(:

jaha, då var man hemma efter ett tidigt morgon pass med ida på gymmet, det var riktigt kul och ett tag var vi helt ensamma där då passade vi på att spänna oss lite framför speglen (; haha,
nu ska jag äta lite sen blir det att ge sig av mot kalmar!

byebye ♥


helg!


fredagen gick fort i skolan, och nu är de äntligen helg.
dagen kommer spenderas med min älskade ida, för vi ska nämligen färga hennes hår sen får vi väl se vad de hittas på efter det (:
annars vet jag inte rikitgt vad som händer i helgen, eller jo någon av de andra dagarna så ska jag in en sväng till kalmar med pappa och kolla på tränings kläder o skor.
har nämligen köpt träningskort med ida och annie så här ska det fan tränas! hehe.
nej nu måste jag fixa mig lite ska visst vara hos ida om tio minuter haha.

pusspussss!





vågar man säga att jag saknar dig?

torsdag

Skolan idag var helt okej, och jag måste säga att den här veckan har gått riktigt fort härligt, så nu är det snart helg igen! (:
men nu ska det tränas med mina två sötkorvar ida och annie!

ha det bra!



kommer antagligen inte bli någon favorit efter
 den här bilden men hade ingen annan! ;)

bläbläblä

kan ju inte säga att jag har så mycket att blogga om, och jag har hört att man inte ska skriva här när man är på dåligt humör men det skiter vi idag.

dagen i skolan var riktigt seg även fast idrotten var ganska kul för engångs skull vi körde fångarna på fortet haha, efter skolan så blev det att träna med ida och annie vilket också var kul faktiskt.
Och nu ska jag ta och slänga mig in i duschen för att sedan hinna titta lite på paradise hotel.

pusspuss ♥

don't play with fire, if you can't handle it.

23 januari

handla handla handla..
idag blev det kalmar med min älskling och det blev en hel del så som: tshirt, tunika, fondation, bh, klocka, kofta, linne, väst, öronhängen. dagen blev väldigt bra och vi hade självklart kul som bara den! (:
ikväll så blir det nog ida och annie vi får väl se vad vi hittar på för kul, :)

trevlig helg!




det finns ingen bättre än du, mitt hjärta ♥


21 januari

Nu var även veckans längsta och tråkigaste dag avklarad känns bra, imorgon är det äntligen fredag och helg känns välbehövligt är redan trött på skolan.
Och så måste jag säga att jag är väldigt trött på snön, kan den inte bara försvinna så våren och sommaren kan komma i rasande fart hade varit riktigt skönt, sommarlov vore ju inte helt fel nu alltså.


ge mig sommar och värme!


simhallen


Vanlig skoldag, men idag kom vi iaf en bit på vägen med dansen och det känns väldigt skönt nu ska vi bara öva öva öva öva, så blir det nog bra. Om ngn timme ska jag och sofi iväg och simma, och jag ska tydligen vara den som behövs livräddas, hah, de här kommer nog se väldigt kul ut (; fast jag ser nog mest framemot att basta om jag ska vara ärlig hehe.

pusspuss!




what happend with everything?


19 januari

dålig dag måste jag säga, har lust att lägga mig i sängen dra över täcket och stanna där några dagar,
läxor hit och dit har jag med men jag har verkligen ingen lust att ens öppna böckerna.
tror jag lägger blicken framåt och blundar för det jag inte vill se, och hoppas på att de händer något kul snart.
två dagar har gått och tre återstår, det är väl bara till att bita ihop så är det snart helg igen.

musik

Sitter och lyssnar på världens pepp låt väldigt härlig!
David Guetta – Get Up

Nu ska jag iväg och träna så hinner inte skriva här.

pussssss

Fredag

Måste säga att jag sitter här och känner mig väldigt duktig, har tränat på gymmet nu 2 ggr i rad, och sen har jag hållt mitt godisförbud de är fan bra för att vara jag ska jag säga! :D
I kväll händer nog annars inte så mycket, blir säkert någon film med emma (:

puss, ha de bra!


13 januari

En helt vanlig onsdag med massa dans i skolan, men kanske inte en helt vanlig onsdag i varje fall för vi har   skaffat städ hjälp? haha, ja de är faktiskt sant, det ska komma någon hit och städa, jag tycker det är lite smått kul,men nej det vore faktiskt inte helt fel att få hjälp med att damma och damsuga på sitt rum (a)
Aja, imorgon är det iaf torsdag och idrottsdag i skolan jag skulle mer kalla det lekdag för vi ska åka pulka hela dagen och grilla korv (; haha. det ska faktiskt bli kul, härligt att de har den på en torsdag med som är vår tråkigaste dag på hela veckan!

pusss!




12 januari

Ingen skola för mig idag men det var ganska välbehövligt eftersom jag inte mår så bra. Och jag hoppas verkligen det är bättre imorgon. Det här som skulle bli en riktigt tränings vecka eftersom det är gratis vecka på friskis, men det sket sig redan i starten.
bad även mamma köpa lite ben and jerrys på vägen hem från träningen men när jag satt där och kollade på du är vad du äter, så blev jag riktigt sugen på frukt så skickade iväg ett sms och de ist, kanske börjar jag bli riktigt allvarligt sjuk? ;)

puss & kram.


10 januari

Nu har Ida åkt hem känns tomt, men om det blir som vi har bestämt så blir det att träffa hela gänget snart och då ska det färgas hår!
funderar lite på att dra med mig kameran och ta för och efter bilder så ni kan kicka på resultatet.
men vi får väl se hur dagen slutar brukar inte bli som man planerar alltid (:
men får väl slänga på mig lite kläder och göra mig iording nu.

skola imorgon jippi.

ha det bra ♥


kalmar igen?!

jaha, då var man hemma från en dag i kalmar återligen, blivit mycket kalmar på senaste tiden men det är kul.
fast idag blev det mest Ikea och där köpte vi garderobs dörrar, överkast, kudde, täcke och lite sånt (: känner att mitt rum fått en liten makeover (; Och skor var jag tvungen att köpa också efter mycket tjat från mamma. Men
nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för sen kommer Ida och då blir det att inviga den nya sängen!
Så det kommer nog bli en rolig lördags kvälll! :)

ha det toppen,

8 januari

då var den här helgen förstörd.

kalmar!

äntligen hemma från kalmar har ont både här och där kan jag säga, brukar ofta sluta med katastrof när hela familjen johansson åker in till kalmar men idag klarade vi det med sura miner (; men det blev endel roliga inköp iaf som en mössa, bh, trosor och en ny säng! :D hihi, men nu kommer det jobbiga att sätta in sängen också..

och just det skola imorgon ingen hit tycker jag inte!

byebye :D

6 januari

idag har vi haft besök av mina vilda och busiga kusiner, och eftersom jag var det enda barnet som var hemma så fick jag självklart stå för alla lekar och annat bus. vilket var ganska kul till en början med blev ganska trött efter ett par timmar kan jag ju säga. Så jag säger nog godnatt snart ska nämligen upp tidigt för en sväng till kalmar med familjen.

ha det bra ♥




Ronja




Emil, Oskar och Ronja

Måndag

Måndag, jul och nyår är redan över och snart börjar skolan igen, weej! nej det är inte något jag längtar till direkt särskillt inte alla nya lärare vi ska ha när micke är pappa ledig.
förresten undra om jag inte skulle bada idag med ida, ja vi får väl se tilldess händer absolut ingenting ska nog gosa ner med mig det här roliga spelet, hih




seee ya! :)


2010

2010, kan ni tänka er? tiden går väldigt snabbt ibland.
2009 kanske inte var det bästa året blev mycket motgångar med det hände en del bra saker med såklart,
som; vi började nian och det börjar ticka mot sitt slut på högstadiet!, blev 15 år och fick moppe, åkte till polen med klassen, träffade nya människor från när vi åkte runt hit och dit, och mycket mer (:
och just det får inte glömma att skriva mitt nyårslöfte heller, jag tror nog jag har haft samma i några år nu men har aldrig riktigt lyckats så den här gången ska jag lyckas, godisförbud får det bli som vanligt!
nej, 2010 ska fan bli ett bra år!

ha det bra,

RSS 2.0