gäsp..

Blev inte mycket sömn inatt alltså efter att ha kommit hem från kalmar var klockan kanske halv 3, sen satt jag en stund vid datorn och då blev klockan helt plötsligt 4, sen blev det ljust ute och hur lätt var det att somna då..
Klockan ringde vid kvart över elva och det var bara att palla sig upp sådär lite halv död, har nog gäspat ett par hundra gånger idag kanske ska ta och lägga sig en stund, haha tror inte jag pallar det där med nattbio fler gånger alltså men jävligt kul var det måste ju prova på det mesta minst en gång i livet iaf!

Måste tillägga att det var grymt kul att träffas alla fyra igen, så jävla bra är vi! ♥





Woho!!! :D

Hemma! filmen var kanon bra, riktigt sevärd så gå och kolla på den! åhhhh, blir så lycklig av dessa filmer alltså. är detta normalt eller har jag drabbats av edward sjukan?
men blir nog sängen för min del nu, eftersom jag ska jobba imorgon..

så nattinatti.

soligt var det här!

Är precis hemkommen från linneasjön där jag varit och solat med annie, ida och julia och en massa andra godsaker.
Vi passade även på att snacka lite om kvällen då vi ska på nattbio, och vi ska se ingen mindre än filmen Eclipse!! åh våran älskade edward! hehe
vi kommer väl hem sisådär halv 3 någon gång så man kanske skulle passa på att sova en liten stund, låter som en väldigt bra idé tycker jag allt.



We loooooooooove ♥


Hehe, jag och ida är nu mera fotbolls prof...

Hehe, jag och ida är nu mera fotbolls proffs efter lite övning på fageslättskolan :D Hihi.


Sitter på mc med min lilla bebis ida och l...

foto0766 (MMS)

Sitter på mc med min lilla bebis ida och lilla kimsi. Ida sitter och spiller därför passar ju bilden ganska så bra. Hehe :) kanske ska träffa robin ikväll också men vi får väl se hur det blir med det antar jag :) ha det bra, förresten så är vi hemma från öland if ni inte fattade det, och vi har haft det väldigt bra! Puss


Hahahaha, stackarn var en kund på jobbet s...

foto0742 (MMS)

Hahahaha, stackarn var en kund på jobbet som glömde sin kiwi :(


Snart sticker vi från nybro ett tag!

 





godnatt

Nu säger jag godnatt efter en lång dag i kalmar, med lite shopping och annat.
fick även träffa båda min älsklingar ikväll det är ganska svårt att slå det alltså (: hihi.
imorgon drar jag och ida till öland för att fira midsommar där, uppdaterar nog någon gång från mobil om inte, så får ni ha en bra midsommar!


hard work, work?

Hemma efter första dagen, känns bra ändå det var kul förutom att det blev lite drygt när det inte kom några människor, sen fick jag också väldigt ont överallt av att stå upp haha, men de är sånt man får ta.
så vad ska man göra nu då? jo jag vet ÄTA! hehe, har bara ätit en risifrutti idag :( buhu.
hoppas på att något roligare händer ikväll men det återstår att se.

Imorgon drar iaf jag och sofi till kalmar först till sjukhuset för att plågas lite, sen blir det nog stan för våran del och jag hoppas även på något gott att äta. mohehe.

ha de bra!


bajs!

Solen skiner och det är varmt ute perfekt för att gå ut och sola en stund, men vad ska julia göra? jo hon ska jobba :( men pengar är behövligt just nu så ska inte klaga utan vara glad för jag fått ett jobb på fina känns som det är något som går i släkten men vad vet jag ;)

ha det bra, puss!

Natt?

Oj då var man fortfarande vaken, tiden bara sprang i väg skulle aldrig ha börjat spela de dära dumma spelen på facebook kan fan inte sluta.. haha
Aja, nu på kvällen blev det iaf att gå ut en runda med ida, vi landade sedan på mcd där några killar som snackat med oss på facebook också var hur stor är chansen liksom? haha, men de gick fram till oss och började snacka om allt möjligt hade ingen aning om vilka människorna var men fick oss ganska många skratt åt dem iaf (; haha.

Förresten klassas man som tjock om man bestämt med sin kompis för andra gången denna veckan att vi ska smsa varandra direkt när vi har vaknat för att sedan åka och äta kebab? Nae jag tror inte det va.

men, godnatt får man väl säga eller godmorgon!

hahahaha

har haft en väldigt seg dag alltså så måste dela med mig om något kul. haha

Julia: Ida skype nu!!!!!!!

Ida: men jag är på toa!

hahaha, vad fan gör man med datorn på toaletten, du är allt för knäpp du :D men jag älskar dig iaf!


Jag saknar dig! :(



nehe, nu får du allt ta och komma hem till mig! :(

when the thoughts take over.

Har lust att göra något riktigt galet, har ni fått den känslan någon gång? jag vill känna mig levande.
vill känna som känslan när man åker fritt fall, allt bara släpps iväg för en stund och det känns som man flyger.



eller som känslan när man piercat sig någonstans den kicken är obeskrivlig, hälften av er som läser detta fattar inte vad jag pratar om men tänk er en adrenalinkick det är vad jag behöver just nu, behöver vakna till.


dusch,dusch

Snurrar runt lite för mycket tankar i huvudet just nu, så ska hoppa in duschen och sedan vänta in ida och mamma för vi ska nämligen grilla ikväll, tihi mysigt.
inte lika härligt väder ute idag men det är sommarlov iaf så ska inte klaga. :D

i only need you


första dagen på sommarlovet!

Vaknade för en stund sen, eller aa vaknade egentligen vid klockan sju och kom på att ingen var hemma så jag gick ut i köket i någon sorts trans och hämtade colan och ett glas? men nu när jag vaknade hade jag inte ens druckit något ;) haha.
Aja, nu väntar jag iaf på att ida ska vakna för jag är hungrig och vi ska iväg o äta något riktigt tjockt :D

Tack för kvällen igår och 3 underbara år!
kommer sakna varenda en, 9B ♥

:D :D

FAN VAD HÄRLIGT NU ÄR DET SOMMARLOOOOOOV! :D :D

Sitter och väntar på nybro station med ida...

foto0660 (MMS)

Sitter och väntar på nybro station med ida för vi ska nämligen en sväng till kalmar:) bredvid oss spelar de in en film om hur man ska gå på en buss eller något? Haha. idag var även jakten på den runda rektangeln och det sög.. imorgon är det sista dagen innan skolavslutningen äntligen!!


Trött som få..

Emma väckte mig idag helt slut som man var efter lite små bus med ida på kvällen, haha.
men det var väl bra att jag kom upp iaf, så jag han ut i solen i ca 10 min innan det blev kallt igen, men bättre än ingenting antar jag.
Har även hunnit fixa micen på datorn med, så nu sitter jag fastklistrad vid skype haha, måste säga att jag tycker det är lite coolt att man kan prata så många samtidigt, men jag är väl lite lätt imponerad.
Idag ska jag inte göra någonting antagligen ligga här i sängen och dega framför någon film men det är ganska skönt det med :)
imorgon är det jakten på den runda rektanglen så det gäller att tagga!

ha det bra (: puss.


Sitter i bilen med sofi och äter jordgubba...

foto0648 (MMS)

Sitter i bilen med sofi och äter jordgubbar, nu ska vi iväg och kolla på skor sedan rullar vi nog hemåt igen :)


wiiiiieee :D:D

Har precis reseverat biljetter till nattbio den 29 juni till Eclipse, åh jag tror nog jag är ett äkta twighlight fan för jag längtar verkligen sen blir det lite extra kul att gå på bio mitt i natten hehe. :) ( så annie och julia om ni ser detta så är ni inkluderade ) haha.
Men ska snart börja göra mig iording för vi ska nämligen till öland och äta kroppkakor, haha men det kan väl bli mysigt för jag tror farmor och Allan också skulle hänga på.
Såå see ya later!


ZzZzZzZ

fredag alltså, har ungefär sovit bort hela dagen var egentligen meningen att jag skulle på student skiva men eftersom jag var sur för mitt hår så bestämde jag mig för att inte hänga med.
Så nu sitter jag här i sängen och ska kolla film, har precis bakat en kladdkaka också, jag tycker om när man bakar själv för då slipper man ju dela med sig av kakan till andra. hehe

ha det bra, puss!


Torsdag

väldigt lugn dag i skolan, är ungefär film och fika på varje lektion. hehe. Idag har vår klass även gått på helg eftersom vi är lediga imorgon men det blir inte sovmorgon för min del iaf.
För ska upp och färga håret vid klockan sju imorgon bitti? haha, herregud men det ser förjävligt ut just nu så det behövs verkligen.

Ida har somnat som vanligt så får inte riktigt tag på den skitungen, haha, ikväll får vi väl se vad det hittas på :)
Förresten min syster emma tatuerade sig i måndags och man blev ju inte lite sugen på att göra en själv eller så!


emmas tatuering,

lalalala

Väntar på att ida ska bli klar med sin mat, vi ska nämligen ut och gå och då får jag även se hennes hår, haha de rimmade ju (;
får hoppas att mamma kommer hem med ben and jerry's också! :) hehe.


åh typiskt!

Vaknade precis upp av att det plingade på dörren trodde jag drömmde men icke, det var fönsterputsaren som kom. åhh, jag är skit trött som jag vet inte vad och det känns ju lite dumt att ligga här i soffan att sova medans han står bredvid och jobbar haha..
så får väl sitta här och försöka hålla ögonen öppna :(

Slutade iaf skolan vid halv ett idag riktigt skönt, var även lunch spelning i matsalen alltid lika trevligt men idag var det lite nytt folk som sjöng bland annat två från min klass, sanna och sofia måste säga att det lät underbart tjejer! sitter just nu och kollar hus, och ja, jag erkänner jag är beroende att sitta och kolla på det men det är verkligen underbart kul (: hihih.


hihi

Har precis anlänt till Ida's place, vi sitter här med varsin dator och ser allmänt mobbade ut en vanlig dag för oss! :D


ledig hehe

känns som tomt på något sätt utan prov och läxor vad ska man göra liksom? så idag har jag varit ute och gått med ida två gånger, resten av dagen har annars bestått av sömn och datorn.



hehe, du är bra du gumman!


Är ledig från skolan imorgon också pågrund av att jag ska in till sjukhuset men efter det blir det nog en runda på stan med mamma alltid lika mysigt, fast tycker det har blivit lite för ofta den senaste tiden sjukhuset alltså, mamma är jag gärna med (; hehe.
nehe, undra om man inte skulle ta och lägga sig snart, man blir ganska trött av att inte göra någonting.
pusspuss




Vi gick ut, det regnade, vi blev blöta, vi...

foto0636 (MMS)

Vi gick ut, det regnade, vi blev blöta, vi gick hem. Haha :)


:)

Ska bädda ner mig med en bra film och läsk efter en underbar helg med mycket sol!
imorgon är det skolan igen, inte långt kvar nu och jag kan inte bärga mig att få sluta! :D
 godantt puss.

mysigt värre!

Har legat vid sjön hela dagen idag, men jordgubbar och fika mycket mysigt om jag får säga det. trevligt folk var det också med :)
lite senare blir det nog att träffas igen måste bara duscha och lite efter att ha blivit i slängd i de snuskiga vattnet två gånger (; haha.
tråkigt bara att det är söndag. men ska inte klaga snart är det sommarlov!

ha det bra puss.

Fikapaus!

foto0626 (MMS)

Hihi, sitter och myser på stan med ida! :)


MmMmMmMm

( julia och ida är ute och cyklar )

ida: julia, ska vi svänga höger nu? eller är jag helt ute och cyklar?

julia: det är du som är ute och cyklar! hahahaha

du är underbar gumman ♥

underbart helt enkelt.

Underbara väder, underbara vänner, underbara dag! hihi, jag är så himla glad! :D
Om en stund så drar jag och mina brudar in till kalmar för att kolla sex and the city, ska bli riktigt mysigt. hihi.
nu ska jag ut och gå en runda med min underbara vän ida :)
så ha det topppen!


Fan vad vi är bra!

haha, nu är vi äntligen klara med våra idrottsuppgifter, det tog oss bara några timmar (;
men nu är iaf alla inlämningar klara och alla prov för hela nian är gjorda, åh så himla härligt känns det! :D
Snart är det sommarlov kan inte riktigt fatta det själv faktiskt, jag ska börja gymnasiet knappt så man kan skylla saker och ting på att man är liten längre.

men om vi ska orka med den jobbiga skoldagen imorgon som mest kommer bestå av film, så är det nog dags för oss att sova snart. hihi

godnatt sov gott.

wohooooo

I natt så ska min älskling sova hos mig, hihi, snacka om att vi kommer vara döda imorgon men det är sånt man får ta, vi hade även vårt sista prov i hela nian idag det kändes mer än härligt måste jag säga. Har bara två inlämingar kvar nu!
men nu måste jag städa lite :)
pusspuss


Sitter med ida vid sjön, vi solar ''plugga...

foto0620 (MMS)

Sitter med ida vid sjön, vi solar ''pluggar'' Hihi, väldigt mysigt nu ska vi iväg och köpa oss en glass. Ha det bra i det fina vädret! :D


True words.

don't make a girl fall in love with you if your not ready to catch her.

RSS 2.0