Världens finaste syskon


Aktiv dag

Idag har minst sagt varit en aktiv dag, började dagen med att gratta fina pappa vid frukosten med lite paket. Sedan var det fullrulle till Kalmar för att leta födelsedagspresent till Sofi. Hittade det jag skulle sedan bar det hem för att plugga fysik har även hunnit med att övningsköra en sväng och slagit in en hel del paket.
Resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan och dega med mina chokladbollar, underbart!


just breathe

Sitter i soffan och njuter av att svenskan är klar och att jag är ledig imorgon! För jäkla fint.
Tänkte passa på att träna och plugga fysik imorgon på min lediga dag. Jag och göra någon nytta när jag väl är ledig går dock inte direkt ihop tyvärr, så vi får väl se hur det går. Brukar alltid bli att jag intalar mig själv att jag aldrig är ledig och borde göra roliga saker istället för tråkiga.
Har iaf mumsat i mig en massa gott idag, så jag är nöjd.


Måndag

Dagen gick väldigt fort i skolan idag och håltimmen kändes inte som 25 år med mitt underbara spel. Har nu även fått mina vänner att spela det, vi får väl se vem som tröttnar först på att vara bonde, haha!
Eftersom det är måndag idag så har jag varit och tränat spinning med mamma, var gutt! Har även uppgraderat mitt Friskis kort i 3 månader. Ska försöka att iaf gå 3 gånger i veckan. Vi får väl se hur det går.
Imorgon har jag körlektion på håltimmen, är nervös var ett tag sen nu. Men vi får hoppas på att det går bra och att jag inte kör över allt för många.
PUSS


If you judge people, you have no time to love them

Har haft ett himla bra lov måste jag säga! Malmö resan var toppen och det var så skönt att prata av sig med min underbara systrar. Jag är även väldigt stolt över mig själv att det inte ekar i plånboken efter shoppingen. Jag lyckades minsann hålla i slantarna en del iaf!
 
Igår var en väldigt konstig dag. Hade tänkt att göra så himla mycket med skolan, städa rummet osv. Men istället gjorde jag absolut ingenting och då menar jag verkligen ingenting. Låg inprincip i min säng hela dagen förutom när jag skulle gå på toa och äta haha! Klädde inte på mig utan gick runt i pyjamas hela dagen, jag gick inte utanför dörren en enda gång, jag bara låg och latade mig. Dock finns det en anledning till detta latande, jag har blivit besatt av ett spel på mobilen.. Kan inte lägg ifrån mig det!! haha, helt sjukt för spelet är lite underligt när jag tänker efter, jag sitter och bygger min egna bondgård, tar hand om mina djur, säljer lantvaror och odlar nya. Spelet heter iaf Hay Day om ni är intresserade att bli bönder som jag.
 
Idag måste jag dock göra alla tråkiga saker som jag sköt upp igår. Så typiskt.
 
Min nya pärla ♥

RSS 2.0