Min vecka i bilder

Den här veckan har bestått av 4 dagars jobb och såhär såg det ut när jag öppnade häromdagen de är väldigt busiga kollegor jag jobbar med haha, men vi har väldigt roligt. 


I tisdags så hade jag och Emma 1 års dag och det firade vi med att shoppa lite på stan och äta god mat på athena.  

Mamma har äntligen blivit kalmar bo så har hjälpt henne att flytta med Gordon och varit lite kattvakt. Vi har också ätit en hel del mumsig mat och igår blev det planka. 


Idag ska jag handla mat till veckan som kommer, städa lite, boka tvättid och sen senare ikväll blir det kanske bio. 
Hoppas ni haft en bra vecka!

Minnen

Det roliga med att ha bloggat så länge på samma blogg är att blicka tillbaka på allt roligt man gjort. Så många minnen som man har skrivit ner som man kanske annars inte skulle kommit ihåg. Att läsa alla tankar som man hade, hur man mådde och kände för saker, allt kommer tillbaka både det sämre och de bättre. Det finns väldigt mycket som jag saknar som jag förlorat på den senaste tiden både personer, tillfällen som man aldrig trodde skulle ta slut som jag önskar att jag tagit vara på bättre och min inställning. 
År 2015 ska bli ett bra år, det bara måste bli så. 

En liten 15-årig Julia som trodde hon visste så mycket om livet, oj så fel hon hade. 

Jul & nyår

Hade en väldigt mysig jul uppe i Katrineholm med tjocka släkten, pappa och Emma. Magen en aning större på hemfärden än på dit vägen fruktar jag dock. 


Åkte sedan hem till Kalmar med både sofi och Emma, väldigt mysigt att ha dem båda hemma. Dock slutar det alltid med att någon av oss blir sjuk när vi samlas, denna gången var det emma som åkte på något mysko. 

Jag och Sofi var iaf ute en sväng på juldagen, det var väldigt kul faktiskt! 

Min knasboll 

På annandagen firade vi jul igen med mamsen mycket mysig kväll!
Ja vad gjorde vi mer? Mitt minne är inte det bästa skulle nog skrivit detta lite tidigare.. men vi shoppade på mellandagsrean iaf, svårt att glömma. 

Båda två stannade iaf fram till den 30:e och jag hängde med Sofi tillbaka till Tranås för att fira nyår. 
Vi började vårt firande med att göra oss iordning för att sedan trava bort 100 m till pappas lägenhet. Där åt vi trerätters bestånde utav egengjorda vitlöksbröd till förrätt, oxfilé med hasselbackspotatis till varmrätt för att sedan trycka i oss lite chokladmousse till efterrätt. Mycket gott! 
Vi gick sedan hem igen efter ett par timmar där lite förfest väntade med Eric och hans polare. 
Klockan blev sedan halv 12 och vi drog oss mot torget för att kika på lite fyrverkerierna och för gå in på statt för lite dans med alla andra ungdomar från Tranås! Mycket rolig kväll, minus de två drinkarna jag fick över mig under kvällen haha. 

Blev tyvärr inte så många bilder från nyårsafton, här ska vi precis hugga in på maten iaf. 

RSS 2.0