beautiful day

Har haft en jäkla bra långhelg men den hade gärna fått vara ännu längre. Även fast jag inte har skola imorgon så har jag ändå lite ångest inför morgondagen är inte direkt pepp på att gå upp vid halv 5 imorgon.. Ska nämligen åka till stockholm imorgon med skolan, hade vi inte fått lite tid till shopping hade jag nog stannat hemma. haha så positiv, tycker verkligen synd om Ida som ska sitta i en buss med en sur Julia vilket jag antar att jag är efter att ha gått upp den tiden på dygnet ;)
 
Idag har jag iaf gjort en del, har passat tvillingarna med mamma, handlat inför imorgon, träffat ida en stund sedan tagit en kvällpromenad med fina Denise. Borde verkligen försöka sova snart.. Men tror helt ärligt inte det hjälper lär vara lika trött imorgon iaf!
 
 
Sötfisar!
 
PUSS

Sometimes the questions are complicated and the answers are simple

Idag har jag varit på marknad i Bäckebo var mysigt att gå runt där och titta men höjdpunkten med marknader måste ändå vara Mariannelunds marknadsgodis mums! Dock äter jag alltid för mycket så jag får ont i magen.. haha, men det hör liksom lite till.
Nu ligger jag och kollar på NCIS i väntan på mysigt sällskap.
Ha en bra lördag!
 
Marknadsgodis och en sovande Selma.

My friday

Idag har det inte varit en vanlig dag utan det har varit pappas födelsedag! Så grattis till världens bästa pappa.
Vilket betyder att jag haft besök av mina kusiner, farbror och syster. Underbara familj, har varit en väldigt mysig dag!
 
 
 
 

I don't wanna hold you if you wanna go

Underbara lediga dag. Fruktansvärt skönt att få sova ut på en onsdag har dock inte gjort så mycket vettigt idag brukar bli så på mina lediga dagar.. Men har faktiskt gjort det mamma bad mig om innan hon åkte till jobbet och det var att ta hand om alla mina skolsaker från förra året haha... Aja, nu är de borta iaf, bättre sent än aldrig!
 
Väntar spänt på att bonde ska börja älskar verkligen det programmet hehe, är så mysigt. Börjar dock bli lite halvt uttråkad nu... Inte undra på egentligen har inte ens gått utanför dörren idag, herregud jag måste verkligen börja röra på mig mera.. Skärpning nu Julia!!
Längtar något kopiöst till helgen alltså, pappa fyller år, Emma kommer hem, får träffa min farbror och mina underbara kusiner hihi!
 
Finaste systrar!
 

Hopeless

Har verkligen inte hunnit gå in på datorn och blogga på ett tag. Har nämligen haft fullt upp med fysikplugg har verkligen kämpat som ett djur, men vad hade all slit för nytta när provet ändå gick skit? Så jädrans omotiverad på att gå i skolan nu alltså.
Långhelgen kunde inte kommit mer passande. Ska inte tillbaka till skolan med vanliga lektioner på en hela vecka, så jävla underbart!
Har verkligen inte hänt speciellt mycket har umgåtts med min fina syster som kom hem i helgen, det var välbehövligt. Var även på klassfest i lördags, med min gamla klass från högstadiet det var trevligt faktiskt, var kul att se alla igen!
Har bett mamma köpa kakor känner att jag behöver tröstäta...  
 
Jag och min fina vän i lördags!

Prayer is not about what your lips say, it’s about what your heart hears.

Har haft en kort skoldag idag vilket har varit väldigt skönt ändå känner jag mig fortfarande super stressad.
Har varit på körskolan idag, teori i 2 timmar det är faktiskt inte så himla segt särskilt inte när man har med sig de bästa tjejerna dit.
Sedan var det direkt hem och hugga tag i den stora plugg högen. Har nu äntligen blivit klar med min redovisning tills imorgon, vi får se hur det går alltså men får hoppas på det bästa.
Är verkligen helt slut.. om jag inte köpt mig lite cola innan så hade jag garanterat sovit nu, vilket jag nästan gör..
Ska slänga mig i sängen nu, imorgon kommer Sofi hem ÄNTLIGEN! hihi PUSS
 
Snyggingar på körskolan!
 
Bästa återhämtningen efter en jobbig dag

Life is what happens while you are busy making other plans.

Panikar sönder över hur jäkla mycket jag har att göra de kommande dagarna. JAG ORKAR VERKLIGEN INTE. Jag har ingen lust, orkar inte, vill inte, NEJ säger jag bara.
Imorgon ska jag: Ha svenska redovisning, fotograferas, ta spruta, färga och klippa håret, plugga och kolla bonde söker fru (haha, var kanske inte det största måstet imorgon men nästan..)
Nej, jag är arg. Ska ut en sväng med min fina vän Ida brukar alltid hjälpa. Tack och hej.
 
 
HAHA, så jag!?

16 september

Har varit med min fina vän Ida ungefär hela dagen. Fast vi har mest pluggat, eller försökt plugga iaf det är så jävla svårt. Vi har även lagat lite mat och så. Är verkligen helt slut i huvudet så en liten tupplur hade inte varit helt fel just nu! Idag är det även min underbara vän Julias födelsedag 18 dessutom, äntligen en till go tjej som man kan gå ut med hihi!
Ikväll ska jag inte göra något speciellt hade tänk att mysa lite framför tven med godis framför X Factor och Beck. Har verkligen ångest över att det är måndag imorgon igen.....
 

Maten vi lagade idag hihi!
PUSS
 
 
 

Damon Salvatore I fucking love you



The beginning is always today

Har inte hänt speciellt mycket idag alls. Har träffat Julia en stund för lite klädprovning och sedan Ida för att plugga till fysikprovet nästa vecka. Har även övningskört en ganska rejäl runda idag vilket gick ganska bra faktiskt. 
Nu sitter jag här hemma och ruttnar, händer väl inte direkt något speicellt ikväll. Får väl titta på en film med pappa som han tjatar haha..
 

Äckliga fysik...!!

Don't start what you can't finish

Har hittills haft en jäkla bra fredag dock har det tråkiga vädret dragit ner mitt humör lite. Började dagen med att trampa iväg till skolan för att ha en lektion i design sedan slutade jag för dagen. Väl hemma så åkte jag och mamma direkt in till kalmar för lite shopping. Vi hittade en hel del båda två.
Trötta efter shoppingen så satte vi hos på Ming palace för att återhämta oss lite.
Är verkligen fortfarande helt ont i magen proppmätt fast det gått 2h 30min sen vi åt.. haha, men inte undra på egentligen tryckte i mig 14 vårrullar (Ja, jag räknade...)
Hade säkert kunnat äta fler dock kände jag att jag skämdes lite för att hämta mer mat när det var sådär 6:e gången. Fast stod faktiskt på skylten utanför att man fick äta så mycket som man ville.. hehe ;)
 
Ikväll ska jag leka med min fina vän Ida, har laddat upp med en påse godis från tokiga ture och en fet chipspåse denna kväll kan ju bara inte gå fel.
 
 
 
 

KÄRLEK

Världens finaste vän, vad skulle jag ta mig till utan dig. Jag älskar dig ♥

Often in life we forget the things we should remember and remember the things we should forget.

Äntligen helg imorgon igen, underbart. Har verkligen ingen ork att gå i skolan och jag som verkligen skulle anstränga mig sista året.. Vi får se hur det går, är så himla skoltrött.
Idag har varit en ganska bra dag ändå fick hem min jacka som jag beställde i fredags och den satt som en smäck underbart ögonblick.
Har även varit på teori kurs med bästa tjejerna vilket jag trodde skulle vara de längsta två timmarna i hela mitt liv men det gick ganska fort faktiskt. Dagen avslutades på bästa sätt med halv åtta hos mig och mcd. Jäkligt gott. Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova.
 

Everyone can fake a smile
 
PUSS
 

Live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.

Hade en trevlig kväll igår med fina vänner. Är så tacksam för ni finns, helt underbara är ni.
Idag vaknade jag av att min katt krafsade på min dörr och ville komma in. Kunde dock inte somna om efter det så jag pallade mig upp för att göra frukost. Var så himla sugen på nybakta frallor så jag bakade scones till frukost idag. Jäkligt gott.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer dock måste jag verkligen städa mitt rum och se till att mina jeans blir tvättade tills imorgon. Annars har jag inga större planer.
 

MUMS
 

Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.

Har haft eftermiddags mys med min fina pappa. Vi har kollat på film, ätit gott och tryckt i oss godis. Inte helt fel faktiskt. Senare ikväll vet jag inte direkt vad som händer antingen en film till med pappa eller kanske något annat dyker upp, ytterst tveksamt. Känner mig verkligen positiv. Dock kan det vara för jag har jäkligt ont i magen, jag lär mig aldrig alltså.. Jag vet att jag inte kan äta en hel chipspåse utan att få ont i magen/må illa men ändå gör jag det gång på gång...
 
Ha en bra kväll! PUSS

I worry I won't see your face light up again

Min superlånga håltimme är snart slut och det är dags att palla sig tillbaka till skolan igen. Lektionen varar dock bara en timme så jag har inte en allt för jobbig fredag om man säger så. Så himla skönt med helg igen iaf men jobbigt på samma sätt. Om jag inte har något att göra hela tiden så vill min hjärna tänka och tänka är det sista jag vill göra just nu.
 
she's fine, most of the time
she takes her days with a smile
she moves  like a dancer in lights
spinning around to the sound
sometimes she falls  down

breathe, just breathe
take the world off your shoulders
and  put it on me
breathe, just breathe
let the life that you live
be all that you need

Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't.


Underbara vän, underbara is. Isen kommer alltid att vara min flykt plats. Skär efter skär. Jag behöver inte tänka där. Ramla, slå sig, upp igen, ramla, testa igen, klarar det, lycka.

-

I like to pretend that everything's alright.

Because when everybody else thinks you're fine

sometimes you forget for a while that you're not.


RSS 2.0