Underbart väder

Gud vilket härligt väder det har varit idag, nu är verkligen våren påväg och den är mer än välkommen!
Har varit en härlig dag isig faktiskt, fint väder gör mig glad. Har även lyxat till det med Ida med en bit mat på stan, underbart.

Bion igår var väldigt härlig och bra faktiskt, var över mina förväntningar! Så den rekommenderas verkligen att se.
PUSS


BIO - SMÅ CITRONER GULA

Avslutar min tisdagskväll med att gå på bio med mamma och Emma, mys!


Torsdag

Har spenderat min start på sportlovet i Tranås med min fina syster och mamma, mycket trevligt! Blev massor med god mat och en hel del shopping efter en tur i Linköping.

Idag blir det en lugn dag med plugg blandat med criminal minds.
PUSS


Söndag

Var inte helt fel att vakna upp vid halv 12 idag, så skönt att äntligen få sova ut. Idag har jag verkligen inte gjort ett skvatt förutom att ligga i min säng och kolla Criminal minds, men riktigt skönt har det varit att ha en slapp dag!

Dock blir det andra bullar nu, ska strax iväg på ett spinningpass med mamma. Resten av kvällen får jag se vad som händer, hoppas dock på att träffa Hampus vi har inte kunnat ses alls mycket de senaste veckorna, så han är mycket saknad. Annars får jag väl packa lite istället för imorgon bär det av mot Tranås till syster!!
PUSS

Söndagsgott


ALLA HJÄRTANS DAG

Började min dag med att få en överraskning av mamma som bestod av choklad, presentkort på Åhléns och en trisslott. Himla mysig start på dagen!

Dock blev inte resten av dagen som planerat tråkigt nog, Hampus är fortfarande sjuk och vart mycket sämre idag. Har istället övningskört en runda till Kalmar och nu står tv mys med familjen på schemat!
PUSS


Hej och hallå

Har inte direkt några positiva åsikter, tankar eller idéer att komma med idag. Är faktiskt ganska bitter. Har hängt över fysikböckerna i över en vecka nu och jag fattar fortfarande inte ett skvatt, när man väl tror man fattar och ska göra om något liknade så ska man helt plötsligt använda någon annan formel av de 6140 som finns.
Fysik B alltså, varför valde jag dig?
Så nu ber vi till alla gudar där ute i världen och håller alla tummar och tår att provet imorgon går bra!

Imorgon är det alla hjärtans dag som jag kommer spendera med just mitt hjärta, det får mig iaf på bättre tankar.
PUSS

Fina mamma ❤


I spent a year in that town, one Sunday.

Då börjar även söndagen lida mot sitt slut. Känns ändå som jag fått en hel del saker gjorda som jag varit illa tvungen att göra.
Började dagen med att övningsköra till Kalmar och hem sedan startade jag upp
med allt plugg.. Kunde kanske suttit med det ett tag till men det lockade verkligen inte. Vilade en stund sen masade jag och mamma oss ner till Friskis för ett spinningpass!
Känns gutt nu när det är över, slängde mig in i duschen och nu sitter jag här i min säng med lite glass.
Ska kolla några avsnitt av CSI innan det är dags att nana. Puss!


LÖRDAG

Nu ger jag upp allt plugg för idag är helt slut. Det är så många måsten just nu som jag bara inte orkar tänka på, är så sjukt skoltrött just nu allt jäkla plugg tar kol på mig.
Längtar verkligen som en galning till sportlovet, ska bli skönt med en liten paus från skolan.
På sportlovet ska jag även åka upp en sväng med mamma till min syster Sofi, för massa familjemys och shopping åh längtar!
Inte nog med det så kommer även min andra syster Emma hem över helgen på sportlovet, saknar dem massor. Är verkligen jobbigt att inte ha dem så nära mig som jag önskar att jag hade.
 
Ikväll får jag se vad som händer, Hampus är inte på topp så vi får väl se om han orkar med mig ikväll eller inte haha. Ett måste ikväll är iaf melodifestivalen, förra lördagen var lite av en besvikelse så nu vill jag se en förbättring!
Hoppas ni får en bra lördagskväll.
 
Ge mig sommar och myskvällar med finaste Hedda!
 
 
 

MOVIE MANIAC

Har sett en himla massa filmer nu på senaste tiden, jag och min familj är numera stamkunder på hemmakväll. Vi hyrde tre stycken senast igår, dock har vi bara hunnit se en utav dem än så länge.
Tänkte ger er ett litet filmtips om ni nu är filmgalna precis som jag, den bästa utav de senaste filmer jag har sett har klart varit Man on a ledge, den rekommenderar jag verkligen att kika på!
 

Happy girl

Jag fattar helt ärligt inte vart veckorna tar vägen, imorgon är det redan fredag igen? Men jag klagar inte.
Ska bli skönt med helg, dock kommer den bestå av en hel del pluggande.

Dagen har för övrigt också gått väldigt fort, hade sovmorgon och slutade redan vid klockan ett.
Åt sedan en god lunch innan jag började med pluggandet.
Nu sitter jag vid tven med en kopp varm
choklad med mini marshmallows i och kikar på date med mig.
Hoppas ni haft en bra torsdag!
PUSS


Tisdag

Så himla skönt att inte sluta sent en enda dag på hela veckan. Ren lycka när det dessutom drabbar de sega fysik lektionerna.

Har dock inte gjort något vettigt idag som jag borde utan det har jag naturligtvis skjutit upp tills imorgon.
Avslutade iaf dagen med min underbara pojkvän behövdes verkligen, finns inget bättre. Lycklig tjej.

Godnatt med er! Puss


Söndagsmys

Vilket underbart väder det är idag, man får verkligen en energikick!
Så idag passade vi på att åka över en sväng till Öland för att fika på gårdby, så himla mysigt där med lanthandel och café. Rekommenderas starkt.


KALMAR - LARMGATAN 10


Underbara fredag!

Äntligen är det återligen helg. Äntligen kommer min syster Sofi hem. Idag är jag lycklig!
 
Har precis kollat ett avsnitt av VD, den serien är lätt den bästa jag någonsin kollat på alltid är man i extas efter ett avsnitt, så underbart!
Har även hunnit att övningsköra till kalmar idag, kände att det var dags att prova på det då jag snart ska göra halkbanan.
Ikväll ska jag bara njuta av att vara ledig med min fina syster, en bra film och något gottigt att smaska på, åh så bra!

RSS 2.0