Why?

Varför just jag, varför just nu? Jag visste verkligen att jag inte skulle skriva ut hur bra jag mådde osv. Men jag gjorde det ändå, nåja är väl inte det mest katastrofala misstaget jag gjort i mitt liv. Saken är den att jag har blivit sjuk iaf.. jag har fått vattkoppor.. och det är hemskt! Jag smittar i princip mer än pesten och ska vara hyfsat isolerad ett tag framöver. Inte nog med det så ser jag ut som en gigantisk salami hela jag och det kliar något fruktansvärt.
Tur i oturen var väl ändå att pappsen var här hemma när jag blev sjuk så man fick bli lite omhändertagen.
Vi hade iaf en väldigt mysig fredagskväll och lördagsförmiddag innan huvudvärken feber blev helt outhärdlig.

I fredagskväll kollade vi på bio vi såg filmen insurgent som var riktigt bra! Längtar verkligen tills nästa nu. 


I lördags var vi först på stan här i Kalmar innan vi åkte över till Öland för att äta himmelska kroppkakor.
Snart kommer fina mamma hit med cola tacka gudarna för det. Ha det bra!

Då var det fredag igen

Allt i mitt liv går verkligen bra just nu, knappt så jag vågar skriva ut hur bra jag mår för då kanske allt rasar igen, men jag gör det ändå. 
Träningen går bra, ställde mig på vågen idag och jag har gått ner 4kg sen nyår! Det trodde jag verkligen inte, sjukt roligt när man börjar se lite resultat. 
Jobbsökandet har gått mycket bättre än förväntan och jag har fått springa på en hel del intervjuer runt om i Kalmar. 
Jag har träffat en väldigt underbar person som inte får mig att sluta le. 
Känner att jag gör människor omkring mig glada av att jag är glad och det känns helt fantastiskt. 
Längtar som en galning till nästa helg då min fina syster kommer hem till Kalmar!
Jag har även skickat in min högskoleansökan så till hösten blir det plugg igen. 
I helgen blir det att umgås med pappa som kommer ner och det ska också bli riktigt mysigt. 
Hoppas att ni får en jäkla bra helg allihopa!

happy face 

Helg

Igår bjöd jag hem ett par sköna tjejer till lite förfest för att sedan gå ut sen på kvällen. Vi hade väldigt roligt och det blev många skratt!
Fick med mig en väldigt fin person hem som jag vaknade upp bredvid idag på morgonen.

Cyklade hem till mamma för en stund sedan och har nu ätit god mat med en liten del av släkten. Snart väntas det fika.


Rocka sockorna

Självklart är jag med och rockar sockorna idag, annorlunda är bra! 


Finally friday

Hade en supermysigt eftermiddag/kväll tillsammans med min fina mamma. Vi möttes upp och satte oss på thai silk. Där mumsade vi i oss massor med mat, pratade om allt mellan himmel och jord och bestämde oss för att vi skulle gå på bio efteråt. När vi ska gå mot biostaden så inser vi att vi suttit och pratat och ätit i 2.5h haha!
Vi rullade i princip upp till biosalen men vi bestämde oss ändå för att ta varsin liten popcorn, det går verkligen inte kolla på bio utan. Vi kollade på askungen, jag verkligen älskar disneyfilmer och denna var lika mysig som alla andra. Man gick ut med ett litet löjligt leende på läpparna precis som det ska vara när man sett en kärleksfilm. 



Idag ska jag möta upp hedda på stan för en liten fika. Ska bli roligt saknar henne som in i bomben! 

Hahaha

Detta kan vara det bästa jag läst på länge!

Mammas födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa mammas födelsedag! Vi firande henne förra helgen när min syster Emma var här med paket och massor med gott. Det var den bästa helgen på länge! 
Men vi ska iaf mötas upp i eftermiddag och gå ut och äta på vår favoritresturang som självklart är thai silk. Kommer bli riktigt mysigt! 
Så tusen grattis pussar och kramar till dig mamma ♥
 
 
Älskar dig till månen och tillbaka.

En riktigt bra helg

I lördags hade jag en supermysig eftermiddag/kväll tillsammans med pappa och två av hans polare. Vi åt himmelskt god oxfilé på olearys, kikade på min lägenhet och var inne en liten sväng på lilla puben.
Trippade sedan hem till min lägenhet igen för att somna till the mentalist men kände efter ett par avsnitt att det kunde jag göra en annan dag istället och blev sugen på att gå ut och dansa. Så hörde av mig till Alicia och efter några snapar med övertalning så var hon på! Vi hade verkligen sjukt roligt och dansade tills svetten rann. Vi stannade tills stängning och gick vidare till café corner för en lite mat innan vi gick hem till lägenheten igen. Tiden bara sprang iväg när vi pratade om allt mellan himmel och jord och vi somnade inte för ens klockan blev halv 5.
Innan hon åkte hem morgonen därpå så hann vid med varsin kopp te i vårsolen.
 
Nomnom!
 
Senare på dagen träffade jag upp mamma på stan vi tänkte ta en fika och gotta oss i solen men det blev en bit mat istället. Somnade sedan som en stock när jag kom hem efter vi varit och strosat lite i affärerna. Men dagen slutade inte där blev även inringd utav jobbet klockan 8 på kvällen då en kollega blev dålig, så det var bara att trampa dit och stänga macken.
 
Idag har jag varit på möte på jobbet, testat den nya daimstruten med chokladglass och tränat ett pass på gymmet med mamma.
 
 

Sjukhuset

Då var man hemkommen från ett besök på sjukhuset. Det var dags för återbesök för en operation som jag gjorde för 6 år sedan (?!) shit vad tar tiden vägen egentligen. Det gick iaf kanon och jag behöver inte komma dit fler gånger om jag inte får några besvär då förstås.
 
Eftersom det gick så snabbt och smidigt gled jag in en sväng på operation också för att få en liten rundtur, en kopp choklad och heja på alla mammas kollegor.
Mycket trevligt, det finns fortfarande en liten del av mig som skulle tycka det var roligt att vara sjuksköterska.

Är så jäkla svårt när man är en sån där jobbig människa som jag som skulle kunna tänka sig att bli ca 100 olika yrken.
Det jag iaf vet till 100% är att jag inte vill jobba med ett yrke där alla dagar ser likadana ut. Skulle kvävas av att sitta och häcka på ett kontor och göra samma sak dag in och dag ut. Sen var det blir i slut ändan får vi se och om jag känner mig rätt så blir det säkerligen ett par olika yrken i mitt liv men vad gör det!
 
 
 

 

Ny vecka

Jaha, då var det måndag igen och en ny vecka står framför oss! Förra veckan blev ganska dålig på träningsfronten så denna veckan blir det nya tag igen. 
Har precis kommit hem från ett möte med en pt från gymmet, vi pratade om vad jag ville ha ut av träningen och så fick jag testa på ett gympass som hon lagt upp. Det var väldigt roligt som lite omväxling från våra gruppövningar. Så nu ska jag försöka ta gymmet 2 gånger i veckan och resterande gånger blir det gruppträning. Har ett uppföljningsmöte om 2 veckor igen så då får vi se om jag tycker om upplägget och se vad vi ska ta bort/lägga till. 
Har dock en väldigt stark känsla av att jag inte kommer kunna lyfta armarna särskilt högt imorgon haha. Tur det står ett spinningpass på schemat! 


RSS 2.0