GOTT NYTT ÅR!

Varit nere vid linneasjön och kollat på de fina raketerna, snart väntar det trerätters. Underbart!

Gott nytt år allihopa


Myskväll

Myskväll med mina två älsklingar. Kan inte bli mycket bättre.


2 years - I LOVE YOU

 

Sjuk

Kämpade som ett djur för att inte bli sjuk när jag fick reda på att pappa var det med handsprit och allt. Men med min otur så blev jag självklart det.. Var riktigt länge sen jag mådde så dåligt som jag gjorde igår.. Verkligen inte kul.

Idag mår jag dock bättre men brukar alltid må lite bättre på morgonen sen kommer det tillbaka på kvällen iaf. Så blir en lugn dag även idag, det är sånna här dagar man kan skratta sig lycklig att
man fick två dvdboxar i julklapp!

Hoppas ni har klarat er från att bli sjuka! Puss


27 december

Blev ändrade planer idag då jag egentligen skulle färga mitt hår hos frisören men hon var sjuk.. Så jag
hängde istället med till Kalmar för lite shopping på mellandagsrean en andra gång, så det gjorde mig inte så mycket att det blev inställt. Fick en ny tid imorgon istället! Då äntligen ska jag bli fin i håret.

Avslutade min kväll med ett spinningpass, skönt!
Nu ska jag inta min sköna säng.
PUSS

God mat i Kalmar


Min julhelg

 
Hopppas alla har haft en mysig julhelg! ♥

Mini julafton

Haft en skön dag på mitt underbara jullov, har inte gjort speciellt mycket precis som det ska vara med andra ord när man är ledig. Men har dock varit duktig och städat på mitt rum och små packat lite, för imorgon bär det av till Katrineholm för att fira jul med fina släkten.

Framåt kvällen så träffade jag min underbara pojkvän och vi bytte julklappar. Så har varit en liten mini julafton ikväll, han börjar känna mig allt för väl den killen märks på klapparna hihi, ja jag har öppnat dem. Ni trodde väl inte att jag skulle kunna hålla mig?!
Haft en himla bra kväll med andra ord.
Nu kan jag somna gott.
Godnatt!

Våra rätta sidor haha..


Julkänslor

Granen är klädd och min ena syster är hemma, nu börjar det kännas som jul!

Ikväll är det familjemys som står på schemat med kebab och film.
Underbart med jullov!


19 december

Har haft en himla bra dag idag. Började
med skolan dock endast en lektion då hela 3 lektioner var inställda, lycka på hög nivå när det upptäcktes vill jag lova!

Efter skolan så cyklade jag hem slängde i mig lite mat sedan åkte jag mot Kalmar med Emelie.
Himla trevligt, vi strosade runt i butikerna, testade lite balklänningar och åt godaste maten. Kaos blev det på vägen hem då vi trodde vi hade satt oss på fel tåg hem, men det är tydligen omöjligt att göra det från Kalmar då alla går förbi Nybro, haha men ett gott skratt fick vi allt!

Nu ligger jag i sängen helt slut och kollar på serien Once upon a time, himla bra.
Imorgon går jag äntligen på jullov!


HELLO MONDAY!

Har haft en himla slapp och mysig måndag, så himla skönt känns det att ha påbörjat sista veckan för året i skolan! Sjukt vad fort denna terminen gått.

Efter skolan så hämtade mamma upp mig och vi fortsatte mot Kalmar. Där strosade vi runt lite, köpte julklappar och fikade.
Avslutade vår Kalmartripp med att köpa hem lite biopopcorn, haha så galet gott!

Hoppas ni har fått en bra start på veckan!


Lördagsmys med min fina

Kom precis hem från min underbara pojkvän. Spenderade min lördag hos honom, vi mumsade på pizza och massa annat gott, dock blev chipsen över men det är jag ganska glad för nu då jag sitter och trycker i mig dem haha!
 
Idag ska jag bara slöa känns som en sån dag behövs.
PUSS
 

finally friday

Äntligen fredag. Nu ska jag koppla av med tobleroneglass och underbara vampire diaries!


Lusserugbyn


Oh happy day!

Fått många ärenden uträttande idag, känns himla bra.
Har blivit klar med alla julklappar så nu kan julen komma i en rasande fart.
Har även fått en stor del av vårt projektarbete gjort vilken känns himla skönt så nu kan vi verkligen sätta igång på riktigt.

Det enda som tynger mig nu är fysiken imorgon, vi ska nämligen ha labbprov.. Det enda positiva med det är att det är det sista provet innan jul!! Efter imorgon går min hjärna på jullov vill jag lova.

Ida och jag lyxade till det med mat på Dolce vita, mums!


Andra advent

 
Fick en chock när jag vaknade idag och såg att klockan stod på 12.00! Var väldigt länge sedan jag sov så länge. Har haft en himla mysig helg som bestått av bio såg filmen Breaking dawn part 2 för andra gången, ätit himla god mat både ute och hemma, myst med pojkvännen och haft massa julmys med familjen.
 
Söndagen har inte varit mycket sämre den har hunnit med en hel del saker faktiskt. Pluggat, slagit in julklappar, kollat på när Sofi och mamma gjort julgodis, kollat på filmen Modig (himla mysig film, älskar disney) har även varit duktigt och städat mitt rum.
Kvällen avslutades med att äta kebab och nu Beck så jag klagar inte.
 
Hoppas ni haft en bra helg!
 
 

Härlig torsdag

Inte nog med att det endast är en dag kvar till helgen så kom även syster hem idag och det lagades himla god mat. Vilken lyxig torsdag det blev, humöret är på topp!


4 december

Dagen trodde jag skulle bli ett rent helvete rent ut sagt. Med körlektion i snön, nationellt tal i svenska, cykla i snön och gå till fyra. Men den blev ändå helt okej. Skönt att ha talet gjort och blev positivt överraskad med att bara ha en lektion imorgon, gutt.
Dock så vurpade jag med cykel påväg hem och det gör fortfarande ont vill jag lova.
Avslutade min dag med att gå på bio med mamma, hur mysigt som helst!


I've always looked at shoes as being immensely beautiful things

Älskar mina nya klackar. Nu blir även lilla jag lång!


Mysig kväll

Avslutade min kväll med lite inslagning av julklappar som jag köpte idag. Älskar slå in paket tycker det är himla mysigt. Köpte även lite nytt inslagningspapper och fina etiketter idag.
Nu har jag precis duschat och ska snart krypa ner i sängen. Sov så gott!



Första advent

Tog en för lång sovmorgon idag så jag missade andra avsnittet av julkalendern tur att man får en chans till ikväll.

Har nu suttit en stund med mitt förbaskade tal, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt. Ska dock fortsätta senare med det för snart bär det av till Kalmar i vinter vädret för ännu mer julklappsshopping. Så himla mysigt.

Hade en himla mysig kväll igår tillsammans med min underbara pojkvän. Vi åt massa godis och tittade på så mycket bättre och ca 10 min på sex and the city innan jag var tvungen att byta. Det var ingen favorit från Hampus sida ;)

Ha en bra första advent!


Julklappspyssel med Gordon


1 december

Idag var klockan ställd på 08.40, man vill ju verkligen inte missa första avsnittet av julkalendern. Jag tror den kan bli riktigt mysig. Men den kommer aldrig slå den riktiga mysteriet på greveholm.
Dagen kommer mestadels bestå av plugg.. Så himla tråkigt. Men tänkte även hinna med att slå in lite julklappar som jag inhandlade igår.
Julkänslan verkar ha kommit tidigt i år!

Nybakade frallor till frukost är aldrig fel.


RSS 2.0