Min första skolvecka

Haft en väldigt bra vecka i skolan. Dock börjar vi med en ganska tung kurs och det är väldigt mycket nya saker att lära sig så det känns både roligt och lite halvt skrämmande. 

Igår hade jag sleepover med Emma väldigt mysigt och fnittrigt hihi. Är lite skraj över att sova själv i vårt hus av någon anledning, kan bero på att jag är extremt mörkrädd.. Så det var väldigt skönt att hon ställde upp som sovsällskap! 
Vi åkte in till skolan morgonen därpå för att ha gruppövning där vi diskuterade frågor från instuderingsfrågorna och andra frågetecken från föreläsningarna. Det var väldigt givande faktiskt och allt blev snäppet klarare. 

Efter skolan friade jag, Emma och Ajla vår första vecka med att äta på thaisilk, mycket mumsigt! 



Introduktionsvecka

Jag har nu återigen blivit student men denna gången på ett universitet i Kalmar som heter linneuniversitetet! Var väldigt nervöst den första dagen men hittade ganska fort ett par sköna tjejer att hänga med så det känns väldigt bra.
Har varit mycket information de första dagarna och det är mycket att ta in om allt, så just nu snurrar det lite i huvudet.

Det har även blivit mängder med skräpmat, utgångar och sittningar! Jag tror det kommer bli 3 slitsamma år men också väldigt roliga! 




Söndagsmys

Rummet är nystädat och jag har förberett det mesta tills imorgon. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med filmen 12 years a slave och lite gottis! Vi får väl se hur mycket jag vågar kolla, har hört att den ska vara riktigt hemsk.





Redo för skolstart




Lördag

Haft en underbar dag tillsammans med mitt hjärta. 
Vi började dagen med att titta på en lägenhet. Äntligen fick vi ett erbjudande att åtminstone kolla på en. Det är verkligen svårt i lägenhetsdjungel ska jag säga er! 

Vi åkte sedan till Kalmar där vi kollade lite på stan och åt mat. Jag inhandlade två väldigt våriga blommiga toppar hihi! Väldigt svårt att hålla sig borta från vårkläderna som redan kommit in i butikerna. Längtar något kopiöst till värmen.  
Vi gick sedan på bio, vi såg filmen Jack Ryan och den var bra, den var väl kanske inte wow. Men helt klart sevärd! 
Nu ligger jag i sängen och är helt slut  blir nog att sova om en stund. 
Hoppas ni haft en bra lördag! 

Disney

Åh vad jag älskar Disney! Alla fina låtar som alltid är med och alla lyckliga slut hihi.
Den nya filmen frost är helt underbar, om ni inte sett den så tycker jag ni borde kolla! 



I LOVE YOU




Måndag

Den här dagen har gått så otroligt fort. Alla dagar bara flyger fram och nu är det endast en vecka kvar tills jag börjar skolan. 
Är väldigt nervöst men ska bli väldigt roligt också. Att få träffa nya människor och att bli lite sysselsatt om dagarna! 

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har lagat mat till mamma och mig idag blev det biffar med pepparsås och penne.
Träffade även Julia en stund innan vilket alltid är lika trevligt. Bestämde mig för att gå till henne både för att få lite motion och för jag inte orkade tanka bilen. Kallt som fasiken var det men var ändå skönt att få lite frisk luft. Är grymt avundsjuk på min pappa och min syster Sofi som är utomlands just nu, skulle nästan göra vad som helst för lite värme. Jag ogillar vintern starkt!

Har nu bäddat ner mig i sängen med en kopp te och min favvo serie criminal minds. 
Hoppas ni haft en bra start på eran vecka! 






Slappis

Idag har jag verkligen inte gjort många knop. Har kollat på Criminal minds inprincip hela dagen förutom när jag var tvungen att ta kisspauser och matlagningspauser. 

Mamma och jag har börjat äta lite nyttigare luncher och middagar i veckorna. Vi äter heller inget godis, chips eller dricker läsk på vardagar. Dock är det ren tortyr och jag är så jäkla sugen på allt onyttigt jag kommer på.. Haha! Men jag kämpar man vänjer sig väl efter en tid (Hoppas jag?!)

Kollar även på Criminal minds just nu i detta ögonblick med en sovande kisse på mitt bröst. Vi väntar på att paradise hotel ska börja!!


 

Middag för sju

Sitter och väntar på att mina kusiner ska komma hit för att äta middag med mig och mamma. Det blir kreolsk gryta till varmrätt och till efterrätt vanilj sockerkaka, mums! 

Ikväll är det en redig tv kväll med först premiär av Sveriges mästerkock sedan paradise hotel! 






Roadtrip

Sitter i bilen påväg hem från Växjö. Mamma och jag har varit på Grand Samarkand och shoppat litegrann. Blev dock lite mer shopping från min sida än vad jag räknat med. Men blev så glad när alla plaggen jag spanat på fanns här i Växjö när jag inte hittade dem i Kalmar igår! 




Julia och Julia

Idag har jag varit med min fina vän Julia. Var ett bra tag sen vi sågs men det känns skönt att alltid veta att hon finns där i alla väder i vilket fall. En sån vän borde alla ha! 



Sitter just nu och mumsar på den godaste glassen på länge framför NCIS. Perfekt avslut på denna dagen. 



Mysmorgon

Sitter just nu i soffan med min kisse och njuter av en kopp te och läser solo.
Vaknade ganska tidigt idag men det gjorde mig inte så mycket känner mig inte överdrivet trött. Idag ska jag ändå bara ha en slappdag och gotta i mig massor med onyttigheter. Men efter idag ska jag bli hårdare med det, det är ett utav mina nyårslöften. Ingen hämtmat, chips, godis och läsk i veckorna. 




GOTT NYTT ÅR!




RSS 2.0