Morsdag

Precis hemkommen från en väldigt mysig kväll. Jag och william bjöd ut våra fina mammor för att gratta dem på morsdag, det blev en god middag på table20.
Älskar dig världens bästa mamma ❤


En helg i världsklass

Haft en så himla bra helg uppe i Tranås. Vi har gått på minimarknad och köpt brända mandlar, ätit god thaimat, slappat framför skilda världar och snackat en massa skit, lagat himmelskt god gulasch som vi bjöd lilla pappsen på, varit ute och dansat och träffat en massor med roliga människor. Helgen avslutade vi med att äta brunch på ett nyöppnat ställe och det var verkligen så himla gott. Därefter brummade jag iväg hem till Kalmar igen.
 

Myskväll

Igår var det dags för lite lördagsjobb på systembolaget i ett par timmar. Därefter somnade jag som en liten klubbad säl i sängen och råkade sova lite för länge som vanligt. Vi hade bokat bord på larmgatan 10 vid 7 och jag vaknar 10 över 6 haha. Det var bara att slänga sig upp och göra sig i ordning.
Var verkligen en himmelsk middag som bestod av vitlöksbröd till förrätt och sedan planka. Mums! 

Efter jag vinkat av William så kom Emma in till Kalmar. Vi planerade en utgång men var väl lite halvt opeppade båda två. Vi satt på en uteservering en stund och snackade lite skit innan vi gick hem och kollade på en film istället.
Nu sussar hon så sött bredvid mig här i sängen medans jag kollar på vampire diaries. 

Födelsedagsfest för fina Alicia


Ny vecka

Igår började jag dagen med ett pass på gymmet. Det är så skönt att vara där när det knappt är något folk var bara en och annan hurtig pensionär.

Jag drog sedan hem och gjorde mig i ordning för att åka till nybro. Känns alltid lika lustigt att åka dit och det bara knyter sig i magen för att man ska stöta på människor som man låtsas inte finns längre.
Jag mötte iaf upp Emma och vi startade med plugget som gick lite trögt idag, det var roligare att planera grillkväll och fika på stan.
Efter fikan så gick vi och handlade innan vi åkte bort till Williams mormor för att grilla. Blev en jättemysig dag/kväll fast extrem trötthet och huvudvärk. Somnade som en stock när vi kom hem fullt påklädd och med smink på mig haha måste varit en vacker syn.
Hoppas ni fått en lika bra start på veckan som jag!

 

Malmö

Igår var jag i Malmö med min fina familj för att fira Emma som fyllde 25 år! Vi började dagen med att öppna lite födelsedagspaket och dricka bubbel hemma hos Emma, vi drog sedan ut på stan för att äta brunch och sedan blev det shopping för hela slanten! 
Hade verkligen en supermysig dag. Önskar att man hade dem alla lite närmre kalmar så man kunde träffas oftare!


Min långhelg

Haft en väldigt bra långhelg trotts lite utströdda jobbtimmar i torsdags, fredags och lördags.
Hade en ganska bra valborgsmässoafton, den gick lite i vågor kan man väl säga med roliga och mindre roliga stunder. Vi började iaf med att äta lite mat på zorbas vilket vad mycket mumsigt innan vi drog ut till Harrys som resten av hela kalmar kändes det som. Var verkligen så sjukt mycket folk! Men det var väldigt kul att träffa på en massa gamla vänner som man inte sett på evigheter! 


Vaknade upp på fredagsmorgonen och var verkligen helt slut men det var bara att palla sig upp för att jobb ett par timmar på ok. Humöret blev dock på topp igen när jag kommer hem till en nystädad lägenhet och en god middag. Han är för bra min William! 

Igår åkte vi på en liten roadtrip först runt om i Kalmar för att kika runt lite i affärerna innan vi drog över till Öland. Vi åkte till saxnäs, åt en glass, kikade runt lite bland husvagnarna och gick ner till vattnet. Det väcker verkligen många fina minnen av att vara där. 



Senare på kvällen träffade jag Emma en stund på kvällen vi hade tänkt att vara duktiga och gymma men då var självklart gymmet stängt.. så himla typiskt! Vi drog iaf ut en sväng och åkte lite inlines istället, mycket trevligt.

Idag så drog jag, william och saga till Leos Lekland! Har verkligen velat åka dit ett bra tag nu och det var verkligen sjukt kul! Men man blev även helt slut om man ändå kunde ha energin som ett barn igen haha. 



RSS 2.0