Äntligen lite sol

Jag tackar vädergudarna för att jag fick vara ledig en dag när det var strålande sol ute! Jag och william var lediga båda två idag vilket aldrig händer mitt i veckan vi lyckas alltid pricka in olika.
Så vi passade på att åka på en liten utflykt ut till Öland.
Vi åkte först till Borgholm där vi strosade runt lite innan vi satte oss på en uteservering och åt lunch. 



Därefter åkte vi till färjestaden där vi kollade lite i affärerna och handlade med oss jordgubbar hem.
Väl hemma i Kalmar gick vi en sväng på stan och satt en stund på krögers innan vi träffade på farmor och Allan en snabbis, hon ville överlämna en paj som hon bakat så söt så!
Det blev en mycket bra ledig tisdag.

 

Göteborg

Har haft en så himla bra helg uppe I Göteborg tillsammans med min fina. Påvägen upp så besökte vi två outlet vilket ett utav dem var nelly i Borås. Har alltid velat åka dit för att se om det var något att ha och det kan jag ärligt säga att det inte direkt var. Blev lite besviken! Var in och ut därifrån ganska fort, det var mest kläder som alltid dyker upp på nellys rea på nätet.
Men annars så har allt varit helt kanon! Vi har ätit massor med gott, varit en heldag på liseberg och åkt allt som kom i vår väg i princip alltid kul att åka dit med någon som älskar karuseller lika mycket som än själv. Vi bodde på gothia towers vilket var helt suveränt! Nära till Liseberg och till stan. Vi hade en helt underbar utsikt från vårt rum och hotellfrukosten var himmelsk! Rekommenderar verkligen att bo där om ni ska upp någon dit någon gång.
Påvägen hem körde vi förbi ullared och handlade lite!
Kom hem och var helt slut, vi däckade ganska så fort båda två. Har varit väldigt skönt att få komma iväg ett par dagar med det absolut bästa sällskapet. 

Idag har  jag varit på utbildning hela dagen på calmar stadshotell med de andra sommarvikarierna som ska vara på systembolaget. Det var en givande dag men huvudet och ögonen var ganska så slut efter 8h av föreläsning.  

RSS 2.0