Lean on

Himla skönt med lite lediga dagar nu innan det blir jobb torsdag, fredag och lördag igen.
Men trotts jobb hela förra helgen så hann jag ändå med en del. Jag var på Williams släktkalas i lördags och sedan blev det utgång efter det med härliga människor. 


På söndagen hade vi en riktigt slappdag med skräpmat och filmer innan jag började jobba vid 5 igen.

Igår var jag på möte på systembolaget, senare på eftermiddagen var jag och mamma en stund på stan innan vi möte upp william för att äta lite gott på thaisilk. 


Idag blev det en skön sovmorgon och nu håller jag på att fixa mig lite samtidigt som jag städar och dunkar musik. Idag ska jag nämligen träffa en mycket saknad vän som varit på resande fot i månader! 

Fredag

Det har verkligen blivit en helomvändning i veckoplaneringen gentemot föregående veckor. Jag har gått från ungefär 1-2 jobbpass per vecka till 6 stycken denna veckan men ändå känner jag att jag hunnit med en hel del. Det är träningen som har kommit lite i efterhand dock bara hunnit med ett pass än så länge denna veckan.

Men igår prioriterade jag faktiskt lite torsdagsmys med Emma efter jobbet. Vi gick på stan och trängdes bland kläderna inne på cubus och bikbok som öppnade sina nya butiker igår och hade 30% på hela sortimentet. Vi tog oss även en god lunch på Athena.

Senare på kvällen träffade jag Alicia efter hon slutat jobba. Vi åkte och satte oss i slottsparken och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket mysigt!
Det blev verkligen en bättre torsdag då jag fick träffa två av mina underbara vänner.

Idag blir det ett kort pass på systemet om några timmar men innan dess blir det att städa lite och laga mat. Hoppas ni får en bra fredag! 

Ny vecka

Förra veckan var en väldigt bra vecka. Var och kollade på bio i torsdags såg fast and the furious 7 och den var verkligen så himla bra!! Så gå och kika på den om ni inte redan har gjort det. I fredags träffade jag hedda för lite tacomys och för att kolla på fotboll i spöregn i Nybro, hon är verkligen för bra den tjejen som nu ska lämna mig i en vecka för att njuta i Egypten, fusk!


I helgen har jag även hunnit med grillpremiären för i år, det var en väldigt mysig och trevlig kväll som spenderades i Mönsterås.

Igår hade vi en riktigt fixardag, var och handlade mat runt om i hela kalmar haha, fixade med mina vår och sommarkläder som låg överallt i hela lägenheten. Så nu åker höstkläderna bort helt! 


Idag har jag jobbat min första dag på mitt nya jobb. Har verkligen varit roligt men det har varit väldigt mycket information att ta in och just nu känns allt lite rörigt. Det är mycket nytt att lära sig! Men jag tror att jag kommer trivas kanon. Kollegorna verkar hur sköna som helst! 

-


Tranås

Vilken bra helg detta visade sig att bli! Åkte upp till Tranås igår för att träffa min fina syster och pappa. Julia och albin skulle ändå upp på skäktkalas så jag åkte passade på att hänga med.
Så igår åt vi en riktigt god lunch på golden thai som bestod av förrätt med vegetariska vårrullar sedan blev det mongoliskbuffé där man väljer alla kryddor, såser, grönsaker och kött/räkor/kyckling som man vill ha själv rått så tillagar dem de så man får titta på. Det blev även efterrätt som bestod av friterad banan med melonglass var verkligen himmelskt gott alltihop! 

Senare på kvällen så började jag och sofi att göra oss i ordning litegrann för att förfesta med erics kompisar. Vi drog sedan ut på babar här i Tranås med hela gänget från nybro/kalmar som också var på släktkalas här. Hade verkligen sjukt roligt med världens finaste vänner.
Idag på morgonen blev det en riktigt brak frukost med jordgubbar, kiwi, scones och våfflor! 

Inte nog med det så ska jag äta världens godaste lunch, alltså chiligryta! Är verkligen min favorit. Senare i eftermiddag bär det av hemåt igen till Kalmar och då får jag äntligen träffa min favorit igen som varit iväg, helt underbart! 

Torsdag

Fick bli en liten kvällspromenad efter att jag varit inne hela dagen med huvudvärk. Var skönt att gå runt i det fina vädret med musik i öronen en stund. Kalmar är verkligen en så himla fin stad. Jag trivs verkligen som fisken i vattnet här, ibland är förändringar bra.
Imorgon ska jag jobba ett par timmar. Kommer bli jobbigt att ta sig upp vid halv 6 när man varit sjuk i över en vecka och sovit dag som natt i princip.
Men det får gå, nu ska jag gosa ner mig i sängen med en kopp te och svampbob.

 

Påsk

Haft en himla mysig påskhelg med väldigt fina människor. Vi har ätit massor med god mat hemma hos mamma, jag fick en väldigt fin påskpresent och så har det blivit en och annan speltunering i skipbo. Så roligt att ha min fina syster hemma ett tag, sån otur bara att jag såg ut som en prickigkorv när vi hade planerat att hitta på en massa roliga saker. Men nu håller kopporna sakta men säkert att försvinna iaf, helt underbart! För det har varit ett helvete rent ut sagt. Uppmanar starkt föräldrar att smitta era barn när de är små!!

 

RSS 2.0