Söndag

Har haft en bra helg som spenderats både med mitt hjärta och min bästa vän och även med en del plugg, det kanske inte var så roligt men behövligt. 

Imorgon börjar jag klockan ett vilket både har sina för och nackdelar. Skönt med sovmorgon men jobbigt att komma hem runt klockan fem och sedan sätta sig och plugga. Men det är bara att bita i det sura äpplet. 
Avslutar iaf denna dag men en bra Disneyfilm. 




Dag ut och dag in

Har egentligen inte särskilt mycket att skriva om, mina dagar ser ungefär likadana ut nu förtiden. 
Går upp, drar till skolan för föreläsning oftast 9-12, äta, sätter sig på biblioteket för att plugga till ungefär 5-6, hem och plugga lite till, äta igen och sedan sova. Ungefär så har det varit hela veckan. 

Förutom igår då var jag faktiskt en sväng på stan med Emma efter vi suttit på biblioteket. Vi tog en fika och handlade lite presenter! Ett välbehövligt avbrott från allt plugg. 

Mysigast café i Kalmar är helt klar kullzenska! 

Dålig morgon

Usch vilken jobbig morgon jag har haft idag. Den började med att jag inte kunde sova när jag väl har lite sovmorgon.. Den tid jag kunnat sova har inte varit särskilt bra den heller jag har drömt väldigt konstiga och jobbiga drömmar inatt som resulterade med att jag vaknade ledsen idag på morgonen. 
Inte nog med det så ville inte min datorn sammarbeta med mig idag på morgonen och mitt puder gick i delar. En jäkligt dålig start helt enkelt.
Men skolan har gått bra och jag är nu påväg hem, dock har jag ont i huvudet men det är inget som lite mcd inte kan bota! 



Melodifestivalen

Ikväll är det myskväll med pappa och massor med onyttigheter. Har precis ätit kebab och snart väntar grillchips och melodifestivalen.
Jag gillar verkligen melodifestivalen det är så mysigt att kolla på! 




Mot Tranås

Åt en mumsig frukost bestående av Sandbergs nybakade ostfrallor, gjorde mig i ordning och packade en liten väska. 
Nu sitter jag här i bilen påväg mot Tranås till Sofi och pappa. 
Som jag saknat dem båda, stannar där tills imorgon innan det bär av hemåt till plugget igen. 




RSS 2.0