Göteborg

Dagen började med att äta en väldigt god hotellfrukost sedan gick vi ner på stan för shopping. Har så jäkla ont i fötterna och benen efter allt gående både idag och igår. Men jag har haft det super bra och jag är glad att vi kom hit tillslut, det blev ett perfekt avslut på sommaren.

Vinkade även av Emma vid stationen i Göteborg för nu var det dags för henne att åka tillbaka till Malmö. Kommer sakna henne efter att ha spenderat hela sommaren ihop både på jobbet och hemma så det kommer kännas väldigt tomt.

Sitter nu i bilen påväg hem, ska bli skönt att komma hem. Göteborg är en väldigt fin stad men skulle aldrig klara av att bosätta mig där, alla spårvagnar hit och dit och allt folk som går in i en och trampar på en, nej jag är nog ingen storstadstjej ändå men hälsar på det gör jag gärna!


Heldag på Liseberg!

Haft en helt underbar dag på Liseberg. Även fast inte vädret har varit på topp så har det varit super, inte alls mycket folk, Agnes uppträdde på stora scenen och har fått spendera dagen med min fina, bara Sofi som fattades hihi.
En mycket lyckad dag och en mycket lycklig Julia kryper ner i den mjuka och härliga hotellsängen.
Godnatt från Göteborg!


Frukost på mcd

Roadtripen har startat första stoppet Värnamo och frukost!


Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Känner mig ungefär som en ihjäl bankad råtta idag, varför vet jag inte. Vaknade även med ett himla sug för sötsaker så mamma fick i uppdrag att köpa munkar på torget när hon skulle upp på stan, mums!

Idag tänkte jag ha en riktigt slappdag, bara ligga i sängen och kolla serier och filmer.
Måste ladda upp batterierna inför imorgon då det bär av till Göteborg, andra försöket att åka dit denna månaden.
Förra gången vi tänkte åka iväg så fick min syster hjärnhinneinflammation och blev väldigt sjuk så någon resa blev det inte då men nu gör vi ett nytt försök imorgon.
Vi ska gå på Liseberg, shoppa och ha det himla mysigt, ska bli himla kul!

Frukost i sängen är aldrig fel


FRAMTIDSPLANER

Livet rullar på hur bra som helst nu och det är jag väldigt glad över.
Imorgon börjar jag skolan och nervositeten börjar komma krypandes. Planen är nämligen att jag ska gå tre månader på komvux här i Nybro för att läsa en kurs, naturkunskap B.
Mina framtidsplaner har ändrats helt under sommarens gång efter mitt sommarjobb på kalmar sjukhus. Jag är nu inne på att söka till sjuksköterska till våren och behöver naturkunskap B för att komma in vilket jag inte läste på gymnasiet.
Vem vet kanske hinner jag ändra mig igen innan det är dags att söka till högskolan men då är jag iaf ännu en kurs rikare.
Det känns väldigt bra att ha ett mål, något att rikta in sig på. Jag hoppas verkligen jag är inne på rätt spår nu, det känns väldigt rätt åtminstone. Nu är det dags att bli vuxen på riktigt och jag kan inte mer än säga att det känns skönt, jag är redo helt enkelt.
 
 
 
 

RSS 2.0