skolstart på riktigt..

Ligger redan i sängen och ska snart nana, ska bara läsa några bamse tidingar först hehe, idag har jag lekt med min älskling vilket alltid är lika trevligt, men ser mindre fram emot morgon dagen eller den kommande veckan nu börjar liksom skolan på riktigt och jag känner ingen lust alls för det kan jag ju meddela är trött som fan.

nee. snart får jag fan panik den där jävla tvättmaskinen håller då fan aldrig tyst!!! GODNATT ( nu blev jag sur )

regn!

Gårdagen blev mycket lyckad och riktigt kul, de var nämligen insparksfest! alltid kul att träffa lite nya människor (: annars idag har det inte hänt allt för mycket emma flyttar hem ett tag innan hon drar iväg till london, så det bärs på flyttkartonger hit och dit även möbler flyttas de verkar som hela min familj har fått spunk och städar? varför är det bara jag som är normal i min familj de är en fråga jag gärna skulle vilja ha svar på ;) hehe.

Vädret suger också, så ska nog krypa ner i sängen och kolla en film eller ngt. vem vet jag kanske också får rycket och städar som de andra, eller inte. hahaha dagens skämt ;)
ha en bra helg!

parents soon!

Förresten sitter jag och läser min farbrors och hans mans blogg, de reser snart till indien för att bli föräldrar och där kan man läsa om deras resa dit och så, rätt intressant faktiskt, men det är kanske bara jag som tycker det för det är min släkt haha :)


här är den iaf;


http://fredrikandrobert.blogspot.com/

Storm?

Nu har mamma och jag varit duktiga vi har varit ute och gått, trotts att det blåser och regnar en hel del ute guldstjärna till oss idag! hihi.
Och även en guldstjärna till vår klass idag som ägde ut NV ettorna på lite tävlingar hehe, där fick ni ;)
Annars har det inte hänt så mycket kul idag, blivit utfrågade lite av TE08 och sådär men det var ju inte speciellt kul haha.

Men nu står film på schemat och även göra sig ett par mackor med lite makrill på mums!
Sedan blir det nog att sova, måste ju vara taggad till skattjakten imorgon.


skola igen.

två dagar har gått med den nya klassen och jag tycker den verkar riktigt bra faktiskt med härliga människor.
imorgon drar lektionerna igång vilket är mindre kul men dagen rullar nog på rätt fort eftersom det händer rätt mycket nya saker, idag var vi även i svartbäcksmåla och lekte, vilket inte var sådär super skoj kanske men det gick det med :)
men nu ska jag kolla på ngn film, sedan blir det att soooova.

TE10!!!! :D hihi

home sweet home

Hemma efter en jävligt bra vecka i turkiet med mycket bad och sol kan jag ju lätt säga har nästan varit lite för varmt så det har inte varit så himla lätt att sola ;) men härligt var det iaf!

Idag har jag inte hunnit göra så mycket fast träffat både ida och julia har jag gjort, har saknat dem som in i bomben även fast jag bara varit bort en vecka hihi.
men ikväll blir det väl antagligen att sova rätt tidigt, om jag lyckas med det eftersom skolan börjar imorgon.. fy fan säger jag bara.
Sommarlov = helt slut, det suuuger så jävla hårt..


hallihallå

Eftersom julia inte har varit så aktiv så tänkte jag att jag kunde skriva lite här, hehe.
Jag har bara en sak att säga; JAG SAKNAR MIN JULIA SOM FAN!
Men nu är de bara en dag kvar, eller ja hon kommer ju på natten mellan lördag och söndag. Men jag har bokat upp henne på söndagen så de så :D 


Dags att komma hem nu va snygging.

Take care.
/Idus kaninus :D

YEEEEAH!

heeeeeeeeeeeejdå nybro, snart går bilen mot malmö och sedan vidare till TURKIET så jäkla nice, ha det bra här hemma! :D

mat!!!!

Känns väldigt konstigt att ha en viss tid när man är tvungen att sluta äta, för när man har det så blir man bara mer hungrig, okej nu fattade inte hälften av er vad jag pratar om men ska på en undersökning imorgon som kräver att man ska fasta från klockan 10 och det suger ganska hårt för det är om en tio minuter haha..
så jag ska väl snart gå och lägga mig så man slipper tänka på att gott man vill mata i sig ;) hihi

im sorry,


...........

i feel sick, och snart ska jag iväg och jobba kill me!! :(
bara tre dagar kvar nu läängar hihi!

underbart som fan!!!!

Idag har jag jobbat en stund segt som fan var det det händer inte mycket på fina nuförtiden alltså..
Men imorgon är jag ledig så jäkla nice! och då blir det att träffa ida all day long! 
ska nog försöka sova rätt tidigt idag vi får väl se hur det går kommer antagligen fastna vid oth, men nu ska jag hämta mig en kantarell macka skulle kunna leva på svamp alltså så jäkla goottttt :D 

hihi, ha det underbart!  

söndag again

yeye, ida fick mig på bättre humör idag, så vi cyklade och fikade lite på mc du är guld värd älskling, och ja nu skriver jag om ida igen, men ni får stå ut eftersom det som händer i mitt liv handlar om henne på ett eller annat vis.
Jag har även hunnit vara en sväng i kalmar med pappis vi kollade på bio, trollkarlens lärling det var faktiskt mycket bra och popcornen var mycket goda hihi :)
nu ska jag bara vänta till min käre vän hör av sig så avslutar jag nog denna dag med henne!
ha det bra puss (:

yeye

jag har ont i magen, humöret är inte på topp, det är söndag ingenting händer, vill bara bort härifrån nuuuu!! känner mig så himla trött på allting, jag bara undrar är det verkligen värt det?

kalmar

Idag har jag och pappa varit i kalmar blev en sväng på ikea, så vi fick med oss lite saker hem som vi sitter med nu, haha kan säga att det går sådär för oss ;)
men det kommer bli kalas bra när det är färdigt! :D
Ska nog träffa min älskling ikväll haha, blir säkert att gå ut en sväng som vanligt finns inte mycket mer att göra i denna hålan även kallad nybro.

så ha det bra!

another seg dag!

känner mig lite sådär lagom seg efter inte allt för mycket sömn inatt men gårdagen var riktigt kul måste jag säga!Den här dagen började dock inte lika bra, cyklade ner till jobbet men fick sedan gå hem efter två timmar pga, ont vid revbenen och hjärtat aldrig haft så ont förut måste erkänna att jag blev lite rädd.
Men nu ligger jag här i sängen och ska ladda ner lite filmer så jag har något att göra hela kvällen ;) hhihihi.

ha det bra puss! 




en bild från gårdagen!


hemmafru?

Och jag är vaken tjoho! nej, mamma jag vaknade inte nu, för jag har varit så duktigt och städat lite på mitt rum och slängt in en tvättmaskin innan jag satte mig vid datorn!! Kan också meddela att det inte finns någon frukost här hemma så fick ta en halv varmrätt.. så sofi om du ser detta så måste vi handla för jag antar att jag glömt bort det tills du kommer hem. hehe ;)
Imorgon är det äntligen rix fm, får bara hoppas det blir nice väder också, så blir det nog en härlig kväll :)

ha det bra! pussss.

Ida julia och sofi går och shoppar! :D det...

foto0895 (MMS)

Ida julia och sofi går och shoppar! :D detta är riktig mat det! :)


RSS 2.0