Lycklig tjej.

Jag hade inga hål lalalala :D hehe! Okej, jag har aldrig haft hål i tänderna men den här gången trodde jag jag skulle ha det! (så känns det varje gång)


Jag är rädd för dig tandläkaren..

Har inte varit i skolan än idag, men jag börjar vid kvart över ett och har en lektion gaaah så onödigt..
men efter skolan drar jag och pappa till kalmar tror jag, sen senare ikväll blir det att träffa Hampus blir nog en bra dag trotts allt!
pussss

What have you done?

Haft de sämsta dagarna år 2011.. Imorgon är det tandläkaren kan det bli mycket värre än såhär.

Dead & Gone

Nu har julia och ida var duktiga för vi har varit och tränat! inte varje dag detta händer, men nästa vecka ska vi försöka vara riktigt aktiva på gymmet! man får väl passa på när man inte har tonvis med plugg :)

Nu ska ja vila för jag är trött, blir nog några avsnitt av solsidan :)

Lördag

Bion igår var helt okej bra, det smärtar att säga det men jag trodde faktiskt den skulle vara mycket bättre!

Har iaf nu precis försökt mig på att träna lite med vår pilatesboll men jag vet inte om det gick så himla bra, försökte mest hålla mig kvar på bollen det var inte så himla lätt kan jag lova haha. Men med lite träning så går det nog prima tillslut!


Så här såg jag ut (nästan).

Men frågan är vad händer idag? Jag har varit uppe tidigt och har varit en sväng nere i ishallen för att träna de små barnen. Men what's next, jo jag tänkte faktiskt baka lite bröd haha, är grymt sugen på det. Och tråkig nog ska jag nog städa mitt rum idag med känns lite som söndags varning..
Senare ska jag nog dra iväg och sola om jag får med mig någon solnings partner (; hehe.

Äntligen fredag :D

Hemma från en sväng på stan med ida för en liten stund sen, vi åt självklart pommes som är vår passion (;


mmmmmmm, gotttt!

Blev iaf nyss klar med mitt svenska arbete och det känns mer än skönt kan jag lova!
Annars ikväll är det då bio med mina brudar som gäller vi ska se, Love and other drugs! känner på mig att det kommer bli en toppen kväll särskillt med bio popcorn då kan det inte bli mycket annat!
Snart ska vi tillbaka till skolan från vår evighets håltimme som vi har mitt i fredagen önskar att det inte vore så men man kan inte få allt här i livet, hoppas iaf på skjuts till skolan ;)

ha det bra pussss!


:D

Vilken gullig syster jag har som kommer in med godis till mig, hehe. :D matteprovet är gjort nu iaf, gick säkert åt helvete men gjort är gjort hehe, imorgon blir det bio också supermysigt!

och nu börjar halv åtta hos mig bäst att skynda till tvenc :D ha de bra!


hej och hallå

Tja eller hej ;) vad fan brukar jag hälsa först? minnet är kort men gott som man brukar säga.
Mesta dels av dagen har bestått av pluggande iaf och lite busigheter med min vän ida som råkade bli lite väl länge vi var nästan ute i 3 timmar? och ja vi var som isbitar när vi väl var hemma haha ;)

Men vi fick med oss en leksak och ett x antal tuggummin från automaten så vi är glada iaf. Är förresten ledig imorgon men funderar ändå på att gå och lägga mig snart.. måste vara pigg när det blir plugg hela dagen imorgon, Godnatt

Old times

Kollade igenom gamla inlägg från våren 2010, jag skriver ungefär varje dag något positivt, kanske att skolan var kul eller iaf helt okej, att jag skulle fokusera på det positiva.. jag menar vad hände med mig?

just nu är verkligen allt skit och varje dag är någonting alltid dåligt.. Skolan suger verkligen skulle njutit mera av att gå på högstadiet som var helt okej, gymnasiet är hitills det tråkigaste och jobbigaste jag varit med om. ville bara säga det liksom till er som går på högstadiet så ni vet..

En sak har iaf förändrats till det bra hållet, jag har äntligen lärt mig att stava positivt jag suger verkligen på att stava märkte jag när jag läste lite haha..

jag vill inte bli stor och ta ansvar gillar att mamma och pappa finns i min närhet samtigt som jag inte kan vänta till att fylla arton, ta studenten och flytta hemifrån? vet inte hur det går ihop men..


-

You always want me, when you can't have me.
I'm trying to understand, but it don't make any sense.

Helg!

Har redan varit vaken i många långa timmar och är trött som jag vet inte vad, lite sömnigt sådär gick jag in på msn och blev sur för det var ingen rolig som skrev och då tänkte jag att det inte var någon rolig inne men då upptäckte jag att alla jag brukar prata med på msn var blockade? :O
hahah,tror msn tycker jag ska skaffa nya kompisar... ;)

Tror jag ska sova en stund nu, hehe.. pusss ha en kalas bra lördag (:

I need you, But then what?

Plugg i högar!

Nu har jag iaf kommit lika långt på svenskan som det försvann om inte mer så det får fan räcka för idag ;)
Borde egentligen ta tag i tusen andra saker också men det är inget jag orkar som vanligt haha..

Har faktiskt haft sovmorgon idag och har det även imorgon vilket hör till ovanligheterna så det gillas starkt må jag säga. Har inte så mycket mera att säga faktiskt förut att jag har gått hem från skolan idag vilket var väldigt kallt haha, vad hände med alla dem dära plus graderna som skulle komma nu :(

Vintern gör min så sjukt deprimerad..


skulle ej tacka nej till en resa just nu, bara någon tog mig härifrån..

arg, sur, trött..

Min svenska rapport som jag skev en bit på, på lovet är helt borta kommer till och med ihåg när jag sparade den men ändå är fanskapet borta!!!! fan också har ingen lust att sitta här och skriva om hela jävla skiten....
Men det är jag väl så illa tvungen till...

det var allt hejdå.


SKOLAN

Lovet kunde nog inte ha slutat så mycket bättre om jag ska vara ärlig, hade natt pulkaåkning med min underbara vän i backarna i lördags. Sedan sov jag bort hela söndagen ;) hehe.

Men nu har helvetet börjat igen (skolan) och ja det är faktiskt ett helvete jag orkar verkligen inte.. Vill helst bara sova.
men nu är det såhär att jag ej ska dit imorgon så det var ju skönt för mig, men dess värre så ska jag till sjukhuset för att få reda på svaren på den lilla operationen jag gjorde för ett tag sen. Så det kanske skulle varit bättre med skola imorgon iaf.. Har alltid turen med mig not..


JAG GILLAR DIG!


Torsdag eller ska jag säga söndag?

Har precis kommit hem från ida när jag upptäckte att jag hade fått 12 kommentarer på ett sjukt tråkigt inlägg, haha vad hände undrar jag? ;) lite mysko faktiskt men kul haha.

Nahe hyrde bröderna karlsson idag med min syster men jag kunde inte kolla klart den för den var verkligen sjukt pinsam haha, men jag ska ta mod till mig och kolla klart den nu just precis nu!
Så godnatt eller kanske inte godnatt men jag kan ju inte säga till er att ni ska ha en trevlig film tittning.. invecklat det blev måste sluta tänka så mycket har ju faktiskt fortfarande lov :)

en vanlig dag

Jag dööör snart av tråkighet i brist på annat, men får nog skylla mig själv lite orkar inte göra något heller är extremt trött och har inte gjort speciellt mycket idag så jag vet inte varför hehe, men nu är jag hungrig med och mat är påväg om bara segona kunde kommma hem ngn gång (pappa,sofi) från tranås så vi kan käääka :D

har inte åkt pulka denna vintern slog det just nu, är du på inatt ida ;) hehehehe!

- Open your eyes baby.

Have you ever had a dream?
Or is life just a trip?
A trip without chances
A chance to grow up quick

Open your eyes, open your mind
Proud like a god, don't pretend to be blind
Trapped in yourself, break out instead
Beat the machine that works in your head.

Tisdag

Ännu en dag ensam hemma rätt skönt, har redan hunnit kolla en film, varit nere i ishallen och åkt skridskor med ida och köpt cola! :D underbart resten av dagen tillbringas nog i soffan måste jag erkänna kollade runt lite i kylen nyss för att se om det fanns något att äta men icke hittade inget vidare tilltalande tyvärr.. dags att handla kanske?

Nahe colan är i frysen och popcornen i micron känner på mig att detta blir en väldigt lugn eftermiddag :)
ha det bra!

RSS 2.0