Lite bilder från min födelsedag

 
Kunde inte bett om en mysigare och roligare dag hihi! ♥

One day left

24 Juli, endast en dag kvar till min födelsedag kan knappt tro det! Är lika spänd som vanligt precis som när jag  var liten. Lite så det ska vara hihi!
 
Idag är det även min fina pojkväns födelsedag lite komsikt att vi fyller dagarna efter varandra. Så massa grattis till dig hihi.
Idag har jag även färgat håret. Tog frisören hela 2h och 30min att slinga hela mitt hår haha! Känner mig hur blond som helst. Dock fick jag tröst från Annie att jag nog inte var så himla blond som jag inbillar mig. Har ju varit mörk ett tag så det kom som en chock att se mig ljushårig!
 
Nahe nu ska jag nog försöka sova eller kanske ska jag kämpa och vara uppe till 00.01 bara för att.. hihi. Nej jag ska vara pigg imorgon när jag blir väckt av min familjs ljuva stämma av jag må hon leva! Så himla skönt att ha hela familjen hemma i Sverige igen, blir så nervös när alla är på resande fot!
 
Jag älskar dig!

Coming home

Nu är mina föräldrar äntligen på väg hem från Indien om jag ska vara ärlig har jag saknat dem lite. Har varit lite jobbigt att bo med mina barnvakter. Inte så att jag inte gillar min farmor och Allan men att bo med dem i 2 veckor gör jag nog inte om! ;)
Vi har haft våra upp och nedgångar tillsammans. Det har varit väldigt härligt att få mat och fika serverat ett par gånger om dagen faktiskt. Dock har jag blivit hånad för min spindel fobi...Men jag mådde nu genast lite bättre när farmor kommer in till mitt rum skräckslagen för två igelkottar haha!! Men något ska man ju vara rädd för ;)
 
Tänkte roa mig resten av kvällen av datorn då jag enligt mamma "lovat" att stanna uppe tills dem kom hem. Men inte mig emot har inte direkt så mycket annat för mig ;)
Hoppas ni har en bra fredag! PUSS

Summer?

Dagarna rullar på väldigt fort tycker jag, särskillt när man hittar på saker om dagarna. Helt sjukt att det endast är
8 dagar kvar tills min 18-årsdag! Känner att åldersnojan börja komma krypandes eller nej inte direkt men den kunde ha gjort...
Det är även snart 4 veckor sedan jag träffade mina föräldrar. Ganska konstig känsla faktiskt från att ha träffat dem inprincip varje dag. Men jag ser dem varje dag iaf på skype, haha!
Men de verkar ha det ganska bra i Indien också om man kollar på mängden de har shoppat. F U S K.
 
Vädret är inget att hurra för idag direkt så vi får väl se vad man hittar på. Just nu lockar iaf sängen mest! Och tror jag nappar på det betet!
Senare i eftermiddag kommer iaf Emma hit och även Josefine och Milian.
 
Inte en droppe regn så långt ögat kan nå......
 
Ha en bra dag! PUSS

Boring

Idag har jag varit på kosta outlet med mina barnvakter farmor och Allan. Är alltid kul att åka dit och titta men helt ärligt hittar jag nästan aldrig något där. Fick iaf med mig ett halsband och ett par öronhängen hem för 15 kr tillsammans inte dåligt! ;)
 
Nu sitter jag här i soffan och har verkligen skit tråkigt.. Snart börjar kronprinsessan på tv också som mina barnvakter har sett fram emot hela dagen.. Snälla rädda mig någon.. haha.
Jag får väl helt enkelt hitta på något själv men hur kul är det :(
Om det nu ska finnas något negativt med sommarlov så är det just det att alla åker iväg och reser osv. Sen sitter man helt ensam hemma tillslut som idag. Inte kul alls.
 
 
Fina syster, hade gärna bytt plats med dig nu hon är i Spanien och steker..
 
Deppigt inlägg. Adjö
 

UNDERBARA RESA

Har kommit hem nu från en helt underbar resa på Kreta med min fina pojkvän. Har haft det otroligt bra och har solat och badat en massa men framförallt ätit, haha! Har haft all inclusive för första gången och gissa om jag tryckte i mig mat, dricka och glass för fulla muggar. Inte helt fel när man får äta hur mycket man vill!
Så nu bjuder jag på lite bilder hihi!
 
 

RSS 2.0