GOOD DAY

Gårdagen började med att tapetsera om min fondvägg och inprincip städa hela mitt rum, men efter mycket jobb så blev det äntligen klart och mycket fint blev det också!

Senare på kvällen gav jag mig ut i snöovädret för att möta hampus, efter bara några meter var hela jag dygnsur.. Jag gillar verkligen inte snö. Men efter mycket kämpades i snön för att ta sig framåt såg jag äntligen hampus och vi gick hem till honom för att värma oss och mysa. Var en mycket trevligt kväll! hihi

Idag har jag varit i kalmar och inhandlat lite nya kläder med min familj. I de flesta butikerna kryllar det redan av fina vårkläder underbart!
Pappa som alltid brukar tjata på att jag alltid shoppar för mycket handlade nog trippelt så mycket som mig, ligger kanske i generna det där?
Efter en mycket lyckad runda i kalmar så sitter jag här och försöker skriva lite på mitt svenska arbete vilket går sådär som ni kanske märker..

Men imorgon börjar äntligen vårterminen och vi får mycket bättre schema än innan, så jag ska inte klaga!
Hoppas även ni haft en mycket lyckad helg.






Crazy idea

Funderar starkt på att flytta in i min garderob ett slag där trivs jag minsann som en gris i en gyttjepöl! Pojkvän och vänner är hjärtligt välkomna att hälsa på.



Blev lite ändrade planer igår, träffade Julia och Annie på kvällen istället, såg Gladiatorerna, åt chips, skrattade tills magen knöt sig på videobloggar sedan runt midnatt sprang vi ut på äventyr lämnade av Julia vid sig, sedan fortsatte jag och Annie i kylan mot Hampus. Trevlig kväll och ett mycket bra avslut.

Idag har jag inte gjort allt för mycket orkade knappt gå ur sängen, men när jag tillslut orkade röra på fläsket så slängde jag och pappa oss i bilen ner till ishallen och åkte lite skridskor. Inte mycket till händelserik dag, ändå är jag helt slut, somnar väl snart..

changes

Spenderat min dag i de flesta tapet affärer här omkring, tillslut fastnade jag för en tapet med underbart fint mönster som jag egentligen inte alls var ute efter, men den blev det iaf och nu är den beställd.
Vi ska börja tapetsera nästa helg! Har inprincip gjort om hela mitt rum, blir mycket fint!




Ikväll är jag ensam hemma så jag hoppas jag får sällskap av min fina pojkvän, mycket mysigt! Igår var vi iaf och bowlade var faktiskt bättre än jag hade förväntat mig, dock slog jag inte Hampus men det hade jag inte direkt räknat med heller..


Hold Your Head Up High

Skolan börjar imorgon, lovet är så gott som slut, känns till och med tungt att bara säga det.. Ska njuta av min sista dag i frihet.



better than i know myself

I know it gets hard sometimes
but i could never
leave your side
no matter what i say
coz if i wanted to go
I woulda gone by now but
I really need you near me
to keep my mind off the edge
if i wanted to leave
i woulda left by now
but youre the only one that knows me
better than i know myself.


RSS 2.0