Mysig dag efter jobbet

Åkte in till stan efter jobbet för att möta upp Emma. Vi hade en väldigt mysig eftermiddag. Strosade runt lite på stan, åt väldigt god mat på 4 kök, kollade och handlade lite i affärerna och kikade på alla fina båtar nere vid hamnen. Fick även ett väldigt fint armband som försenad födelsedagspresent, hon är väldigt bra den där Emma 💕




En sväng på stan

Har varit en sväng på stan idag i lilla nybban. Har uträttat lite ärenden som inte blivit av innan, bland annat bytt batteri i min klockan så nu kan jag äntligen använda den igen. 
Var även en sväng på jysk och köpte nya påslakan, är alltid lite kul att kunna välja mellan ett par stycken. 
Vi tog även en fika som satt väldigt fint i magen och snackade på som om ingen tid gått sedan vi sågs sist! En väldigt trevlig eftermiddag blev det. 




Två bra filmer


Denna veckan har jag sett två filmer som jag velat se ett bra tag. Båda två var väldigt bra precis som förväntat. Är man sugen på att skratta och är på glatt humör så ska man absolut se the other woman. 

The fault in our stars var en väldigt gripande och fin film, kan lova att du kommer fälla ett par tårar när du ser den. 
Rekommenderar verkligen att kika på båda! 

Myskväll

Haft en väldigt mysig kväll med fina vänner. Vi har kollat på ett par filmer, snackat och skickat massor med snygga snaps, planerat utflykt till Boda Borg och ätit snacks ♡ 




Lördag & söndag

Hade en väldigt mysig och rolig kväll igår som bjöd på massor med skratt, uppdrag, snacks och nya bekantskaper hemma hos mig. 

Idag har jag bara tagit det lugnt. Hängt hos mamma med sofi och Gordon och ätit en riktigt god söndagsmiddag. 




Underbara dagar i Göteborg

Haft en väldigt bra helg uppe i Göteborg. Vi har varit på Liseberg och åkt bland annat den nya bergochdalbanan helix, som var för jävla rolig!
Gått på stan och shoppat massor med roliga höst nyheter, ätit väldigt god mat och slappat på relaxavdelningen på vårt hotell. 
Det enda negativa med helgen var tågresan hem som strulade med en lång försening. 




Jädrans bra helg

Åkte direkt efter jobbet i fredags med Emma till Tranås. 
När vi kom fram bosatte vi oss i Erics och Sofis nya lägenhet, som var otroligt fin! 
Spelade yatzy, åt snacks och sedan somnade vi gott. 

Dagen därpå åkte jag, Emma och pappa ut till torpön för att gå en äventyrsbana. Det var verkligen otroligt roligt men också läskigt särskilt när vi kom upp på höjden 12 meter, men det var en väldigt rolig adrenalinkick! 


Senare på kvällen så började jag och Emma att förfesta för att sedan gå ut med Sofi, Eric och hans kompisar. 
Det var verkligen den roligaste kvällen på länge, många skratt, mycket svett och massa bus. 


Idag började vi dagen med en riktigt brak frukost, nybakade frallor, melon,  vindruvor och massor med annat gott. Har varit så enormt varmt och bra väder hela helgen men idag var det något extremt då temperaturen stod på 32 garder, så vi åkte ut till torpön igen till Erics stuga för att sola och bada. Blev första doppet i år både för Emma och mig! 
Vi åkte sedan hem och köpte med oss kinamat, så jädrans gott. Emma och jag hoppade sedan in i bilen för att köra hem till nybban igen! 
Är helt slut men åh vilken bra helg det har varit med de bästa 💕



RSS 2.0