Everything I'm not

Äntligen så var det återligen helg igen. Skolan tar redan kol på mig har inprincip sovit halva dagen. Men nu är jag vaken och är riktigt sugen på att hitta på något kul men tyvärr verkar det inte vara någon som är så pepp på det..
Så jag antar att kvällen kommer spenderas i mitt rum framför en film med en fet chipspåse istället..
Men det låter ganska bra det med i mina öron.
 

Trötta tjejer i skolan..
 
 
 

L O V E

Gårkvällen spenderades med min fina syster Emma, gäller att passa på att ses så mycket som möjligt nu innan även hon flyttar härifrån. Efter mycket tjat från Emmas sida så fick hon även in mig till Kalmar. Vi myste först lite i hennes lägenhet innan vi begav oss mot stan. Sedan gick vi raka vägen till Krögers och spenderade vår kväll där, vi drack lite gott och försökte prata med varandra. Det spelades nämligen väldigt hög musik så alla som pratade med varandra skrek som huliganer haha.
Men det var en väldigt trevlig och mysig kväll. Var välbehövligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time for changes

Har haft en helt underbar sista vecka på mitt sommarlov. Har varit med min fina pojkvän, träffat vänner, shoppat
umgåtts med familjen och ätit en hel del. Haft det jäkligt bra helt enkelt.
Sommarlovet kunde heller inte ha slutat på bättre sätt, idag har jag, mamma och Emma varit och shoppat järnet i Växjö. Fick med min många godbitar hem hihi.
 
Ska snart ut på en promenix med min fina vän Julia, ska bli skönt att komma ut en sväng. Dock har jag lite ont i fötterna av allt gående i Växjö men det är det värt ;)
Imorgon börjar verkligheten igen..
 
BILDER FRÅN VECKAN
 
Mat på krögers
 
Drinkkväll
 
Fika i Växjö
 
 
 
 
 

HOME

Är nu hemma efter fyra hel mysiga dagar med min fina syster i Tranås. Dagarna har bestått av häng på stan, mysiga kvällar i soffan med massa gott, en hel del prat, en himla massa god mat och bara härligt sällskap helt enkelt hihi, underbart!
 
Ikväll lutar planerna mot min underbara vän Julia, var så himla länge sen jag träffade henne så ska bli riktigt kul. Vi har en hel del att ta igen om man säger så. Annars så ska jag bara njuta av mina sista dagar av mitt sommarlov. Men på något sjukt sätt så längtar jag ändå lite till skolan, jag menar nu räknas det ju bara nedåt mot studenten så skolan bring it on!
Har dessutom fått ett himla bra schema också, vilket gör skoldagarna skönare :)
 
 
PUSS

I will keep my head up, because I know I'll be fine

Herregud vilken träningsvärk jag har idag.... Pappa och jag testade våra nya skor igår nämligen, gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade räknat med. Så jag är jäkligt nöjd men idag kan jag seriöst knappt gå.. Får hoppas att det släppt lite tills imorgon iaf så jag slipper halvkrypa haltandes fram som idag..
 
Imorgon ska jag nämligen åka med pappa till Tranås för att träffa min syster. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen eftersom vi bor så långt ifrån varandra blir det inte allt för ofta...men nu är hon min i hela 4 dagar!
Herregud hur ska jag klara mig i höst egentligen när min andra syster flyttar ännu längre ifrån mig än sofi..
Får helt enkelt ta vara på de tillfällen jag träffar dem hihi.
 
LOVE YOU

Let’s set the world on fire

Dagarna bara springer förbi och sommarlovet är nästan över.. Suck säger jag bara, vad har man gjort alla dagar egentligen? Sommarlovet som man har längtat som en galning till och sen sa det bara POFF! så var det över..
 
Idag har iaf jag och pappa varit i kalmar en sväng. Vi var nämligen på jakt efter ett par löparskor, första butiken vi är inne i hittar vi de perfekta skorna, så otroligt sköna. Så blev inte direkt någon lång shopping runda idag haha. Dock envisades jag med att gå in en runda på gina också... Och hur slutade detta? Jo Julia Johansson som inte ens har haft ett sommarjobb i sommar blev 800kr fattigare... Dock ångrar jag det verkligen inte hihi ;)
 
Finns dock en annan sak som är lite halvt jobbigt.. Nu har jag absolut ingenting att skylla på för att inte träna.. Så nu jäklar ska jag försöka sätta igång, tänk att vara i samma form som man en gång var... Känns dock som det aldrig kommer att gå men ska ge det ett gott försök iaf! (soffpotatisarnas konung har talat) borde nästan få ett pris bara för jag liksom tänkt tanken på att träna. Någon som är sugen på att ge mig ett? inte? okej...
 
Detta blev ett långt och konstigt inlägg, fast jag känner mig faktiskt lite konstig idag dock inte lång.....
 
PUSS
 
 

I'm gonna leave the day behind, Don't you worry 'cause I'm gonna have a real good time

Hade en himla rolig kväll igår som jag spenderade med Denise i kalmar. Blev väldigt mkt skratt, snack och en hel del nachos med salsa kan nog vara det godaste jag ätit haha!
 
Idag har jag hunnit vara en sväng uppe på stan för återbesök hos optikern och allt verkade se bra ut. Så jag är här med nu en äkta linsbärare. Ni fattar inte känslan att se hur jävla bra som helst utan att behöva ha på sig ett par klumpiga glasögon, är så jävla SKÖNT!!!
Vad som mer händer idag återstår dock att se. Jag ska iaf packa lite för imorgon drar jag till Västervik för lite camping liv med familj och släkt ska bli så himla mysigt!
 
Mini kusinerna Selma och Alexander, som jag får träffa för första gången imorgon, Längtar!!
PUSS

RSS 2.0