Skridskoåkning






Myskväll

Haft en riktigt hålligång dag, fått mycket gjort och packningen är klar inför imorgon! 
Avslutade min dag med en mysig kväll på stan då två inredningsbutiker hade kvällsöppet. 
Fick en liten söt goodiebag på karamellen med massor med fint. Köpte även lite annat fint krimskrams hihi!




Kalmar

Åkte en sväng till Kalmar idag för att möta upp min fina mamma. Vi strosade runt lite i affärerna, åt tjockis mat och jag inhandlade min första julklapp!
Har redan bestämt vad jag ska köpa till alla mina nära och kära förutom till Sofi som är för upptagen att skicka över sin önskelista till tomten! Bu! 
Nu ska jag kasta mig i sängen och kolla lite serier, ska bli underbart skönt då jag har världens huvudvärk. Myskläder och sängen här kommer jag!!




Bio

Kom hem för en stund sedan från Kalmar med pappa. Vi har varit på bio, vi såg filmen the hunger games catching fire! Den var väldigt bra och nu längtar jag redan efter den tredje filmen eftersom denna slutade ungefär mitt i.. Gah! 
Är trött som jag vet inte vad så blir nog sängen om en stund. Tror jag ska byta sängkläder innan dock, så skönt att krypa ner i det sen hihi! 
Hoppas ni alla haft en bra helg. 




Friday

Dagen började med en runda till Kalmar för ett besök på sjukhuset. Mycket skönt att äntligen ha det gjort igen! 
Pappa och jag åkte sedan till rinkabyholm för att kolla lite på teamsportia som hade total utförsäljning. Jag hittade inte något men pappa fick med sig en tröja hem. Vi åkte sedan till hansa för att äta lite lunch och kolla i ett par butiker. 
Har nu parkerat i min säng återigen med Gordon och tänkte läsa lite i solo. Ikväll får vi se vad som händer! Hoppas ni får en bra fredag. 



Tranås

Hade en jättemysig dag i Tranås igår. Vi åt mongolisk buffé vilket betyder att man får plocka ihop alla ingredienser, kryddor osv själv i sin egna wok! Ganska roligt faktiskt och mycket gott. 
Vi åt även förrätt som bestod vegetariska vårrullar och efterrätt som var friterad banan med melon glass, mycket mumsigt! 

Idag är det Sofis födelsedag på riktigt var lite fusk igår, så massor med grattis till dig älskling! 
Saknar den där systern redan faktiskt! Och Emma med såklart som jag inte sett på evigheter. Ni kanske borde flytta närmre? Ett förslag bara.

Idag ska jag hjälpa mamma med lite allt möjligt! Vi ska slänga massor med saker, ge ännu mer saker till ria och lägga ut lite möbler på blocket som ska säljas. Ska även börja måla på alla mina nya projekt som vi hittat på vinden! 
Hoppas ni får en bra start på veckan.




My weekend

Igår blev det lite spontanfest med ett trevligt gäng. Mycket trevligt, min älskling följde med mig hem och ligger nu och sover så sött bredvid mig. Ska snart väcka honom, för idag så ska vi åka till Tranås för att fira Sofi som fyller 21 imorgon! 
Ska bli jättemysigt, har saknat henne massor!

Love you ❤️



Vi lever i ett kaos


Idag ser det ut som tredje världskriget hemma hos oss och kommer väl göra ett tag framöver. Vi har hållt på att rensa och dela upp saker hela dagen. Väldigt mycket saker har vi i alla garderober och på vinden! 
Något prositivt med denna situation är dock att vi har en hel del saker från farfar och gammalfarmor som får hänga med mig till nya lyan sen! 


Be happy for this moment, this moment is your life

Igår var jag i Kalmar en sväng på sjukhuset med pappa sedan en runda på stan, mycket trevligt! Träffade min finis senare på kvällen för en myskväll med serier och massor med gottis. 

Idag har jag inte gjort överdrivet många knop. 
Blev väckt tusen gånger av min lilla kisse inatt så jag är lite små seg. 
Har iaf städat lite på mitt rum och bäddat rent i sängen vilket kommer bli otroligt skönt att krypa ner i sen ikväll! 

Har dock längtat hela dagen på att få sätta tänderna i dagens middag, det kommer bli så gott!! Vi ska äta en utav mina favoriträtter. Det blir chiligryta som kokat i flera timmar så köttet bara faller sönder och potatisgratäng. Mhmm!! 
Evig väntan...

MEGAN FOX






Tisdag

Hade verkligen en riktigt skit dag igår. Dåliga besked och dåligt humör hela dagen.

Trodde denna dag skulle bli ungefär lika dålig då jag hade ett tandläkarbesök inbokat på morgonen. Dock gick det väldigt bra så jag skuttade iväg därifrån på glatt humör, behövde heller inte komma tillbaka för ens om 2 år! Inte mig emot det inte. 

Har även orkar plugga i några fler timmar än vanligt och kollat på monsters university. En helt okej dag helt enkelt!




FARS DAG

Grattis på farsdag världens bästa pappa! Älskar dig massor ♥

Plugg, plugg och åter plugg

Dagen har bestått av mestadels pluggande. Har även lagat mig en rejäl lunch bestående av klyftpotatis, morötter och fetaost i ugn och till det gjorde jag pepparbiffar med svamp i! Mums. 
Burkar alltid ta i lite extra när man har tråkiga pluggdagar för pausen blir ju lite längre hehe. 
Men nu har jag ätit upp och ska påbörja sista pluggpasset för dagen. Senare blir det att träffa min fina vän Ida! 




Kärlek


Överraskad tjej fick blommor igår av sina fina kille. Underbar är du mitt hjärta! 

Adventskalender



Mamma kom hem från Malmö med en jätte adventskalender från the body shop. Detta slår mina föregående chokladkalendrar med hästlängder! Nästan så man längtar lite till december nu hihi. 

Yesterday and today

Hade en hel mysig dag igår med pappa och Robin. Vi var ute och åt på thaisilk och sedan gick vi på bio. Vi såg filmen Thor och den var faktiskt väldigt bra! Det enda negativa var att den var i 3D och det var lite jobbigt i två timmar för ögonen. 

Idag har varit en helt vanlig tråkig söndag som bestått av vanliga tråkig saker inprincip. Positiva klubben har talat. Nej men idag har jag pluggat och gjort klart alla 85 frågor som jag har prov på nästa vecka. Så nu ska jag "bara" plugga in alla också. 
Har inte hänt så mycket mer idag har lagat mat till pappa och mig och målat klart möblerna. 
Känner mig som en seg säck potatis så tänkte slänga mig i sängen och kolla några avsnitt av NCIS i väntan på att pappa kommer hem med grillchips hehe! 
Hoppas ni haft en bra helg.




RSS 2.0