I thought I could fly, so why did I drown?

Har inte varit mycket till händelserik dag idag, det har verkligen varit en sådär typiskt sommarlovs dag där det är helt okej att inte göra någonting.
Har iaf legat i solen en stund idag tills jag fick nog av alla getingar och andra kryp. Även börjat läsa en bok och kollat på ett x antal avsnitt av vampire diaries. Träffade även Ida en liten stund ute i hettan.
Sammanfattade min dag väldigt bra faktiskt.
 

Underbara sommarlov!

Sommarlovet har precis börjat men jag känner redan på mig att sommaren 2012 kommer bli helt oslagbar!
Jag har redan hunnit med ett par mysiga sommarkvällar med min fina vän Hedda och fler kommer det bli. Även träffat min underbara pojkvän finns inget bättre än honom och inte nog med det så åker vi till kreta om 3 dagar, hur jävla underbart!?
 
Sommaren är den bästa tiden på hela året, LOVE.
 
PUSS

Down, Down, Down



Besattheten har kommit tillbaka för Vampire diaries, kan inte få nog av låtarna som spelas i serien heller. Här är en utav de bästa tycker jag.

Idag har jag varit hemma från skolan har verkligen inte varit på topp då jag åkt på feber. Men jag börjar känna mig bättre efter att ha vilat hela dagen. Senare i eftermiddag ska jag på studentskiva hos Hedda, ska bli trevligt.
Imorgon tar jag också sommarlov helt sjukt, fattar det fortfarnade inte men skönt som fan ska det bli.

PUSS PÅ ER!

Summetime

Var en kort dag i skolan idag så den rullade på väldigt fort. Gjorde även det sista arbetet klart på hela 2an kändes otroligt skönt! Känns helt overkligt att det snart är sommarlov det kunde dock inte komma lägligare är så jävla skoltrött!

Har inga lektioner imorgon heller för alla är inställda, så då är jag ledig, underbart.
Och inte nog med det så åker jag utomlands med min pojkvän i två veckor om bara 10 dagar!!
Härliga dagar i skolan nu, borde vara såhär varje vecka tycker jag!

Nahe, nu ska jag ta och göra mig lite mat. Första gången på länge jag knappt har huvudvärk så känner att jag måste slänga i mig lite käk och ta på mig glasögonen så det varar!!




PUSS

life is too short to wake up in the morning with regrets

Helt galet vad tiden springer iväg. Idag tog 3orna studenten. Nästa termin är vi 94:or störst på skolan!? Shit knappt så jag kan tro det själv. Nästa år är det min egna tur att ta studenten liksom, när hände detta, när blev jag stor?

Känns till och med konstigt att fylla 18 om ungefär en månad. Jag menar som jag och mina kompisar har längat till detta ögonblick och nu när det är nära känns det inte ens som det är på riktigt? Hinner inte riktigt med ;)

Känner mig helt konstig idag kan inte riktigt sätta fingret på vad men är inte speciellt glad iaf! Därför passar det mer än utmärkt att mamma kommer hem med en fet Bigmac om en stund, precis vad jag behöver just nu.



Fina Hedda på hennes bal ♥

Hoppas ni får en bra fredag! PUSS

Äntligen fredag!

Sitter i soffan i någon slags matkoma med Emma. Har ätit så sjukt mycket idag jag som skulle börja "mitt nya liv" haha, så gick det med det ;)
Kollar motvilligt på finalen i Let's dance har inte följt det ett dugg så inte jätte kul, men man får väl offra sig!

Idag har det varit en sjukt jobbig skoldag men ändå gick den förvånansvärt fort. Började dagen med ett svenska prov om författare. Tätt efter det gjorde vi fysikprov. Vet inte alls hur det gick, kan ha gått hur som helst men får hoppas på det bästa.

Ikväll ska jag ha familjemys båda systrarna kommer hem, hur underbart!? För jäkla nice säger jag bara. Sen idag är det bara 2 veckor kvar till skolan slutar kan inte bli mycket bättre.


Jag och min snygga vän spelar kort på världens längst håltimme.. ;)

PUSSSSS


RSS 2.0