I want you

Skolans jobbigaste dag är över, jag har hunnit sova och ikväll kanske det blir kebab jo, det duger väl. Skulle egentligen tränat nu med Ida men det blev lite ändrade planer då vi båda somnade.. haha, lite typiskt oss faktiskt.
Ska läsa lite i min totalt skruvade svenska bok bara för att vara lite duktig tills imorgon, hehe ;) Hmm, vet inte riktigt vad som händer i helgen än men jag hoppas iaf på min hampus hehe ida har iaf värsta bio dejten i helgen sötis på hög nivå ;)

Can you really delete me from everything that easy?

Inside Out

Kort skoldag idag det gillas, det gillas även att min Ida är en så jäkla bra vän, vad skulle jag göra utan dig egentligen? Jag älskar dig hjärtat.
Och tack för nudlarna hehe, de var gott som fan ;D hihi!
Vi skulle även fått reda på mekanik provet vi gjorde för ett tag sedan idag men icke, jag som knappt kunde sova i natt för det där jäkla resultatet, men imorgon så smäller det istället ska även detta bli en sömnlös natt med madrömmar om att sofi och jag blir gravida utan att någon av oss vet med vem.. haha shit det var så läskigt verkligt!!




Haven't you seen all the beautiful girls, they all are standing in a queue for you.
Oh boy i don't understand why i'm the girl that you want to be with.


Tillbaka till den härliga skolan

Första skoldagen på veckan avklarad, blev även en sväng ner på stan med ida och vi tjockade oss med lite pizza tur att jag ska träna hårt denna veckan alltså! :D
Om en timme ska jag ner till fageslättskolan och ha barmarks träning får hoppas på att de ej är så högljuda idag mitt huvud håller på att sprängas men att barn ej är högljuda är väl lika troligt som att jag skulle se en flygande gris som knaprade på en bit fetaost.. ;)

Men ska vila nu en stund, blir nog att leka med ida på kvällen sen igen, can't get enough of you honey (:
pusss!


Lördag

How can you not see, that you mean the world to me.
Hampus ♥ Julia

Håller på att tagga till spinningen, eller? nej inte direkt. Så vad ska man göra en dag som denna, jo jag tänkte träffa min vän ida en stund om hon nu vaknar någon gång ;) , sen träna, kanske plugga? men ska jag verkligen vara så duktigt.. väldigt tveksamt alltså.

Men ska väl fortsätta att dega framför tven nu, ha en trevlig lördag.


Ledighet!

I turn my head to the east I dont see nobody by my side
I turn my head to the west still nobody in sight
So I turn my head to the north, swallow that pill that they call pride
That old me is dead and gone, but the new me will be alright

Underbar morgon tranan hade redan varit här när jag vaknade idag! Så skönt att vakna upp en fredag och inte ha någon skola alls. Mini lovet har varit ganska nice hittills iaf. Igår var jag med ida och vi var lite busiga.. Har alltid lika kul med mitt hjärta hehe! :D
Idag blir det en lugn dag ska ta synstest på körskolan iaf sen får vi väl se vad som dyker upp. Mamma och jag spinnade igår och imorgon blir det corespinn och jag inte överlever så gillar jag er alla! ;)
ha det bra puss.


-



Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always.

Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head, i miss you.

Underbar känsla!

Är nästan lite förvånad att jag klarat av veckan utan att helt seriöst fått en panik attack eller tuppat av helt. Måndagen blev en riktigt jävla pissdag alltså, referat skriving i 3 timmar, tyska prov, cykel stulen..

Tisdagen, Onsdagen bestod mest av plugg hela dagen och tillslut idag hade vi två mekanik prov! ett på morgonen och ett sista lektionen.. Snacka om att vara död när man kom hem eller vad! Tänkte då gå och lägg mig men icke då är jag snäll och ställer upp för min syster och pallar mig ner till ishallen, har också lagat mat till min familj.. haha shit vad har hänt med mig varför så snäll!?

Imorgon är det fredag också och det betyder en efterlängtad helg ska bli skönt att ta det lugnt som fan!
Nästa vecka är vi lediga två dagar också YEAH!

Mina vänner är ganska söta!


Lyccccka!

Det är fredag, solen skiner iaf lite och jag slutar närsom skolan för dagen! Har tyska just nu och vi sitter och skriver om våra husdjur som vi inte ens har haha.. ;)

Men som sagt jag är glad som få, för ikväll ska jag även träffa hampus och trycka i mig massa med chips, godis läsk och annat gott för det är ju faktiskt helg!! :D

Men blir även att plugga i helgen också det är väl den tråkiga biten.. men sånt man får ta ibland..

ska bara skriva klart nu om min låtsas katt nu sen kommer dady och hämtar mig och ida YEEEAH!

PUSSSS

wish you were here

Har varit nere och dykt i den megastora plugg högen hela dagen men den verkar inte vilja bli mindre för det.. Men imorgon är det matteprov vet i fan hur detta kommer gå men får helt enkelt hoppas på det bästa!

Funderar starkt på att gå och lägga mig i sängen och läsa min bariga bok.. men är dock lite ledsen att det är den sista boken av henne som jag inte läst.. :/

                JULIA                         +           Hur kär får man bli?      =   SANT

                  

hmm, tror chips påsen får hänga med ner i sängen också lite sådär lagom smuligt ;) mums...

 


sjuk

Att vara sjuk är nog det hemskaste man kan vara, det suger så himla hårt man orkar inte göra någonting man gör ingenting förutom att man sover? är inte sjuk speciellt ofta, inte med hög feber iaf och man glömmer verkligen hur jobbigt det är att bara ligga i sin säng och göra nada till slut får man lite smått panik ska jag säga er..

Men sova och äta glass är skönt iaf kanske inte samtidigt men var för sig, när man sover så känner man inte att det gör ont ungefär överallt och när man äter glass så känner man sig iaf lite kallare för stunden.. sköönt!

Men ska kika lite greveholm nu sen sova igen.. blir ingen skola imorgon heller.
puss och godnatt.

'

And who do you think you are

running around leaving scars,

collecting your jar of hearts,

and tearing love apart,

you're gonna catch a cold

from the ice inside your soul

so don't come back for me.


Imorgon!

Imorgon är det idas tur att dra till tandläkaren och hygglo som man är så hänger jag på!




 



JULIA OCH IDA + IDA SKRIKER I TANDLÄKARE STOLEN förresten visst var det likt? ;) hehehe


Torsdag 3 mars

Nu var denna skolvecka så gott som över, och jag har återligen klarat en hemsk och lång torsdag! men det blir inte vila för det icke! Nästa vecka och veckan där på bjuder på många härligheter bland annat, tyska prov, matte prov, mekanik prov, referat skrivning i ungefär 3 timmar hmm har jag glömt något tro, nej men det är säkert någon gullig liten lärare som trycker in ett prov till någonstans i dessa veckor.

Jag har nu iaf skrivit klart och skickat mitt engelska arbete om kärlek, vi får väl se hur det går kände mig inte direkt så kärleksfull idag så vår engelska lärare måste tro att jag hatar kärleken när hon läser detta ;)
Jag känner mig lite duktig att jag fick iväg arbetet men ska jag fortsätta på tyskan med? eller det kanske är lite att ta i för idag? jo jag tycker det med ;)

Jag som hade hoppats på en lugn och harmonisk helg men nej, skolan har redan räddat min helg med plugg härligt, då behöver jag ju inte vara rädd för att inte ha något att göra iaf...
hehe pusss!

RSS 2.0