äntligen helg!

Veckan har gått fort vilket har varit riktigt skönt och nu är det äntligen fredag, just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen får jag väl ta och städa lite på mitt rum eftersom ikväll kommer mina älsklingar hit! hoppas att det blir kul men det brukar vi ju alltid lyckas med! :)

det är liksom mindre än en månad kvar till julafton nu och jag kan inte annat än att längta, det är riktigt mysigt med jul när det är kallt ute och man har tänt en brasa inne, och att man får träffa sin släkt och så, det är ju faktiskt första advent på söndag redan :)

/ juliajohansson ♥

härliga lördaaaaag!

tjooo, kom precis hem från emmaboda, har varit och kört gokart fan vad roligt det var! :D
och inte nog med roligheterna så såg jag new moon igår det var nog seriöst det bästa jag sätt hih (A) tänkte bara ni ville veta vilken underbar helg jag har och så hoppas jag de fortsätter!

pussss på er, ha det bra! :D

18 november

onsdag, en ganska kort dag i skolan men som gick väldigt långsamt. elevensval (dans) som oftast brukar vara kul var väldigt drygt idag kan bero på att vi tagit svininfluensa spruta innan, gjorde inte ont men biverkningarna sitter i.
idag är det även min systers födelsedag så har grattat henne med massa gott och gäster. nu är det bara sofis kompisar kvar men de hörs kan jag lova de sitter och tjoar med andra ord spelar de och det låter kan jag lova. själv så försöker jag plugga vilket inte går så bra eftersom jag sitter här och ugglar. men kan faktiskt skylla lite på att jag inte mår bra jävla spruta, känner mig trött i hela kroppen kanske ska lägga mig tidigt ikväll?

nej nu får jag nog krypa ner i sängen med en härlig No bok.
ha det bra alla (:

lite bilder sen någon trevlig helg!

ida & julia
Ida & Julia


Ida & Annie


Julllle



En härlig kväll det!


i just love söndagar!

Eller inte, för då vet man liksom att de är skola imorgon vilket inte är så super kul,
men aja, idag har jag iaf varit duktig jag har räffsat halva min trädgård sen gjort klart no läxan stort plus till mig idag, hihi.

helgen har faktiskt varit riktigt kul, har varit med mina kompisar alla två dagar, och skrikt mig hes. kan bli väldigt galet när man är med de tjejerna, men det är så de ska vara :)
på tisdag ska nästan hela min klass och kolla på gymnasie skolor i kalmar, (tror de flesta åker dit för de är på skoltid).
Idag har jag ätit de första lussekatterna så smaskigt måste jag säga! även fast jag inte tycker om det så mycket var det gott, nybakta och allt:)
nej just det, har tyska glosor tills imorgon med får väl ta mig en snabb titt igenom de också..

pussss o kram!


härliga söndag..

ännu en härlig morgon som man blir väckt av pappsen, ska du sova bort lunchen med? så mycket var faktiskt inte klockan.
fick även träffa min efterlängtade syster idag som skulle jobba här i nybban. Efter frukosten så blev det kosta på julmarknad det var en liten en, men mysig var den faktiskt, fick även se Amy Diamond inte den bästa synnen kanske men kändis som kändis ;) 

nu blir de tv i think :) 

seee ya
 


6 november


I feel so broken up
And I give up
I just want to tell you so you know. 
I'm tired of crying
And i'm sick of trying                                                  
I give up.




kort sammanfattning av dagen!

♥  skolan, redovisning på Rydéns gick super, hemma vid halv 11.

♥  väl hemma blev det, soffan & sex and the city.

♥  jobb med pappa.

♥  idol & en stor chokladkaka.

♥  sooooooova






juliajohansson




Teknikprao

jaha, jag som klagade på att vara i skolan till frya häromdagen idag var vi där till klockan halv 8 på kvällen. haha, fast det var inte så farligt det var ganska roligt ;) fast emelie kommer ha en hel del filmer på sin kamera när hon får tillbaka den. imorgon blir det redovisning på Rydéns hoppas det blir bra, kort och härlig dag imorgon.

kallt var det ute iaf kom precis in från en runda med moppen och emelie, haha vi får väl se hur det går imorgon om vi åker med dem till Rydéns också,
men nu måste jag duscha och sen krypa ner i sängen.

ha det toppen, puss på knoppen (:


onsdaaaag!

wioho, klockan är halv fyra och jag sitter fortfarande i skolan, det blir väl att vara här några timmar till vi håller på att klippa ihop filmen men det går inte så värst bra eftersom datorerna här inte är de bästa suck..
annars har den här dagen varit jävligt kul! vi har spelat in en skräckfilm på företaget Rydéns och mycket annat.
men nu får jag väl fortsätta med roligheterna!

ha det bra! :D

pusssspussss

RSS 2.0