what a wonderful day

Igår vaknade jag upp bredvid mitt hjärta och kände att det var lite extra jobbigt att lämna sängen för att åka till skolan. Men väl där så var det riktigt roligt och jag fick även veta mitt prov som jag gjorde för 2 veckor sen och det gick väldigt bra! 

Åkte hem, gjorde lite mat och tog en powernap. Sedan åkte vi till Kalmar för att gå på bio. Vi såg filmen gravity och den var helt klart sevärd och popcornen var lika goda som vanligt. Åkte hem igen, träffade sedan Tobbe och Emma vilket slutade med att vi blev fyllechaffisar och åkte in till Kalmar gång nummer två. 
För att summera denna oväntade dag så har den varit väldigt rolig och jag har inte haft någon huvudvärk överhuvudtaget på hela dagen, det bugar jag och bockar för. 

Idag är det plugg som gäller och fortsätta med att måla lite små möbler.
Hoppas ni får en bra dag. 




Helgen

Min helg började med att gå upp tidigt på lördagsmorgonen för att skriva högskoleprovet på Åkrahäll. Inte det roligaste att göra en lördag direkt men det gick ändå ganska fort!
Dock efterlämnade det en fruktansvärd huvudvärk som inte ville gå bort ens med tablett.
Mådde inget vidare resten av lördagen men kämpade mig ändå upp ur sängen för att träffa min saknade kille.
Vilket resulterade till en tripp till Kalmar och en ännu sämre Julia. Så blev sängen ganska tidigt igår.

Vaknade vid klockan 20 över 7 idag!? Och kunde inte somna om.. Har fortfarande extremt ont i huvudet så jag knappt vet vad jag ska göra. Men det går väl över. Har orkat vara med en stund och rensat vinden iaf med mamma och pappa, ganska roligt att se vad alla har sparat på sig genom åren!
Tror jag ska vila en stund nu och hoppas på att det blir bättre med huvudet.
Hoppas ni haft en bra helg!

Några filmer från vinden! Synd att alla roliga filmer man hade från när man var liten är på VHS.. 


Pyssel




Mysig helg

Ligger helt utmattad i sängen efter en rad dagar av tidigt uppstigning. Har nämligen varit i Katrineholm över helgen med min fina kille. Där även min underbara syster och pappa var. Har varit en väldigt mysig helg med massor med god mat, lekande med kusinerna och härligt sällskap. 

Känner dock hur jag redan börjar gäspa något kompiöst tror inte min kropp är gjord för att gå upp tidigt haha. Ska krypa ner i sängen med en bra film och en kopp te. Imorgon är det skola igen, får antagligen reda på provet som gjordes i onsdags är lite nervöst måste jag medge. Hoppas på det bästa!

Min fina med tre utav mina kusiner hihi.


Nothing lasts forever

 
Det här har varit den längsta och sämsta helgen i mitt liv. Idag lyckades jag iaf sova tills det blev ljust ute. Händer väl antagligen inget speciellt idag, har en del plugg att göra men lusten är inte direkt hög. Tankarna har en tendens att inte följa med i pluggandet utan de flyger i väg och tänker på andra saker.
 

En bra dag

Fick en väldigt dålig start på denna dag genom att gå upp vid klockan sju och lämna min bil för att byta ruta. En trött Julia = en arg Julia, det är inget att leka med inte. 
Dock blev den bättre framåt dagen med massa mys och en sväng till Kalmar med Robin och hans kompis. 
Har nu varit på biltema för första gången vilket verkar vara ett måste när man åker in till Kalmar haha! 

Träffade en mycket saknad Hedda senare på kvällen och fick god mat serverad och klar, vilken lyx. Mycket trevlig kväll må jag säga! 
Nu är jag hemma i min varma och gosiga säng ska bli skönt att sova ut imorgon.
Hoppas ni också haft en bra dag! 

God mat i Kalmar på en trappa upp och paketen som jag gav till Hedda för hon har fyllt år. 

<3






Loppis


Har precis kommit hem från loppisen som var en mycket lyckad tillställning. Verkligen roligt att det finns folk som tar insiativ till att göra så det händer lite saker i lilla Nybro. Vi fick en hel del sålt och vi är nu några hundralappar rikare, inte helt fel det inte! 
Mycket mysig dag med mamma, Robin och några hundra andra loppissäljare och besökare hihi. 

Mycket lyckad dag

En mycket lyckad dag i Kalmar med god mat och shopping med mamma! Nu är jag dock helt slut, känner mig lite extra hängig idag för min nacke gör ont. Tror jag ska vila en stund! 




Fredag

Började min dag med den bästa starten man kan önska sig att vakna upp bredvid min älskling.
 
 
Har nu tittat på en film och proppat i mig massor med popcorn. Väntar på att klockan ska bli fem så mamma kan komma hem. Denna helgen är vi nämligen ensamma hemma bra vi två. Så ikväll blir det fredagsmys med god mat och film. Imorgon ska vi en sväng till Kalmar och på söndag ska vi vara med på loppis. 
Fullspäckad helg och tror det kan bli en jäkla bra sådan!
Hoppas ni har en bra fredag. 

Sötaste Alexander

En liten filmsnutt på en utav mina otroligt söta kusiner.

Har äntligen fått träffa min fina idag efter många dagar ifrån varandra, var himla mysigt. Nu blir det bums i säng för imorgon är det skola tidigt. Godnatt på er!


RSS 2.0