Helt underbar långhelg


Sofi har varit hemma och vi har busat och ätit massor med gottigt, firade ett år med mitt hjärta, pappa ha varit här och vi åt kroppkakor på Öland, gått på Matildas studentskiva, Emma kom till Nybro idag för att bosätta sig här i 3 månader, vi har shoppat i Kalmar, gjort ett par nattliga roadtrips och varit på äventyr, ätit massor med goda jordgubbar, grillat och ätit himmelsk frukost, varit på Ikea och inhandlat min efterlängtade tallrikshylla. Sammanfattade min långhelg ganska bra tycker jag hihi! 

Imorgon ska jag hem tidigt till Emma, vi ska starta dagen med en promenad innan vi slänger oss i solstolarna. 
Hoppas ni haft en bra helg

Massa moln så långt ögat kan nå

Igår var jag på djurkliniken med mitt lilla hjärta. Han har åkt på en infektion i ögat så det är alldeles svullet och varigt, men han fick en salva utskriven som förhoppningsvis ska göra det bättre. Usch man bli så ledsen när de händer massa tråkigheter med ens djur, väldans tur att det finns vård även för djuren. Vi ska åka dit om en vecka igen på återbesök och då hoppas vi att allt ser mycket bättre ut. 


Väldigt tråkigt väder ute idag så det blir väl att stanna inne och kolla på serier och ladda upp för morgonkvällen. För imorgon kväll kommer Sofi hem och vi har hela huset för oss själva så då ska vi mysa massor med bl.a. grillat! Mumma! 
Sen på torsdag ska vi gå på studentskiva, det är mathildas tur att ta studenten. Tänk att det redan har gått ett helt år sedan jag själv tog studenten, helt galet. 

RSS 2.0