mm yeah right.

Igår var nog min sämsta dag på länge alltså, ingenting gick som det skulle och allt blev bara skit. Jag började liksom nästan stor lipa för jag inte hittade mina nycklar liksom? ida och jag sprang runt som galningar och svor och skrek haha..
men det sorgliga är att vi egentligen hade roligt det skulle liksom bli kul vad kunde gå fel... ehm allt?
piss dag säger jag bara sämst start på lovet!!!!

Men idag är det nya tag ut med den där gammla jävla skiten ja ut i mitt liv nu det är då fan dags!
hehehe är nog allt fortfarnade lite sur ;)


Skulle man passa som doktor eller? ;) hahaha!

foto1034 (MMS)

Skulle man passa som doktor eller? ;) hahaha!


skoolan

Sitter i skolan just nu och är trött som ett as, finns inget att göra och jag vill ha nuuu!!!!!

he he he puss!


Höstlov soon!

Veckans jobbigaste dag förklarar jag här med över! jäkla så skönt det känns med höstlov snart bara två lektioner på fredag kvar! :D
Har redan hunnit vara uppe en sväng på stan med ida för lite pommes ätande och leksaks affär tittande hon fick allt med sig hem ett par djävuls horn (; haha!

Ska väl ta en städning på rummet nu igen känns som jag gör det hela tiden men lika stökigt är det iaf :(


lite värme skulle inte sitta fel alltså :(


time goes by.

Mycket trevlig kväll med mina brudar igår, vad skulle jag egentligen ta mig till utan er!

Tänkte precis skriva att klockan bara var två och jag har precis slutat jobba, men klockan sprang visst iväg och blev halv 5. Asså säg mig varför kan den aldrig göra så i skolan eller på jobbet? haha.. mysterium!
Men ska väl ta tag i mitt rum nu och städa lite eftersom det ser ut som ngn har släppt en bomb här, ;) hehe, så blir nog pappa lite extra glad med.

kan väl slänga in en bild på min pojkvän också!

Är det meningen att det ska kännas såhär?

Ännu en skoldag har gått, och det betyder att vi närmar oss höstlovet lite mera!
Jag vet inte hur många prov och inlämningar vi har har gjort den senaste tiden tror jag tappade bort mig lite i räkningen vid 3 det märks ju hur super jag är på matte (;

Ska snart bege mig till stan med gusse om vi vågar oss ut i regnet, önskar bara att min mage slutade göra ont men man kan väl inte få allt här i livet det har jag minsann märkt, tur att det bara skulle ta högst en månad innan man beger sig till sjukhuset återligen.

ha det goood! puss.

Måste säga att Alwina är riktigt jäkla söt...

foto1009 (MMS)

Måste säga att Alwina är riktigt jäkla söt! :)


Katrineholm

Snart drar familjen till Katrineholm, en biltur sitter ju inte fel eller just nu gör det de.. haha, har inte lika mycket plugg denna helgen och då hade jag bara velat vara hemma och vilat upp mig och träffa mina kompisar men nejdå låt oss förstöra lite för dig julia nu måste du hänga med till Katrineholm weej..!

Ska väl packa ner det sista nu, och slänga i mig lite mat sen bär det av.
Ha en bra helg åt mig tack!
pusss.



Tur för mig och min omgivning att hår växer fort! haha.

MATTE <3 MIG = sooo not true!!

lalalala jag älskar att plugga särskillt matte det är det roligaste som finns gud vad jag är lycklig över att vi har matteprov imorgon, och så få vi veta naturvetenskaps provet med åhh för det gick ju så himla bra klart jag vill se de!!

Så önskar jag att jag kände just nu men det gör jag tyvärr inte.. FAN vad jag hatar matte kan den inte bara gå och gräva ner sig någonstans, och ja jag går teknik så jag får väl skylla mig själv. Men är det försent att ändra sig eller..?

Min fot med hårsprays lock på. Hihi. N...

foto0996 (MMS)

Min fot med hårsprays lock på. Hihi. Nahe, hej och hå plugga på. Det är just precis det jag gör nu pluggar alltså eller där ljög jag just nu skriver jag på min blogg men jag skulle säga att det är ungefär samma sak. Nu vill jag ha kebab så hejdå..


FRIDAG

Oyeees, äntligen helg igen den här veckan gick faktiskt ganska snabbt ändå nice!
lite surt att vara hemma i 3 timmar bara sen åka tillbaka till skolan för tyska lektion sen blev det ingen iaf, men men nu ska det inte klagas är ju faktiskt ledig :)

Och denna helgen tror jag faktiskt kan bli riktigt jävla bra, och det kan behövas kan jag ju säga!

pusss i höst rusket! ;)

.....

I want to feel it and I want to believe it, that everything is going to be fine. But right now I can’t believe it and I can’t feel it either.



Ska krypa ner i sängen nu med lite oth på något sätt så får det mig alltid på lite bättre humör, beroende? ja jo, kanske lite. godnatt.

One of three!

foto0987 (MMS)

Yes nu är det gjort! and i love it, hihii (: One of three!


Klockan har inte hunnit bli mer än runt h...

Klockan har inte hunnit bli mer än runt halv tolv och det har redan hänt lite annorlunda grejer, kom på att jag glömmt min väska och då fick jag sån dära flaschback att jag glömt den i skogen! Och visst hade jag gjort det den låg där och väntade på mig med allt innehåll i haha, så typiskt mig alltså:( har även blivit uppdragen av mamma ur sängen idag för konståknings möte och sen var det inte ens rätt dag när vi kom ner jippi! Haha. Fail. Tur för dig att jag fick en munk;) haha.


RSS 2.0