Hello

Idag har det varit en ganska konstig dag eller jag vet inte om jag skulle beskriva den som konstig men annorlunda, något jag inte hade planerat direkt.
Dagen började med att jag vaknade väldigt mycket tidigare än vanligt eftersom det nästan är helt omöjligt att sova i samma säng som min katt Gordon som håller på att vrida och vända på sig hela tiden..

Jag åt frukost, sedan gjorde jag en to do-lista för fredagen, skrev upp de saker som jag kände mig tvungen till att göra idag. Nu när dagen nästan är slut så har jag inte gjort en enda sak på den listan..

Jag fick nämligen idén till att färga mitt hår idag, valde en lite ljusare nyans än vad jag hade innan. Slängde mig in i duschen för att tvätta av det och då upptäckte jag en väldigt otrevlig gäst i taket, det var en spindel. Jag brydde mig inte allt för mycket i början då den var påväg ifrån mig. Men nästan gång jag tittar upp i taket så håller den på att ramla!! Jag gör någon snabb undanmanöver i duschen då jag tror spindeln hamnat i mitt hår.. Det slutar med att jag ramlar ut ur duschen slår i ryggen i en jävla byrå, ligger där i några sekunder som en död fisk sedan tar mig upp igen. Jag kan med gott hjärta meddela att vi mår bra jag och byrån, spindeln däremot är ganska sten död..

Färgen torkar och ser inget vidare ut jag blir sur, och vi åker iväg och köper slingor så det ska bli lite bättre. Slingorna sitter i sin tid och det slutar med att jag ser ännu värre ut en när jag började färga håret. Men nu sitter jag här och har färgat håret en tredje gång till min vanliga hårfärg. Har hoppat in och ut i duschen 6 jäkla gånger. Som sagt det blev en ganska ovanlig dag.

Hoppas på att det blir en lugnare kväll med min pojkvän, kan behövas hihi.

Fick klagomål från min vän att jag uppdaterat dåligt, så här har ni något att bita i mina små vänner! Läs på!

PUSS, hoppas ni har ett bra sportlov!

I'm in love



If your heart wears thin I will hold you up
And I will hide you when it gets too much
I'll be right beside you

I will stay
Nobody will break you
Trust in me, trust in me
Don't pull away
Just trust in me, trust in me

Hampus Sjödahl, Jag älskar dig

RSS 2.0