Min helg

Har haft en himla bra helg och det har varit ett stort plus i kanten att mina systrar har varit hemma. 

I lördags hade jag en riktigt slappdag, kollade serier ungefär hela dagen. 
Åt även väldigt god mat som bestod av planka fast vi gjorde det med lax istället för kött, mycket gott! 
Träffade sedan Ida på kvällen och vi hade lika roligt som vanligt hihi. 

Igår var jag på spelkväll hos Anna. Det spelades väldigt många olika spel och åt massa gott. Det var en väldigt trevlig kväll, alltid roligt att träffa nya härliga människor. 
Det enda negativa med kvällen igår var att jag åkte på en fruktansvärd huvudvärk och illamående innan jag skulle sova.. 
Men idag är det bättre som tur är! Får se vad som händer denna dag har inget direkt planerat. 
Hoppas ni haft en bra helg! 

Mhm mums.. 

I never knew love until I knew you




Ännu mera rea!

Idag har jag, mamma och Sofi varit en liten sväng på stan här i Nybro. Fyndade ännu en topp från lindex och ett sminkborsteset! Väldigt välbehövligt då mina sminkborstar jag har nu spretar åt alla håll och kanter. 




26 december

Igår hade jag mini julafton med älsklingen. Fick många väldigt fina julklappar, älskar dig otroligt mycket!

Idag har jag varit och krigat på mellandagsrean tillsammans med mamma, Sofi och Emma. Det var väldigt utmattande ska jag säga er med allt knuffandes och buffandes men några fynd fick hänga med hem. Hittade två toppar och en skjorta till Robin. 

Ligger just nu i sängen med nya myskläderna som jag fick i julklapp och är ganska så slut både från idag och tidigare dagar, mycket sömn ligger inte i bagaget. Men jag har haft en jätte mysig julafton uppe i Katrineholm. Med mängder av mat, julklappar och huliganer till kusiner!
Så mysigt att världens bästa systrar hängde med hem till Nybro i några dagar nu också!! 

Älskar er! 




Julafton






22 december

Igår var en mysig kväll som spenderades med mitt hjärta och Ida. Vi spelade monopol tills sent på kvällen var svårt att slita sig, vi alla var på krigsstigen! ;)

Idag vakande jag upp bredvid Robin sen åkte jag och mamma till Kalmar för att fixa våra naglar! Var en väldigt rolig upplevelse eftersom jag aldrig testat det innan. Dock är det lite svårt att göra det man brukar, känns väldigt ovant. Vi tittade även lite i affärerna innan vi åkte hem igen. 

Nu ligger jag i sängen, äter lite och kollar NCIS. Ska sova tidigt ikväll. Imorgon bär det av till Tranås sedan till Katrineholm för julfirande med tjocka släkten! 




Min helg

Har haft en jätte mysig och bra helg! I lördags var jag ute och åt med mitt hjärta i Kalmar för att fira vår halvårsdag. Senare på kvällen träffade vi Kim och Ida vilket var väldigt trevligt hihi.

Idag vaknade jag upp bredvid Robin och vi har spenderat hela dagen tillsammans. Vi har haft en redig slapp söndag med pizza och filmer. 

Avslutar nu min helg med ännu en film. Johan Falk kodnamn Lisa, den allra bästa av filmerna tycker jag! Sen är ju Joel Kinnaman väldigt trevlig och kolla på också hehe. 






Julkänslor



Idag har vi klätt vår lilla gran, alla mina julklapparna är inhandlade och inslagna. Nu är det bara den eviga väntan kvar efter själva julafton.

Ullared

Igår var jag, mamma och Sofi på Ullared. Hittade massor med roliga saker både till mig själv och julklappar. Så det var riktigt roligt att vara där, mycket folk var det men ändå inte så överdrivet som det annars brukar vara. 

Idag har jag varit en sväng uppe på stan med mamma vi har uträttat lite ärenden, beställt klipp och färg tid som blev redan imorgon! Lite nervöst är det allt som vanligt när det gäller mitt hår. 
Idag var även dagen man fick reda på om man kom in på högskolan, vilket jag gjorde!! Så det känns jätte roligt och väldigt nervöst!! Hihi
Mamma och jag firade med en utav mina favoriträtter innan det blev potatisgratäng och lax mums!
Nu väntar jag på att min älskling ska sluta jobbet och komma hit till mig och mysa. 
Hoppas ni haft en bra dag! 


Söndag

Idag är en riktigt stanna inne dag. Fy vilket tråkigt väder, men det är fint med snö om man är inne.. 
Förkylningen är forfarande kvar så det var verkligen gott med soppa till lunch idag för halsen. Idag ska jag bara kolla en massa julfilmer och ladda upp för Ullared på tisdag. 





Mysig decemberkväll





Home sweet home

Det var skönt att komma hem igen i torsdagskväll. Har saknat min underbara pojkvän, Gordon och min säng något enormt hihi. 

Idag har jag, mamma och Robin varit en sväng i Kalmar. Jag har inhandlat min tredje julklapp, känner att jag börjar komma igång lite nu. Vi var även en sväng på Ikea, där vi handlade lite smått och gott och åt varsin korv. 
Robin åkte hem med sin kusin efter Ikea för att äta och jag ligger nu i sängen och väntar på att även min och mammas mat ska bli klar. Är super hungrig!! 

Många kramar fick jag av min bebis. Han måste nog ha saknat mig med ;)

Linköping

Mot Linköping för att hämta upp Sofi. Vi ska ut och äta lunch tillsammans och därefter vidare mot Ikea för storshopping. 
Vi kanske även träffar på farmor och Allan där som också skulle ut på vift för shopping. De ska äntligen byta ut sin tjock tv! De ska till och med bli så moderna att de hugger till med en smart tv, inte illa. 

Blev så ledsen när vi åkte i fredags när jag kom på att jag glömt min julkalender från the body shop, ville verkligen vända fast vi kört en timme haha.. Men jag fick en chokladkalender från pappa som tröst hihi! 




Laddar upp

Ligger just nu i pappas minilägenhet och laddar upp batterierna för kvällen då det ska bäras och plockas upp flyttkartonger till den nya lägenheten. 
Idag mår halsen lite bättre, dock har jag även åkt på en rejält täppt näsa också. 
Men har ändå orkat förhöra Sofi en stund och färgat hennes hår. 
Tror jag ska stänga på tvn en sväng nu sen kanske John blund kommer och besöker mig för en tupplur. 




Tranås

Haft två mysiga dagar i Tranås med pappa och Sofi.
Igår var jag och pappa på julskyltning och hockey mycket trevligt! Åkte sedan hem till Sofi och Eric där jag blev bjuden på mat och fick en sovplats. 

Idag började dock inte morgonen på bästa sätt hade jätte ont i halsen och fick även springa till toaletten då maten från igår ville upp.. 
Men jag mår inte illa längre och jag blev bjuden på en god lunch av min syster på golden thai, mysigt! Har varit snäll och förhört Sofi några timmar på hennes tenta också.

Nu har precis jag och pappa varit och kollat på hans nya lägenhet och jag tror den kommer bli väldigt fin med lite nya möbler och fina tapeter! 
Så vi får hoppas att han kommer att trivas! På onsdag blir det Ikea för att köpa alla möbler. 




RSS 2.0