.....


Första skoldagen

Idag vaknade jag upp i min säng vid klockan 7 och insåg med stor glädje att det var min första skoldag på Åkrahällskolan som 2:a. Jag gjorde mig iording och packade min skolväska med alla mina 11 block och mina två nya pennor. Jag väckte mamma sen bar det iväg med bilen och hämtade upp Ida sen åkte vi raka spåret till skolan lite smått förväntansfulla och nervösa. Ida och jag hoppade av på pakeringen började gå mot skolans ingång och helt plötsligt kändes allt som vanligt igen, sommarlovet var som bortblåst och det roliga och pirret i magen tog snabbt slut...


LOVE

Jag älskar dig Hampus ♥ Du & Jag


. . . . . .

Hur är det möjligt egentligen att man kan känna sig ensam när man är en utav flera miljarder på vår jord. Människor av olika kön, åldrar och utseende men ändå känns det som om man är helt ensam som om alla människor har försvunnit och du är den enda som finns kvar. Helt ensam


Skolan börjar nästa vecka jag såg nästan framemot det för några veckor sedan men man glömmer lätt vilket helvete det är, hur stressad man blir av att försöka göra bra ifrån sig hela tiden och vara på topp på varenda prov och läxförhör.

Sommarlovet är nästan över nu, dags att gå tillbaka till verkligheten..


TATUERING






- MAKE THEM WONDER WHY YOU ARE STILL SMILING

betrayed



Det kommer nätter då det är kallare än vanligt.
Då man fokuserar sig på allt som tagits ifrån en.
Dom ser inte oss, vi som har vårt liv kladdat i kollegieblock.
Det kommer nätter då månen är bakom molnen,
och dagar då dom du älskar sårar alla dagar om året.
Snälla, tänk på det ni ville för nu står ni och sparkar på en som redan ligger

Det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Och du tror att du vet var dina vänner står, men sen så ser du dina vänner gå.
För mina vänner fattar ingenting.
Man ber om hjälp men dom vänder andra kinden till.



Summer!

Var ett tag sen jag skrev på min blogg nu eller ja det var ett ganska bra tag sen. Men jag har helt enkelt gjort annat nu på sommarlovet och bara haft det lugnt och skönt utan datorn!

Men jag fyllde iaf år för ett tag sen och imorgon ska jag iväg med mina tjejkompisar för att göra en utav mina födelsedags presenter. Jag ska nämligen till House of pain för att göra min andra tatuering! Ska bli så sjukt kul och jag är verkligen taggad på att bli gaddad hehe ;)

Tänkte krypa ner i sängen nu och kolla lite på Irene Huss, så ni får önska mig lycka till imorgon och godnatt! Puss


RSS 2.0