Kalmar

Har varit i Kalmar idag med mamma. Vi åt först en supergod lunch på Athena innan vi åkte ut till hansa för att kolla i affärerna. Jag hittade en långklänning, en superfin spetskavaj och en klocka till köket. 
Köpte även den sista födelsedagspresenten till Robin. Så nu är jag helt redo till hans födelsedag som är imorgon. 

Jag åt toast filé som bestod av oxfilé, bea och smarriga pommes. 

Onsdag

Vart har det underbara vädret tagit vägen? Känner redan hur den lilla färgen man hann få under dessa dagar bleknar bort.. Haha får hoppas att det är inbillning. Det blir nog varmt snart igen. 

Igår var jag faktiskt på sjukhuset och jobbade kväll, mycket roligt att de ringer in en någon gång ibland. Alltid skönt med lite extra klirr i kassan. 

Idag planerar jag inte att göra allt för många knop, har en sån fruktansvärd huvudvärk men får hoppas den försvinner snart. Haha märkte precis att jag skrev exakt samma sak för ett par dagar sedan, men jag har väldigt ofta ont i huvudet så ni får stå ut med att jag är tjatig hehe! 





Mors dag


Grattis på mors dag världens bästa mamma! Firade henne med lite paket och tjockis mat från mcd! 

Ligger just nu i sängen och har precis målat naglarna i en silvrig nyans. Har haft en sån himla huvudvärk idag och den sitter i än så det blir till att sova strax. Hoppas ni haft en bra helg. 

Vinden i håret

Hade en väldigt bra dag igår och vädret var verkligen helt underbart skönt!
Pappa kom till Nybro och hämtade upp mig runt klockan 11 sedan åkte vi till Kalmar, tittade lite i affärerna, åt en god lunch och gled runt bland alla människor i den nya bilen! 

Vi åkte sedan till Nybro igen åt en god glass på mcd och träffade Patrik och Daniel. Patrik (pappas kompis) har också skaffat sig en BMW, så vi cruisade runt alla fyra i bilarna först inne i Kalmar och sedan åkte vi en runda över till Öland för att ta en fika vid hamnen. Himla mysigt! 

Senare på kvällen träffade jag Ida och vi hade det lika kul som vanligt! 
Väntar just nu ivrigt på att maten ska bli klar, det blir världens godaste maträtt enligt mig, chiligryta med pressade potatis mums! 





Tröttmössa

Har ni tänkt på vad roliga saker man gör när man är trött ibland? Hjärnan hänger inte alltid riktigt med. 

Häromdagen sov jag och Robin hemma för att vara kattvakter. Runt klockan sex på morgonen börjar Gordon mjaua för då vill han gå ut. Jag stiger upp som en zombie och tar på mig glasögonen (tror jag) och går till dörren för att släppa ut honom, när jag kommer tillbaka till sängen så ska jag ta av mig mina glasögonen för att gå och lägga mig igen men då upptäcker jag att jag inte alls tagit på mig mina glasögon utan mitt diadem som också låg på nattduksbordet, haha?! Skrattade högt för mig själv en sekund innan jag insåg att det var absolut ingen som såg mig och som kunde skratta med mig. 

Robin är nog den tröttaste människan på jorden på morgonen, är helt sjukt han ställer nog klockan 24 gånger innan han går upp haha..
Hans alarm ringde nyss och jag blev väldigt förvånad över att det endast tog ca en minut för honom att stänga av det, brukar ta betydligt längre tid sen slår han upp ögon. Jag kan knappt tro det Robin är vaken, på första alarmet!! Men sedan muttrar han trött: "vem fan ringer nu? Det finns väl inte en människa som har numret 0751?!" 
Då inser jag snabbt att jag ropat hej för fort. Klockan var ställd på 07.51 för er som inte fattade det. 

Nog om knäppa historier, idag ska jag träffa pappa! Han kommer till Nybro om ca 1,5h och då ska vi åka till Kalmar med hans nya bil, wie! 
Hoppas ni får en bra fredag. 






Bra helg

Har haft en sån himla bra helg som på fredagskvällen spenderades med min syster Sofi, vi grillade och myste 
med massor med gottigt. 
På lördagen åkte vi till Kalmar i det fina vädret och kollade lite i affärerna och åt på thai silk. På lördagskvällen hade vi gråtfest till säsongsavslutningen av vampire dairies innan det var dags för henne att köra hem igen. 


Spenderade sedan resten av kvällen med min fina Ida. Vi hade sleepover och somnade gott i mammas gudomliga säng. 
Idag har vi varit slappisar och tryckt i oss pizza, mumma. 

Har dock haft så himla ont i magen hela helgen för min underbara katt har varit borta i ungefär 3 dygn, vilket aldrig har hänt innan. Har varit så orolig och befarade att det värsta hade hänt. Vi letade som galningar hela helgen efter honom överallt i området men utan att hitta honom. Idag kom han hem efter att Ida och jag varit på stan för att köpa pizza, han stod på trappan och mjauade som om inget hade hänt, mitt lilla hjärta så får du aldrig göra igen!

Världens finaste ❤️

Effektiv förmiddag

Har haft en riktigt effektiv förmiddag. Dagen började på vårdcentralen där jag och mamma tog lite blodprov. Så snart får vi reda på vem det är av oss resterande fyra som har den otäcka genen. 
Vi åkte sedan och fikade på fiket vid stationen, jättemysigt var det där inne och de hade massor med gott, förstår inte varför jag inte varit där tidigare! 
Vi gick sedan en liten snabbis på stan innan mamma skjutsade hem mig igen. 

Nu har jag parkerat i soffan framför CSI och tänkte väl spendera resten av dagen här om det inte dyker upp något annat skoj! Hoppas ni får en bra onsdag ❤️

Aj aj 😞


Kosta outlet

Idag har jag och mamma varit en sväng på kosta outlet, det tog dock en stund för oss att komma dit för självklart så körde vi vilse haha! 
Men vi kom fram tillslut och efter att ha kollat runt i de olika affärena en stund så var det lite av en besvikelse faktiskt.. De hade skärt ner på klädavdelningen något enormt och jag hittade absolut ingenting. 
Vi åt varsin god våffla på caféet sedan hoppade vi in i bilen igen, 
höjdpunkten av vår lilla tripp var alla killebackarna på vägen hem och när mamma insåg att hon inte hade en aning om vart hon var hihi virrpanna.

Ikväll är det mello som gäller, heja Sanna!! 




Massor med böcker

Varit på biblioteket på Gotlandsgatan och haffat mig ett par böcker. Tur mamma är en bokmal hihi! 
Nu kan det gärna få regna i ett par veckor till så jag inte behöver ha dåligt samvete för jag är inne! 

Nästa anhalt: Sibylla! Nomnom. 




En bra bok

Läste ut min bok igår, änglamakerskan av Camilla Läckberg. Den var verkligen bra och spännande, rekommenderar att läsa den!
Gillar verkligen filmerna som är baserade på böckerna men böckerna är nog snäppet bättre faktiskt! Ska nog hämta en ny redan ikväll hemma hos mamma. Tänkte läsa fyrvaktaren som är skriven av samma författare, gillar verkligen henne och hennes sätt att skriva man blir helt fast. 




Min helg

Har haft en väldigt bra helg! 
I fredags var jag på marknaden med pappa, Allan och farmor. Vi köpte massor med marknadsgodis och åt god lunch på kebaben. Vi åkte sedan  en sväng till Kalmar och kikade lite i affärerna. Fick med mig två par skor, ett par byxor och ett linne hem! 
Senare på kvällen så var jag med min fina vän ida. 

Igår åkte jag och Robin ner till Hagbyhamn för att grilla med pappa, Allan och farmor, mycket gott och trevligt! Var ett tag sen man var där, blev även med tvingad ner till vattnet för att känna om det var kallt och det kan jag lova att det var! 

Nu har jag precis ätit fläskfilé i sås med klyftpotatis hos mamma. Så ligger och jäser i soffan tillsammans med Gordon, ska snart åka hemåt igen. 
Hoppas ni också haft en bra helg!






RSS 2.0