Äntligen ;) hehe!

YEEEEEEAH, MOM AND DAD IS OUT THE HOUSE! AWESOME! :D :D

she is coming home!

Mina två timmar på jobbet är av klarade för ett bra tag sen, jag har hunnit sova lite och nu är jag helt klart pepp på att träffa ida! :D
städa rummet skulle behövas, men tveksamt om jag orkar de, så nu åker nog myskläderna på och sminket av det är så jag förbereder mig på att träffa min älskling :D hihi,

seee ya!

SÅ JÄVLA NICE!

Dagen igår var nog den bästa på länge alltså och det tackar jag systrarna för, väldigt kul födelsedags present måste jag säga! :D Som både blev liseberg och lite shopping, och även lite annat ståhej på vägen dit och hem, ;)
kan säga att jag nu sett en livs levande älg på vägen, haha!
Och även fått prova på att bli förföljd av ett gäng grabbar med bil. Men vi kom hem tillslut runt kvart i ett igår och är trött som fan även fast sofi var så snäll och gick upp vid åtta och jobbade istället för mig.

Men vad nu då? det regnar ute och mina två bästa kompisar ida och julia är inte hemma och ställer till med massa bus. Till och med min syster har åkt iväg, jag är helt ensam :( nej. okej det var kanske och ta i men jag har tråkigt iaf och vet inte vad jag ska ta mig till, får blinka lite med ögonen till mamma och åka o hyra lite filmer!

ha det bra. pussss

SYSTRARNA OCH JAG ÄR PÅVÄG MOT LISEBERG! F...

SYSTRARNA OCH JAG ÄR PÅVÄG MOT LISEBERG! FAN VAD KUL :D HIHI.


oväntad dag ;)

Dagen började bara bra med mc-mat med min tjeja vi satt där och jäste ett tag sedan bar det av mot kalmar, där vi fastnade en bra stund med mamma, pappa och sofi, vi kollade på bilar och även lite i affärerna.
Trötta blev vi och hungriga var vi påvägen hem tur att vi blev avsläppta på mc så det fick bli det som mat ännu en gång denna dag, ;)
Sedan gick vi en liten runda och träffade även kim en sväng som varit i götet, men fick sedan skynda hemåt båda två för min ida ska nämligen till Gotland imorgon kommer sakna dig sjukt mycket kan jag säga även fast det bara är några dagar.. förresten glömde säga att jag o sofi bokade tid idag till tatuering men det var en lång vänte tid, ska tatueras den 4 oktober.. 

MEN snart ska jag även sova för klockan ringer vid halv 6 imorgon!!!
eftersom mina systrar är lite busiga så har jag fått ett äventyr i födelsedags present, har inte den blekaste om vart jag ska men det återstår och se :)
ha de bra, puss.  


MUMS! NU ÄR JAG FAN TA MIG 16 ÅR! :D

foto0889 (MMS)

MUMS! NU ÄR JAG FAN TA MIG 16 ÅR! :D


Sitter här med min mumsbit, vi är snart he...

foto0885 (MMS)

Sitter här med min mumsbit, vi är snart hemma efter en blöt tripp till kalmar, där vi åt lite mat som vanligt Hihi ;) ikväll ska vi nog bara krypa ner under filtar och täcken och kolla på snabba cash i detta busvädret. Hoppas det är bättre väder imorgon då det även är min födelsedag!


I have so boooring! Sitter och väntar i ...

foto0868 (MMS)

I have so boooring! Sitter och väntar i bilen och dunkar musik på absolut högsta volym, folk kollar lite men det är sånt man får ta men nu tycker jag de andra kan komma tillbaka så vi kan äta någon gång och sedan bär det av hemåt igen! :)


blöööö

Skrev nyss ett långt inlägg som försvann, orkar inte skriva om det så här kommer det kortfattat ist.
Jag är sur, trött, ont i huvudet och magen, blir medtvingad till kalmar, vill träffa min kompisar ist.
Och de undrar varför jag inte är glad..

hoppas ni får en bättre fredag puss.



slappdag

Jaha, då var man återligen hemma igen och återligen sitter jag här vid datorn mycket ovanligt, not.
ska ta mig något att äta tänkte jag sedan kolla lite på en film. Är grymt trött och behöver vila en liten stund hehe.

hoppas på att jag får träffa ida en stund ikväll läste nyss på hennes blogg att hon var i oskarshamn, de här med bloggar kan bli helt livsfarligt alltså, snart behöver man ju inte ens höra av sig till varnadra för man vet redan vad den andra gör eller håller hus.

men nu ska jag nog hämta min cola i frysen innan den exploderar för det har ju liksom hänt förut ;) heh.

Är nere i hagbyhamn, kusinerna har kommit ...

foto0863 (MMS)

Är nere i hagbyhamn, kusinerna har kommit och de är redan nere och badar för fullt, själv sitter man här uppe med farmor och spelar fia med knuff! :)


22 juuuuuuli

Min morgon
Vaknade, satte mig vid tven, fanns ingen frukost, gick och la mig igen.

Men nu ligger jag här i sängen och är hungrig... Ha ha detta inlägg blev rätt deppigt och jag som lovade mig själv att inte vara så jävla sur hela tiden så gick det med de!
Men nu kom dady in och vill köra motorcykel jag är helt klart på!!!

See yaaaa!

movie time.

Nu har jag varit i kalmar och kollat på bio, knight and day hette den mycket bra måste jag säga, med både mycket skratt och spänning :)




ligger här i sängen nu och hoppas på att något kul ska dyka upp som jag kan göra men det tvivlar jag ganska starkt på att det gör..

det blev inte överdrivit mycker sömn i natt kan jag inte påstå, skulle behöva en ida kick just nu så man vaknar till.
Every rose has it's thorn

home!

Kom hem för en liten stund sedan, har varit och tältat ute i vildmarken (idas trädgård) med ida och julle mycket trevligt må jag säga, fast framåt kvällen spårade det nog ut lite för oss hahaha, vi drabbades av övertrött het och skattade åt de mest tråkiga sakerna alltså men det är så det är ;) haha.

Nu ska jag iaf kolla lite Satc länge sen nu! Men om det blir fint väder lite senare så ska jag dra med mig min vän ida för att bada! hihi.

ha det bra!


:D :D :D

Ikväll/natt blir det älskling för allt i världen! hehehe. :D
And i love it!!!!!! ♥


Schema


Här är mitt nya schema inför hösten, man ser inte så bra på bilden men det ser väl rätt okej ut iaf.
Nervös som bara den börjar jag för den delen också bli!
Känns inte kul att gå från störst till minst ännu en gång.
Men om jag känner mig själv rätt så hinner jag nog flippa ur några gånger till innan jag ens börjat ;) hehe.

19 juli

Kom hem från jobbet för en liten stund sedan, var helt okej att jobba idag faktiskt den lilla gubben förgyllde min dag iaf, han kom in och skulle kolla sina spel om han hade vunnit någonting, och bara inte för jag tror jag har vunnit något men du kan ju kolla iaf, sen vann han och han blev så glad även fast det inte var så himla mycket pengar men ni skulle sett glädjen alltså han bara sken upp! :) hihi.

Men nu ska jag väl ta mig något att äta, trodde de hade gjort mat när jag kom hem med icke är ju ingen hemma alls..
aja, ha de bra puss

kommentar.

Postat av: läsare

vart är den andra då? eftersom hon kanske inte är hemma? :)bor hon inte hemma? :)


Svar: Min äldsta syster emma bor inte hemma längre. Men min andra syster Sofi bor fortfarande hemma men hon skulle kanske åka utomlands därför hon inte är hemma isåfall. Men jag hoppas nästan att hon inte åker alltid mysigt att ha systrarna hemma på sin födelsedag :)

hehe, bara för jag hade tråkigt! tycker ni kan rösta ;)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


jahopp

Då var man återligen ensam hemma igen, men det är väl bara till att passa på att njuta eftersom mamma och pappa snart har semester.. haha.
Men frågan är vad man ska göra, musiken står på högsta volym och jag ligger här och degar funderar på att gå ut en runda men det är inget kul utan ida.

Men fick nyss reda på en liten kul sak, att emma iaf är hemma på min födelsedag så nu får vi hoppas att min andra syster också är hemma, då är jag nöjd, jäkligt nöjd.


Who owns my heart
Cause the way you got your body movin's
Got me confused.


Ligger i julles säng och kollar skräckfilm...

Ligger i julles säng och kollar skräckfilm och snackar girltalk! Precis vad jag behöver ;) Hihi. ha en bra kväll!


15 juli

klockan är redan halv fyra och jag har inte gjort ett skit idag, vaknade satte mig vid tven och började kolla oth. Men nu är mina jordgubbar och mitt berg med grädde slut så nu tycker jag allt ida kan höra av sig så jag har något att göra, hihi.


min gullunge ♥


hahaha, så kan det gå!

Igår var jag och badade med julia och ida på dagen eftersom det var grymt varmt!
Sedan åkte jag och ida en sväng till stan med våra cyklar och fikade lite, sedan går vi runt lite på stan och börjar hemåt.
Väl hemma så bestämde vi att vi skulle åka och bada med lite folk igen, men bara ett litet problem, får sms av ida: vart är min cykel? :O
jag springer ut och kollar om min cykel är där och det är den inte!? Då kommer vi på att vi glömde våra cyklar på stan hahaha, så fail. :(

Men snart ska jag iaf till kv med ida för att handla en massa mat, för vi är hungriga.. nej men vi ska laga mat! :D
antar att det är riktigt varmt ute idag med, har inte orkat gå ut och kolla än, haha man märker iaf att det är sommarlov ;)

ha det bra! puss


Öland

Haft en väldigt nice dag på öland med Hedda, Ottilia och Sofi! vi solade, badade och åt lite sen åt vi lite till.. haha sen var vi på jakt efter en vit keps till heddus men hittade lite annat kul i butikerna istället kommer kanske lite bilderna på det senare :)
Men nu ska jag sova, för imorgon ska jag jobba med sofi och sedan blir det att träffa min saknade unge Ida!

förresten vilket knasigt slut det blev på denna dag, fick nyss näsblod bara sådär! har inte haft det på år. haha :O
nej men,Godnatt!

10 juli.

haha, vilken härlig väcking man fick idag då, mamma kommer in i rummet och säger: Nämen du ser ju ut som en liten kåldolme, åh så söt!
hahaha så typiskt henne och säga något sånt ;) men vaknade det gjorde jag.
Efter att ha ätit frukost och så, så åker vi ner till hagbyhamn en sväng till farmor och badar och solar mycket trevligt.
Men när man kommer hem möts man av en chock jag ju säga, grymt varmt!
så jag och syrran hoppar upp på moppen och kör till madesjö sjön för ett dopp, det fanns ingen brygga kvar men det stoppade inte oss haha, vi klättrade i vattnet på något konstigt vänster. så badade det gjorde vi.
och nu sitter jag här och halv kollar lite på en film, love happens heter den lite sådär smått seg därför detta är min 20 paus kanske.

Men imorgon bär det av till öland med sofi och ottilia för där är hedda! Tror det kommer bli en rikig toppen dag.
ha det bra, puss.

-

When you have so many questions and all you get is the wrong answer.

I love nybro..



NOT! hehe.
jag är sur, eller egentligen är jag bara riktigt jävla trött har sovit sjukt dåligt den senaste tiden och eftersom jag fungerar lite som en bebis så blir jag väldigt arg när jag inte har sovit eller ätit haha.
Igår träffade jag iaf julia hela dagen sen träffades vi även en liten stund på kvällen för busigheter.

Men nu sitter jag och väntar på att min vän ida ska sluta jobba, och jag hatar vänta tiden går så sjukt långsamt när man vill att den ska gå snabbt, idag har jag iaf bestämt att vi ska träffas för jag saknar henne! hihi.
ha en bra dag puss!

sol i mängder! :D

Ligger ute i solen medans huset städas förfullt, hehe kom precis hem från jobbet annars och väntar nu på att ida ska sluta så vi kan bada! :D
ska upp en sväng på stan snart med måste köpa nya bikini trosor hoppas på att jag får med mig julia dit ;) hihi.

Ikvällllll kommer sofi min underbara hem igen, jag har saknat dig!!!! :(
pusss i solskenet!

hehe

Vaknade precis för andra gången och känner mig hungrig kan man äta 2 frukostar på samma dag? klart man kan. hehe.
men kollade nyss igenom gammla inlägg på min blogg haha, blev lite förvånad där jag skrev ungefär två inlägg per månad?? herregud undra om jag inte sitter mer vid datorn nu än vad jag gjorde för ett år sen..
fast detta kan bero på att en utav mina systrar flyttade så då var det bara en kvar att slåss med om datorn. Sen kom vi på idén att skaffa trådlöst internet så nu kan jag ju sitta på mitt rum vid datorn och detta leder till att jag skriver på min blogg ungefär varje dag, måste vara så bra teori julia, visst känner man sig lite smartare på sommarlov alltså kanske skulle räkna några tal i matteboken, ne herregud vad tänker jag med SOLSTING var det här!!


Härlig tisdag!

Svampbob och iskall cola in my ♥ tihi.


en vanlig måndag?

Ja, det känns faktiskt nästan som en vanlig måndag, vaknade av att klockan ringde gjorde mig i ording och stack till jobbet, den rutinen känns det som jag gjort förut fast till skolan.
Aja efter jobbet så slängde jag mig i soffan och kollade på en film, wallander indrivaren mycket spännande faktiskt de brukar vara ganska förutsängbara annars.

Har också hunnit med att vara ute en sväng med julia, mycket trevligt träffade en hel del folk pågrund av att vi var i desperat tillstånd. haha
tillslut hittade vi det vi sökte och fick oss även ganska mycket skratt, du är allt för bra min lilla tjockis. ♥

blir en film till nu, måste ju äta upp chipsen vi köpte annars är det ju slöseri med pengar ;) hehe. ha det bra puss!


Dagens humor av ida och julia! På mc. ...

foto0824 (MMS)

Dagens humor av ida och julia! På mc. 1. Ida: vill du ha. Bajs! julia: hahaha va? Ida: asså muffins. 2. Ida: jag tror de kallar på dig där inne! julia: va? ida: aa. De sa mc chicken. Båda: hahahaha! 3. Ida: nämen de här pommeserna kan jag ju inte äta. De har jag ju haft DÄR! julia: hahaha där? ida: alltså inte där! Hahaha tack för oss! Haha och ja vi var trötta.


Airplanes

heter en låt som jag lyssnat på om och om igen på min ipod idag på stranden tycker minnsan den är mycket bra!
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Idag har jag då som sagt varit och solat med mamma, pappa och emma i vita sand mycket trevligt träffade även julia där nere en liten stund.
Men nu är jag hemma och har hyrt 3 filmer i fullt soligt väder, tror galenskaperna smittar av sig från den första filmen som är på just nu alltså Alice i underlandet. Lite wierd är den men ändå ganska bra OCH Senare kommer ida hem och då är det fotboll och moppen som gäller nicenice!

puss!

Inget slår ölands jordgubbar farligt gott!

foto0811 (MMS)

Inget slår ölands jordgubbar farligt gott!


och solen fortsätter att skina! :D

Idag har jag redan hunnit med både en sväng till kalmar och en sväng till hagyhamn. i kalmar skulle jag leta efter skor vilket jag också hittade, köpte även en myströja, underkläder och en ny navel piercing :)
I hagbyhamn fixade pappa något golv och då passade jag även på att sola, grymt varmt har det varit idag alltså underbart!
Nu ska jag fortsätta läsa en väldigt spännande bok, får även ta en rusch på rummet ser inte allt för bra ut just nu (; hehe.

seee ya, puss

lalala underbart :D

Haft en väldigt trevlig dag med julia, vi var på stan och kollade lite och köpte glass och stekte lite i solen haha, eller aa julia stektes i solen men är man så dum och tar svarta jeans och en lång svartärmad så får man skylla sig själv ;) hihi.
Var även nyss inne på dexter var bara nyfiken på om man kunde som om man blivit antagen till sitt program man hade valt och till min stora förvåning så kunde man det, och visst hade man blivit antagen, underbart! :D
Och snart ska det också grillas mums hihi.
Senare kommer ida hem och då ska jag bannemej träffa den gullungen också! :)

ha det bra, puss (:

RSS 2.0