Katrineholm

Haft en väldigt mysig helg i Katrineholm. Blivit massor med firande då både Allan och min pappa fyllde år. 
Har även blivit mycket med bus och mys med mina kusiner. En bra helg helt enkelt. 
Tidigt på söndagen packade vi ihop och gav oss iväg redan vid klockan åtta för jag skulle börja jobba vid klockan tre. Det var ganska jobbigt att jobba enda till klockan halv 10 med lite sömn i bagaget, ska jag säga er.. 

Men nu ska jag snart brumma iväg med min bil igen för ännu ett jobbpass på sjukhuset! 
Sen ska jag bara slänga mig i sängen och sova länge imorgon, längtar!!




Torsdag

Helt slut i kropp och själ efter att ha gått upp vid klockan fem och gjort ett nio timmars långt jobbpass. Men det är det värt! 

Blev en sväng på stan inne i Kalmar med mamma efter jobbet. Fick med mig en fin skjorta och ett par skor hem! Även pappas födelsedagspresent inhandlades. 
Mamma och jag smög även upp på biostaden och köpte popcorn, sugna som vi var hihi, det var mumsigt. 

Nu är det packning och en varm dusch som står på schemat. Blä för kalla dagar! 






 

Oh happy day!

Vilka roliga nyheter som dök upp idag! Känner mig helt galen utav glädje! Sommarjobbet ringde upp mig och ville att jag skulle komma och jobba några dagar. Gissa om det sitter fint nu både för att det är något jag är intresserad utav och vill jobb med och även i kassan, eftersom man inte får några pengar alls när man pluggar så lite som jag gör. 

Är även glad över att i helgen ska jag till Katrineholm med mamma, pappa och Sofi. Ska bli himla kul att träffa alla och extra kul att träffa våra busiga kusiner. Längtar! 




Kalmar fashion runway





Bio

Ikväll blir det bio med mina två favorit killar. Bara Gordon som saknas så hade det varit mina tre favorit killar. Men tror varken Gordon eller biobesökarna hade uppskattat att man tog med sin lilla katt på bio. 

Hoppas den är bra! Jag känner redan lukten och smaken av de underbara popcornen. 





Heldag med Julia

Igår började näsan rinna och febern komma krypandes. Men förvånande så mådde jag ganska bra idag på morgon. 

Så jag skuttade upp och iväg till Julia. Idag har vi besökt alla second hand butiker i hela Nybro, finns allt massor med godbitar. Men plånkan är tyvärr ganska tom. 
Så vi åkte hem igen och startade målningsprojekt på Julias köksstolar, tror de kommer bli riktigt fina när de är färdiga! 

Nu ligger jag äntligen hemma i sängen igen, för nu är alla krafter helt slut. Febern har kommit tillbaka och jag ska nog snart krypa till korgs, men en bra dag det har det allt varit! 







Monday again

Helgen gick alldeles för fort förbi men himla mysigt var det att äntligen ha syster hemma igen.

Söndagen spenderas inne i Kalmar för lite shopping och god mat med familjen. Ett prefekt avslut på en mycket bra helg.

 Idag har jag inte gjort allt för många knop, har varit en sväng i skolan, ätit mumsig mat och städat. Har även tittat nu på den sista Wallander filmen, lite sorgligt är det allt stackars lilla Kurt.

Funderat starkt på att dra ut en vän annars dör jag snart av uttråkighet.

 
Mumsigt.. 

Hockey

Sitter just nu nere i ishallen, min älskade ishall dock inte för att träna eller titta på konståkning utan för att titta på hockey.
Nybro spelar nämligen mot Tranås idag! Lite roligt att de äntligen möter varandra men det bästa med hockeyn är nog chipsen ändå!


Tatuering

Nu sitter äntligen min fina tatuering där den ska! Snacka om en chockad syster som fick se min tatuering, hade visst "glömt" att säga ngt hihi.

För er som undrar vad den står för så är det evighetstecknet tillägnat till min familj.


Finally Friday

Ligger i sängen och kollar på idol avsnitt som jag missat tidigare, haha mycket underhållande måste jag säga, vissa är ju bara för roliga!

Idag är det äntligen fredag och som jag längtar till denna dagen! Känner på mig att både denna dagen och helgen kommer bli så bra. Idag ska jag göra något som jag längtat efter under en längre tid och inte nog med det så kommer min syster Sofi och Eric hem hit idag och stannar hela helgen! Saknat min lilla prinsessa något enormt.


L O V E


Onsdag

Idag cyklade jag för första gången på evigheter vilket även märktes då jag missbedömde ganska rejält hur lång tid det skulle ta och cykla haha! Fick vänta på min lektion i 25 min i allt för mycket kläder på köpet så jag höll på att tuppa av värme.
Trodde inte det var så varmt ute?!

Lektionen gick väldigt fort iaf och så var det dags att cykla hem igen, vilket gick prima om någon undrade. Det är iaf fler än jag som ska söka till sjuksköterska till våren i min "klass" så det är lite roligt, kanske man lär känna någon innan!

Men nu ska jag ta och slänga ihop lite lunch, har en iskall pepsi som står och väntar på mig i kylen också. Mums!

Crazy hair


2 september

Åh vilket tråkigt väder det är ute idag, mycket lockande att stanna i sängen resten utav dagen. Men det går icke!
Idag känns det som jag tusen saker att ta itu med. Massa telefonsamtal och ärenden ska göras.

Dock har jag något att längta till för idag är det Julia och Ida dag, underbart!
Men nu måste jag göra mig klar så de jobbiga sakerna är över någon gång, nästa hållplats duschen.


RSS 2.0