30 december

Alltså det är inget bra att vara ensam hemma på morgonen för då är det ingen som väcker en om man råkar sova förlänge som det blev idag, och då kan jag säga att man blir väldigt trött resten av dagen också, idag har det väl inte hänt allt för mycket men har faktiskt hunnit med att träffa ida en stund vilket alltid är kul, lika så gårdagen spenderades med henne och våra färgglada mysdressar.
Vilken Ida vecka det har blivit men det uppskattas verkligen för man hinner knappt träffas när de är skola och man blir dränkt i hur mycket läxor och prov som helst kan säga att jag verkligen inte längtar till vårterminen.

förresten är det nyår imorgon och då kan man ju inte sitta här och deppa för skolan inte! :)

2009 ----> 2010
nytt år, nya möjligheter?





HAPPPY

måndag och ny vecka.  och det betyder massa nya roligheter!
dagen började med att jag satte mig vid tven, och då var det en film som heter isprinssesan på tven och ja man blir ganska pepp på att dra ner till ishallen direkt och träna, så viken tur jag har att de är träning idag! :)
annars ser dagen ut såhär hittills, träna då sen skynda hem för att träffa ida och även julia och annie hoppas jag, sen spenderas nog resten av kvällen med dem, 
OCH snart är det nyår också och de ska bli så jävla kul läääängtar!

igår blev det även en liten sväng till kalmar, blev en tröja och ett halsband, ska nog dit snart igen för att handla upp resten av pengarna som man fick i julkalpp, hehe, :D

puss på er alllaaa!


juldagen

jaha, ätnligen kommer man in på msn och är överlycklig för det men då är det ingen kotte inne, hm kul.. aja igår var det iaf julafton mycket trevligt måste jag säga och mycket fina presenter åt alla olika håll! kunde inte blivit mycket bättre faktiskt.
Idag ska jag och sofi vara barnvakter eftersom de andra ska ut, vi får väl se hur det går hoppas på att det inte blir så mycket sura miner iaf, :)
imorgon är det lördag och det innebär allltså hemfärd till lilla nybro, och då hoppas jag på att få träffa min älskade ida! nej nu måste jag nog göra mig iordning för vi ska till farmor och äta upp den efterblivna julmaten mummmms!

Godjul allihopa.

19 december

kom precis hem från ishallen idag har det varit julavslutning med uppvisning från de olika grupperna, själv var jag bara med i ett program men det var kul ändå, jultomten kom ju på besök :)
idag blir det nog en sån där mysig dag med familen hemma, vi ska göra julgodis och klä granen och lite annat små pyssel, som gör att man längtar ännu mera till själva julafton!
hoppas bara att snön håller sig kvar på marken med.

ha en underbar dag allihopa! (:

snö!

här kommer några,
jag älskar dig ♥





min ängel!


15/12 tisdag

nu har jag räknat ut att det är bara 9 dagar kvar till julafton, och det ligger snö på marken äntligen säger jag bara! ida och jag har redan hunnit vara ute och plumsat runt lite vi tog även några kort de dyker nog upp här om ni har tur ;) hehe.
vi har inga prov kvar och inga läxor kan det bli bättre? nej nu ska jag bara njuta av den sista veckan som är kvar i skolan vi gör knappt något vettigt på lektionerna ändå, :D
föresten så är jag nästan klar med alla mina julklappar har några få kvar att köpa och klappjakten blir nog i kalmar på måndag med sofi och mamma, sen på tisdag så bär det av mot katrineholm!
har saknat alla där uppe kan jag lova och det ska bli riktigt kul att få träffa alla igen och mysigt :)
nej nu börjar snart briget jones dagbok den är lite kul så ska nog kolla lite på den,

ha det bäst, pusss ♥

söndag?

ojojoj, vad klockan blev mycket det blir ett natt inlägg idag, dagen började rikitgt segt men senare på kvällen blev den mycket rolig, drog ut en sväng med ida, sen träffade vi även emmie och sanna som strosade runt lite här och var, inte ofta man ser så mycket folk i vår lilla stad alltså, nej men det var kul!

Och snart är det jullov och julafton längtar man eller? ja! känner mig fortfarnde som ett litet barn när det börjar närma sig jul helt underbart,!
men kanske skulle ta och gå och lägga mig ändå, jag som brukar slockna ganska tidigt är inte ens trött idag, undra vad de kan bero på,
Godnaattttt! ♥

RSS 2.0