Just Breath

Bara några dagar kvar på lovet nu och dem kommer bestå mest av matteplugg.. Men! imorgon är det valborg vilket blir supermysigt med mina kära vänner så det kommer nog bli bra hoppas jag, och dem kan alltid få en på bättre humör vilket behövs.

Idag bröjade jag dagen med matteboken ett par timmar och sedan blev det en sväng till kalmar. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra har sjukt tråkigt men har inte direkt någon lust att göra något..

You left a hole where my heart should be


idaaaa häääär! ♣

Tycker att julle ska uppdatera lite så nu gör jag det åt henne hehe ;) Vet dock inte vad denna lilla ungen gör i denna stund men chansar på att hon ligger ute i solen! Funderar på om jag ska ta och ringa och störa henne i pressandet hmmm :D Eftersom jag har tappat bort min mobil som vanligt, har letat igenom hela huset men den är väck.. Aja, duktigt gjort av mig. Haha vet faktiskt inte varför jag våldgästar min kära väns blogg men thats life när man vet hennes lösenord hehehehe! :D

Puuuuuusssss!
Älskar min bästis hihi :)
/ Idus





Haha en liten gammal bild på detta med, söta ohyes ;)

Äntligen lov!

Påsklovet är äntligen här, Fredrik, Robert, André och Alwina är nere i småland, vädret steker. Men ändå känns det som om något fattas hur kan detta vara möjligt.


En liten underbart söt kusin!

Men iaf igår träffade jag Annie och Ida en stund vilket var kul, jag och Ida började även snacka engelska för ett tag sen var det allt lite svårt att sluta men dock kul eftersom vi satt och skrev ute i den varma natten haha..
Vet inte riktigt vad som kan tänkas hända ikväll men man får väl hoppas på något skoj (:

ha det bra!

Tisdag

Blev en väldigt kort skoldag idag till klockan 10 riktigt skönt, efter det pakerade jag och ida oss på mc och tjockade oss lite ;)
Sedan cyklade vi hem och där somnade jag i soffan ganska så snabbt framför något skitprogram sedan var det bara till att hoppa upp på cykel igen och dra till stationen sedan bar det av till kalmar för att möta upp mamma för att köpa en ny cykel, så nu egentligen efter en månad med mammas cykel har jag en ny egen! ;)


Sofi och jag har även varit och handlat på kvantum idag helt själva, haha det var väldigt kul faktiskt trodde aldrig mamma skulle släppa iväg oss ensamma med ica-kortet ;)
Men nu är det nästan dags att sova, är sjukt trött.. som vanligt..
puss!

Skoooolan....

Har mekanik i skolan just nu vi arbetar med produktutveckling det går sådär.., killarna skriker som fan för de spelar ngt jävla spel på datorn haha! Ca 1 person arbetar och vi har ingen lärare på plats för han har utvecklingsamtal med Ida just nu i rummet bredvid. Klockan sju ikväll har jag mitt.. :( vill inte har aldrig ngt att säga på sånt det enda man får höra är vad ska du ha som mål? vad tycker du Julia? vavavavaa? ungefär..

Men jag längtar hem för då ska jag smälla i mig lite kladdkaka hehe. Skjuts idag till skolan med av Sofi som tog sitt körkort igår! :D


Mmmm, fast den är gluten och mjölkfri så är den underbar mums!!!

I need a hero


Love hurts

Damn, what I'd do to have you here.. ♥


Måndag 11 April

Dagen har inte direkt varit super kul med den nya maten och de, och att se mina kompisar sitta och äta chokladbollar och godis som jag inte får äta gjorde inte direkt saken bättre. Skolan idag var också grymt seg fast vi bara gick till klockan två, Julia och jag höll på att somna där bak i klassrummet på kemin.. haha, hans lektioner är sömnmedel..

Men nu ska jag vila lite eller ganska mycket så jag orkar med spinningen ikväll! ;)




hehehhe!!!

En helt vanlig söndag?

Imorgon börjar mitt nya liv.
Jag är lite sådär halv sur.
Jag vill träffa Ida för lite uppmuntring.
Vi ska fortsätta på vår koja, då tänker man ju inte direkt på annat skit iaf.
Undra lite om det inte var så när man var liten egentligen man gjorde allltid grejer satt aldrig
still bara sprang runt, lekte med kompisar så man hade inte tid att tänka på annat.

 

I'm telling you baby
You will never find another
In this heart of mine

Look into my eyes
Can't you see they're open wide
Would I lie to you baby?

lördag

Vilken jobbig natt.. Blev inte så mycket sömn även fast jag somnade i skaplig tid så drömde jag något mysko som vanligt och kunde inte somna om på några timmar och den där jävla blåsten gjorde inte saken bättre var det enda jag kunde fokusera på men nu är jag vaken och det är morgon och pappa är och köper frallor till mig :D
Man får väl passa på att äta saker nu medans man kan...

Var ju då även på sjukhuset igår pågrund av min mage igen.. Och det här gången ska jag ta bort både Vete, soja och mjölk från min kost i ca 4-5 v. Jag undrar hur detta kommer gå alltså kan ju inte äta ett skit? Inte pasta, bröd, knäckebröd, godis, nudlar (som jag äter jämt), drickyoggi (som jag är helt besatt av), ost.. osv.
Herregud, jag tycker nästan synd om mig själv.. känns som om jag ska gå på en strikt diet vilket det är haha..

Men har ju faktiskt två dagar på mig nu och äta allt jag inte får innan det startar så jag får väl vara glad! ;D
Idag ska vi göra iording lite på mitt rum sätta upp nya gardiner och så, handlade även kuddar igår och en tshirt och kofta.

Men nu ska jag sätt mig vid disney channel och dega haha! har en bra lördag.


haha, l o v e


FRedag

Då var skolan slut för dagen, ganska skönt faktiskt ;) slipper tyskan två gånger till nästa vecka för några från tyska klassen och vår lärare är i tyskland och hälsar på våra tyska vänner haha.

Snart bär det av till kalmar eller om ca 2 timmar, först tar vi oss en tripp till sjukhuset pappa och jag sedan blir det ikea en sväng för att kolla nya kuddar och gardiner, har även tittat ut en ring på glitter som ska bli min idag :D
Har precis städat mitt rum duktig som man är och nu ska jag nog halvsova lite. Pusss


Skolan

Sitter i skolan och har mekanik vi försöker hitta på nya produkter.. lite sådär tråkigt just nu för jag sitter fast. Men detta är vår sista lektion för dagen så det är super skönt och imorgon har vi endast en lektion på morgonen sen är vi lediga så det är nästan helg nu!

Vi har även haft kemi prov idag och det gick inte direkt så bra men jag är väl glad ändå antar jag, ikväll ska det spinnas med ida YYEEAH!

pusss!


,


Helgens slut!

Helgen har bestått av shopping, gråtande över att världen inte är rättvis, totalt utägande från min och idas sida i med andra ord, varit ute och gått så fötterna värker, ja det var en bra sammanfattning av denna helgen. Nästa kommer nog bli minst lika skruvad, kan jag slå vad om ;)

Nu kom mitt godis hem perfekt till absolut en utav de bästa filmerna som går vid kl 21.00 ikvälllll ;)
nahe, det var allt! pusss


RSS 2.0