Never let the odds keep you from doing what you know in your heart you were meant to do.

Gårdagen var toppen som först spenderades i kalmar med min fina vän för lite shopping och häng på mcd. Vi fick våra ärenden uträttade så vi åkte nöjda och glada hem igen.

Senare på kvällen träffade jag min underbara pojkvän, vilket var mer än mysigt!

Nu ligger jag här i sängen trött och utslagen utav att inte göra någonting, på något sätt så känns det som om det är söndag idag? hmm mysko. Har lovat mig själv att springa en runda idag så det får jag väl ta tag i ikväll för nu orkar jag verkligen inte! Ska fortsätta att njuta av min glass med kiwi och jordgubbar!



MUMS!
Ha en fortsatt bra lördag! PUSS


Hey You!

Hade en väldigt bra dag igår som spenderades i kalmar med mamma och pappa. Vi lunchade på Thai silk så himla gott kan inte få nog! hihi, fick med mig många nya saker hem till rummet, så det fixade jag med ungefär hela kvällen sen!

Idag ska jag motvilligt sätta igång med plugget skulle jag tro. Eller vid närmre eftertanke så hänger jag nog på mamma och pappa till emmaboda och fortsätter jakten på den perfekta hatthyllan hehe..

MEN nu ska jag spela sims 3, haha blev så sjukt sugen när jag hittade skivan idag när jag vaknade hhe ;) PUSS



I feel lucky every day when I'm with you

Så himla seg skoldag, fredagar är de värsta på hela veckan.. :/
Men efter ha ätit god fredags mat och myst lite framför tven med mamma är jag på topp igen, ska ut en runda i ruskvädret med min fina vän Annie, låter himla bra!

I'm not gonna stop
That's who I am
I'll give it all I got
That is my plan
Will I find what I lost
You know I can
BET ON IT!



Saturday

Inte allt för händelserik lördag än så länge, mest hängt framför datorn! Har dock varit runt en sväng på stan med mamma och hämtat upp min syster på sationen.

Tänkte slänga på en film på datorn som jag fått höra från olika håll att den ska vara bra så det förväntar jag mig nu, Crazy Stupid Love heter den iaf.
Till det har jag även laddat upp med chokladpudding och daim haha, härlig blandning men man tager vad man haver!



Kvällen hoppas jag bär av mot andra roligheter tror nämligen det är bus på G ;)

PUSSS

Family

Undrar lite vart den här fredagen tog vägen? Vaknade upp vid klockan kvart över ett!? Och sedan dess har jag bara degat  så pyjamasen sitter fortfarande på hehe.

Ska väl snart ta tag i mitt liv och klä på mig och fixa mig lite för senare bär det av till hampus ikväll igen, för lite pizza käk och mys låter jävligt bra!

Innan vi åkte till London så var vi i Katrineholm och hälsade på släkten, vi har faktiskt fått ett nytt tillskott i den också. En liten kusin vid namn Milian, så söt så! Tog en del bilder där så här kommer några!


Lilla kusinen Milian


Underbara sockersöta Alwina försöker nå drickan med tungan, haha!


Home Again

Hemma från ett par underbara dagar i London, med massa shopping, god mat och mycket skratt. Kom hem sent inatt efter mycket om och men på flygplatsen i London där något väldigt oväntat hände innan vi skulle gå ombord på flygplanet. De ropar ut i högtalarna att vi inte får gå ombord och att alla 200 passagerare ska bli kropps visiterarde en och en och de ska även gå igenom allas väskor. Har nog aldrig varit med om något sådant förut, sjukt läskigt var det iaf. När vi äntligen kom fram två timmar senare i Sverige så stod det massa poliser och väntade. Jag undrar verkligen vad det kan ha varit som hänt?
Men det är ganska skönt att vara hemma i lilla nybro igen fast jag haft det väldigt mysigt där.

Idag har jag mest tagit det lugnt och sovit, men jag har även hunnit vara en sväng på stan med min fina vän som jag saknat henne hihi.
Ska även träffa min fina pojkvän ikväll.


Stupid girl

Stupid girl, I should've known
I should've known..
That I'm not a princess
and this ain't a fairytale.



WOOOHOOO

Äntligen påsklov måste jag säga, denna ledighet från skolan behövs verkligen, som jag längtat till denna dagen!
Är helt till mig av lycka här borta dunkar musik som bara den, tänker på hur bra kvällen kommer bli med min pojkvän. OCH imorgon är det äntligen dags att träffa sin sjukt saknade syster hur jävla underbart?!
Vi drar först till Katrineholm imorgon, sen på söndagen åker planet till LONDON för en galen shoppingweekend med tjejerna i familjen hihihi.

Dock kommer jag sakna pojkvännen och vännerna såklart, träffar ju inte dem på hela 6 dagar.. Är en sån person som kan må väldigt dåligt av saknad alltså bara det har gått någon dag får sjukt ont i magen. Känns som år och inte dagar.
Lär ju vara trött på familjen sen iaf efter av att ha umgåtts så mycket när man inte är så van vid att ha alla samlade haha, så ni lär ju ha mig som fast klistrade på er när jag kommer hem hihi.

Ha ett sjukt bra påsklov iaf alla!! PUSS


One Of Three


RSS 2.0