Lördagsgodis


Ett stycke lördag

Så härligt väder det har varit ute idag med 6 grader och sol till och från, både min vårjacka och sneakers fick faktiskt åka fram för första gången i år. Nu längtar jag verkligen som en galning till våren och sommaren!
Idag har jag varit nere en liten sväng på stan, ätit väldigt god mat på athena det blev fläskfile med pommes och rödvinssås och storhandlat på maxi! 


Friday baby

Igår mötte jag upp Emma på stan för att hänga en stund. Vi gick runt lite i affärerna och kollade in bokrean, fanns mycket roligt! Fick med mig en bok hem. Vi satte oss sedan och fikade och pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt, hon är för bra den tjejen!

Idag ringde klockan kvart över 4 och det var bara att palla sig upp och cykla iväg för att öppna macken. Dagen gick relativt fort alltid roligt att jobba en fredag alla är så glada när de kommer in. Kom hem och somnade inprincip direkt efter jag fått av mig skorna haha. 
Ikväll har jag lyxat till det med godis från hemmakväll och massa bra avsnitt av The mentalist, älskar verkligen kriminalserier! 


Här är boken som jag köpte på bokrean, mitt nästa projekt är alltså att lära mig sticka! Så nu vet jag äntligen vad jag ska ge min syster i examens och 25års present, en stickad fågel. 

Kvällsmat


Kakor

Idag när jag kollade in kylen så insåg jag att mina ägg gick ut idag så jag tänkte  passa på att baka något mumsigt, det blev chokladsnittar. Är inte så mycket för bakelser och tårtor men småkakor går alltid ner. 
Jag har även hunnit med att tvätta 4 maskiner med tvätt, så idag har jag verkligen varit en liten hemmafru eller hemmasingel får man väl kalla mig eftersom jag inte har någon man haha! 
Senare i eftermiddag blir det spinning med mamma. 


En bättre lördag

Började dagen med ett spinningpass med mamma. Efter det drog vi ner en sväng på stan. Hittade en vårjacka och även ett par skor så nu är jag fullt utrustad inför våren! 
Vi åkte även ut till maxi och handlade lite mat tills kvällen. 
Nu har jag precis duschat och ska väl börja göra mig i ording lite smått för att sedan trampa bort till mamma lite senare. Vi ska nämligen mumsa på världens godaste mat tillsammans med Fredrik och annsofie. 
Men innan dess ska jag kolla klart på pingvinerna från Madagaskar som jag kollade på innan jag totalt däckade haha. 
Imorgon och på måndag är det jobb som gäller!
Hoppas ni får en bra lördag. 


Torsdag

Haft extrem tandvärk i mer än en veckan nu så har inte direkt haft så mycket att skriva om hade nog mest blivit  klagande från min sida. 

Det ni har missat är att min kära blogg fyllde 6 hela år i måndags tåls även att nämna att det var min namnsdag också och jag fick faktiskt ett grattiskort från mormor, överraskad! 

Igår var jag ute en liten sväng med hedda och Malin. Fortfarande med ont i tanden men knaprade i mig en Ipren och följde med en stund ändå, skönt att komma ut från lägenheten lite. 

Idag har jag varit på sjuktbanan här i Kalmar med en kompis och testat på att skjuta. Det var riktigt roligt faktiskt!


Senare på eftermiddagen åkte jag och mamma till nybban för att hämta ut mina nya glasögon. Så himla skönt med ett par nya då mina gamla gått sönder, har inte direkt gått att vistas med de andra bland folk då jag tejpat ihop dem lite fint haha! 



Alla hjärtans dag

Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag! 


God fika på stan, hjärtanballonger och 
uppvaktning av min fina familj som jag älskar till månen och tillbaka blev min dag iår.  

Biomys

Idag har jag haft en väldigt bra eftermiddag/kväll. Jag och mamma började med andra passet för veckan på gymmet, det blev grit plyo som är extremt jobbigt. Vi la oss sedan en stund i massagesängarna som belöning. Gick hem, duschade och gjorde mig i ordning för lite god mat på olearys. Blivit väldigt mycket fusk denna veckan med maten nästa vecka blir det tuffare tag! Vi avslutade vår kväll på biostaden för att se 50 shades of grey som var jäkligt bra, mycket småfnissade i salongen haha! 

Hejdå Gotlandsgatan

Spenderat dagen med mamma i Nybro, kändes lite konstigt att åka dit igen inte varit där på över en månad. Vi gjorde ett par ärenden på stan och vinkade av huset på gotlandsgatan en sista gång. Har många fina minnen därifrån men nu är det dags att skapa nya i Kalmar istället. 

Vi gjorde även ett par ärenden på stan inne i Kalmar och jag har nu piffat upp min lägenhet med lite nya våriga doftljus och dukar.


Underbara väder

Kan inte bli annat än lycklig av detta underbara väder med sol och flera plusgrader! 
En god sallad till lunch, gått en runda på stan i solen, cyklade hem till mamma och nu myser jag med en liten katt i knät. Ibland får man försöka uppskatta det lilla här i livet när allt annat är upp och ner. 


Kickoff

Igår åkte jag och två kollegor till Jönköping för kickoff med massor med andra personer från vårt avlånga land som jobbar på Okq8. 
Dagen började med lunch och fortsatte sedan med föreläsningar och övningar inom sälj. På kvällen blev det middag och sedan fest. En mycket trevlig vistelse som avslutades på bästa sätt med hotellfrukost. 


Kom hem idag runt lunch och somnade på direkten ett par timmar. Åkte sedan hem till mamma för att bli bjuden på trerätters middag som bestod av vitlöksbröd till förrätt, oxfilé med Klyftpotatis och kladdkakemuffins till efterrätt. Mycket mysig kväll, nu är jag hemma och kikar på The originals. 


Målarbok

Nu har jag gjort som min kära syster och gått och köpt mig en målarbok för vuxna. En bok som ska få mig att finna ro och hitta min kreativitet, skapa mindfulness och försöka att leva i nuet utan stress och oro. 
Vi får väl se om boken har någon magi, men att sitta och måla lite är både roligt och rofyllt.


Good movies

Film är något som det alltid finns tid över till enligt mig. Här är fyra bra filmer som jag sett i januari. Finns dock hundra till som jag skulle vilja se men att gå på bio varje vecka har jag tyvärr inte råd med, mat får gå före tro det eller ej. 


Träning

Händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu så har inte direkt så mycket att skriva om här om ni undrar varför jag är lite oaktiv. 

Jag har iaf påbörjat min prova på vecka på gymmet förra veckan med mamma. Vi har hunnit testa två pass vilket var spinning och grit plyo. Det sistnämnda passet var grymt jobbigt men kul! 
Idag ska vi testa på ett pass som heter body balance vilket ska vara en blandning mellan pilates, yoga och tai chi. Tror det kan bli riktigt roligt! Ett mål jag har med min träning är att bli hyfsat vig igen och jag tror att ett pass som body balance kan hjälpa till en liten bit på vägen. 

Förutom träning så står det städning på schemat idag. Är redan klar med toaletten och har även bytt lakan i min säng. Nu återstår bara resten utav lägenheten.. tur att den inte är speciellt stor! 


RSS 2.0