FAST CAR

HEJ och HALLÅ DÄR UTE!!

Jag är inte sjuk längre, har bara en jävla hosta och ont i halsen men vad fan det går över, det var en härlig dag att vakna upp helt utan feber! Har precis käkat världens bästa mat alltså potatisgratäng!! hehe, äter alltid upp mer än halva när vi har det här hemma man måste ju tyvärr spara lite till de andra.. Skulle nog kunna äta flera stycken så underbart gott ;)

Dock är det världens tråkigaste väder ute, typ storm? och regn.... :/ Jag som skulle mysa med mamma på stan idag första advent och allt, vi får hoppas att det blir bättre lite senare :) Hoppas ni har en mysig söndag hihi.


You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere
Anyplace is better Starting from zero
Got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me
Myself
I got nothing to prove

You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone

Sjuk....

Fan vad jag hatar att vara sjuk, man glömmer lätt hur det är att vara riktigt sjuk och inte kunna göra någonting förutom att sova hela dagarna.. Igår ville jag ville verkligen inte vara vaken för jag hade inprincip ont överallt plus 39 graders feber... Fyfan. Har väl missat hur mycket som helst i skolan också de här två dagarna jag har varit hemma.. :/ igår gick det verkligen inte att äta någonting alls på hela dagen på grund av min hals men denna morgonen börjar bättre jag dricker iaf varmchoklad, alltid något.
Nahe det var de, har hänt så mkt mer än sömn dessa dagar! Hoppas ni mår mycket bättre puss.


Tranås!

Ligger just nu i Sofis och Erics lägenhet helt för mig själv och tittar på något mysko program på 6an;) Idag har hela släkten varit här i Tranås och grattat Sofi som fyllde 19 år igår! Hihi massa grattis till dig älskling:) Det har varit trevligt och varit massa bus med små kusinerna är helt utmattad haha...
Saknar dock min pojkvän som fan.. Så det är tur att jag ej stannar här allt för länge så jag hinner jag träffa honom imorgon hihi underbart:)
Älskar dig Hampus<3

Hoppas någon kommer hem snart så vi kan börja med maten är hungrig och ensam haha :( puss!


Forever and always....

My bed is so cold, so lonely
No arms just sheets to hold me
Has this world stopped turning?
Are we forever to be apart, forever to be apart?

It hurts, wounds so sore
Now I'm torn, now I'm torn..


Onsdag!

Var på bio inatt med mina tjejkompisar vi kollade på den efterlängtade Breaking dawn del 1! Dock mådde jag inget vidare så kunde inte direkt njuta av sitta där inne med 200 andra kacklande tjejer ;) haha..
Men det var lite kul att se faktiskt att så himla många var där fast filmen slutade klockan 2 på natten på en vardag :)

Nu sitter jag här vid datorn och försöker fixa lite med min tyska uppsats som jag ska skriva imorgon om kost, dock är jag fortfarande inte riktigt pigg har åkt på feber också så det går lite segt :/...

Förresten så måste jag skriva att min lilla vän Annie blir stor tjej idag hela 17 år! Massa grattis till dig!


Haha, sry annie detta var den enda bilden jag hade på dig på denna datorn! ;)

hahahahaha............ love you


Klar

Då var det gjort! Jag hade tydligen blivit väldigt närsynt inte undra på att jag inte kan se vad lärarna skriver på tavlan ;) haha! Men nu har vi iaf beställt nya super glasögon som jag såg som en gud i super härligt :) de kommer om ungefär en vecka tio dagar så jag får väl gå runt som en blind mullvad ett tag till ;)
Ska gotta ner mig i soffan nu med lite marknads godis dock är det nästan slut så får väl börja knapra på chipsen hihi.


Synundersökning!

Min huvudvärk verkar inte vilja ge sig därför ska jag snart iväg på synundersökning för att se om det är de som kan vara felet!
Sitter just nu på dolcevita med mamma och pappa och lunchar så nu mår jag allt lite bättre! Hihi gott ;) puss


2 november

Mår inget vidare.. Min huvudvärk och illamående verkar ju aldrig vilja gå över. Ligger i sängen nu iaf och halv kollar på någon film på tven..

Pratade för en stund sedan med min syster Emma i Skype, det var mycket trevligt hon bor numera i Oslo så det är väl den kontakten man har med varandra just nu. Måste säga att jag saknar båda min systrar faktiskt känns som det var evigheter sen vi sågs alla tillsammans.. :(
Men ska väl fortsätta att ligga och dega nu, inte mycket till händelserik dag måste jag säga mest sovit ;)
Ha det bra, puss!


SHOPPING

Har haft en heldags shoppingtur med mamma i Växjö. Blev en hel del nya saker så jag är super nöjd! ;) fixade även en del av min systers födelsedagspresent, bäst att passa på medans man har pengar ;) haha.
Ska snart äta nu och sedan blir det Hampus, härlig dag och ännu bättre avslut! Lycklig tjej Hihi puss


RSS 2.0