Ibland behöver man förändringar

Oj nu har det verkligen hänt en hel del sen jag skrev här sist. 
Har tagit steget och flyttat ifrån den lilla hålan jag bott i stort sett hela mitt liv, även kallat för nybro. 
Bor numera i Kalmar i en underbar liten etta mitt i stan. Stormtrivs hittills, nu är det bara mamma och gordon som fattas som också ska flytta in till storstaden. 

Igår var jag på julfest med jobbet, var riktigt roligt faktiskt! Har helt underbara kollegor. Vi skulle först till en okänd destination som blev till malkars, vilket är ett gym för er som inte vet det. Där bytte vi om och sattes på prov för ett riktigt svettigt gym cirkelspass, riktigt roligt initiativ men oj vilken träningsvärk jag har just nu.. Vi åkte sedan till söderport för att gå på julbord som var riktigt mumsigt, därefter drog vi ut till Harrys för lite bowling. En mycket lyckad kväll helt enkelt och att kunna gå hem till min bostad från stan kändes mer än bra, skönt att slippa pendla. 

Ikväll har jag haft besök av min underbara vän Julia. Vi började med att fixa oss lite tillsammans innan vi drog ut för att äta en bit mat. Vi lyxade till det ordentligt och landade på larmgatan 10, mycket gott. Vi drog sedan hem till mig igen snackade lite skit och såg en rolig rulle på tv innan jag vinkade av henne vid bussen. 


Två bra dagar i rad, nu verkar livet äntligen rulla på igen. Det är verkligen som alla säger, det blir bättre även om det tar lite tid ibland. 

RSS 2.0